فارس: معاون دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور گفت: 2.5 درصد از کل تصادفات ترافیکی جهان در ایران اتفاق میافتد در حالی که ایران تنها یک درصد از جمعیت جهان را داراست.
مهدی مخبر ظهر امروز در همایش هفته احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی استان گلستان که در سالن شرکت گاز استان برگزار شد اظهار داشت: آمارها نشان میدهد سالانه بیش از 800 هزار تصادف در ایران روی میدهد که سبب شده تا کشورمان در ردیف دوم حوادث مرگبار جادهای جهان قرار بگیرد.
پس از بیماریهای قلبی، تصادفات ترافیکی، اصلیترین تهدیدکننده جان انسانهاست
وی با بیان اینکه متاسفانه هر ساله تعداد زیادی از هموطنان ما جان خود را بر اثر سوانح رانندگی از دست میدهند تصریح کرد: ایران یکی از کشورهایی است که دارای بیشترین موارد تصادف و مرگ و میر ناشی از آن است به طوری که پس از بیماریهای قلبی، تصادفات ترافیکی، اصلیترین تهدید کننده جان انسانها است.
معاون دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور خاطرنشان کرد: اقدامات زیادی در یک دهه اخیر برای کاهش تصادفات و تلفات جادهای در کشور انجام شده هر چند این اقدامات کافی نبوده اما خوشبختانه مثمر فایده بوده است.
مخبر به آمار تلفات جادهای در 10 دهه اخیر اشاره کرد و یادآور شد: در این مدت با چهار برابر شدن وسایل نقلیه و افزایش طول جادههای کشور، آمار تصادفات جادهای در 20 هزار نفر ثابت مانده به طوری که در سال گذشته آمار تلفات جادهای 20 هزار نفر بوده و این رقم با 10 سال گذشته یعنی سال 1380 برابری میکند.
وی یا بیان اینکه شاخصههای تلفات رانندگی بر اساس تعداد وسایل نقلیه و جمعیت است خاطرنشان کرد: این شاخصهها به نسبت آمار جهانی بهبود یافته هر چند که این آمار در مقایسه با وضعیت جهانی رضایت بخش نیست.
معاون دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور ابراز امیدواری کرد: انشاالله با تداوم اقدامات به ویژه در بخش عامل انسانی که 75 درصد تصادفات را شامل میشود بتوانیم بهبود شرایط را حاصل کنیم.
مخبر با اشاره به اینکه جان باختن سالانه بیش از یک میلیون نفر در اثر تصادفات ترافیکی موجب شده تا مجمع عمومی سازمان ملل متحد در 26 اکتبر سال 2005 سومین یکشنبه نوامبر هر سال را به عنوان روز جهانی یادبود قربانیان ترافیک رانندگی نامگذاری کند متذکر شد: امیدواریم بر اساس وظیفه انسانی و آموزههای دینی و اخلاقی بتوانیم با انجام اقدامات در این حوزه جان یک نفر را نجات دهیم که این عمل مستحق پاداش اخروی است.
دیدگاه تان را بنویسید