سریال های ماه رمضان نتوانستند از فضای معنوی این ماه استفاده کنند / «روزهای بهتر» فعلا تولید نمی شود / تولید مینی سریال برای تلویزیون ضروری است
تلویزیون تجربه تولید آثار موفقی در زمینه طنز در ماه مبارک رمضان داشته است. بهتر است سریال هایی که در طول یک بازه زمانی از تلویزیون پخش می شود، محدود به یک ژانر نباشد تا مردمی که از طیف های مختلف مخاطب برنامه های تلویزیون هستند بتوانند از تنوع آن استفاده کامل ببرند.
سرویس فرهنگی فردا: مجموعه تلویزیونی «روزهای بهتر» به تهیه کنندگی احمد زالی سال گذشته به صورت ۹ مینی سریال از شبکه های مختلف سیما پخش شد. «روزهای بهتر» اولین سریالی بود که به صورت مینی سریال و با داستان ها و گروه بازیگران متفاوت در هر بخش برای رسانه ملی تولید و پخش شد.
زالی درباره ادامه ساخت این مجموعه گفت: ۹ مینی سریال از این مجموعه ساختیم که از تلویزیون پخش شد. اما از آنجا که سیاستهای برنامه ریزی تلویزیون تغییر کرده است، برنامهای برای ادامه آن وجود ندارد و قرار شده تا این مجموعه در صورت تولید، فقط با موضوعات مناسبتی ساخته شود و در همه موضوعات اجتماعی تولید نشود.
تهیه کننده تله فیلم دسته بازنده ها درباره تفاوت تولید مینی سریال های تلویزیونی با سریال های دیگر گفت: در تولید مجموعه «روزهای بهتر» هدف اول روایت قصه های کوتاه برای مخاطب بود. با ایجاد تنوع در قصه ها و موضوعات مختلف این حق را برای مخاطب قائل شویم که قصه های مختلف را انتخاب کند و به جای اینکه چندین هفته یا چند ماه، یک قصه را دنبال کند، ظرف مدت یک هفته یک سریال کوتاه را از تلویزیون دنبال کند یا اگر قصه برایش جذابیت نداشت، مدت زمان طولانی از تلویزیون دور نماند.
هدف بعدی در تولید این مجموعه، شناسایی، کشف و معرفی استعدادهای جوان در بخش های مختلف مثل کارگردانی و فیلمبرداری بود که از بین این افراد، نیروهای جدیدی برای تولید سریال های دیگر به کار گرفته شوند. به طور کلی ساخت مینی سریال ها که در تمام دنیا مرسوم است یک ضرورت برای تلویزیون محسوب می شود.
زالی درباره جدیدترین فعالیتش در مقام تهیه کنندگی گفت: به زودی یک مجموعه سریال ۳۰ قسمتی برای تلویزیون خواهم ساخت که در حال حاضر فیلمنامه آن توسط محسن کیایی نوشته میشود.
تهیه کننده تلویزیون درباره رویکرد امسال تلویزیون در ساخت سریال های مناسبتی ماه مبارک رمضان گفت: ماه رمضان یک ظرفیت ویژه برای تولید سریال ها با موضوعات معنوی است اما واقعیت این است که سریال هایی که ماه رمضان امسال از تلویزیون پخش شد به طور مناسب از این ظرفیت معنوی استفاده و بهره برداری نکردند.
از طرف دیگر تلویزیون تجربه تولید آثار موفقی در زمینه طنز در ماه مبارک رمضان داشته است. بهتر است سریال هایی که در طول یک بازه زمانی از تلویزیون پخش می شود، محدود به یک ژانر نباشد تا مردمی که از طیف های مختلف مخاطب برنامه های تلویزیون هستند بتوانند از تنوع آن استفاده کامل ببرند.
این تهیه کننده درباره رویکرد مالی تلویزیون و وضعیت پرداخت قراردادها در قبال آثار تولیدی از جمله مجموعه روزهای بهتر گفت: با گذشت یک سال از تولید این مجموعه بخشی از مبالغ قراردادها به عوامل پرداخت شده است و هنوز به طور کامل نتوانستیم دستمزد همه عوامل را بپردازیم. البته این روال کلی سازمان است که بخشی از پرداخت ها بعد از ارزیابی توسط تلویزیون انجام می شود.
دیدگاه تان را بنویسید