سرویس عکس و فیلم فردا:
عشق به زندگی را می توان در دستان کشاورزانی یافت که یک عمر با رنج و تلاش عمرشان در خاکهای اجدادیشان سپری کرده اند و امروز این بیابان ها تبدیل به چاه های نفتی شده است، که در دل کویر همچون یاقوت سرخ می درخشد.
یاقوت سرخ در دل کویر رنج دستان کشاورزان شرق کشور است، تلاشی طاقت فرسا با لباسی سراسر معنویت که امروز برکت سرخ سفره های کارگران کویر و مردم کشورمان شده است.
حاج علی شریفی کشاورز نمونه این سالهای خراسان جنوبی که بعد از ۱۰ سال تلاش یاقوت سرخش نمونه در کشور شده است؛ به گفته وی در سالهای نه چندان دور، جوانان درس و خطابه اش در منبر مساجد حاضر نشده بودن همپای او در مزرعه کار کنند، حالا تاسف پول های یاقوت سرخ این کویر، دل هر بیننده ای را بخود جلب می کند که روز به روز آبادتر و سال به سال بر قیمتش افزوده می شود.
علی شریفی متولد ۱۳۳۹ در روستای شیرخون شهرستان قاین، بعد از علاقه زیاد به تبلیغ و درس در حوزه علمیه، زندگی خود را وقف آبادانی زمین های کشاورزی کرده است.
وی در دروان نوجوانی زیر نظر آیت الله عارفی در بیرجند طلبگی را آغاز کرد و در دوران جوانی به دلیل تبلیغ رسانی گسترده در منبرهای مختلف نجف توسط آیت الله سیستانی ملبس به لباس روحانیت شد.
آرزوی و یاد نخلستان های امیرالمومنین در سال ۱۳۸۴ او را به خرید ده ها هکتار زمین و چند ساعتی از آب چاه شماره یک روستای حسن آباد کرد و با توکل بر خدا و تلاش شبانه روزی از زمین بیابانی، یاقوت سرخ به عمل آورده است.
دیدگاه تان را بنویسید