شوک به اهالی سینما | ژاله علو درگذشت | علت فوت خاله لیلا «روزی روزگاری» چه بود؟
ژاله علو، هنرمند باسابقه تئاتر، سینما، رادیو و تلویزیون درگذشت.
ژاله علو بعد از تحمل بیماری ساعاتی قبل در یکی از بیمارستانهای تهران از دنیا رفت.
این خبر را روابط عمومی معاونت هنری تأیید کرده است.
ژاله علو سال 1306 در محله سنگلج و در خانوادهای زاده شد که فرهنگ برایشان اهمیت داشت. پدرش گرچه ارتشی بود ولی ذوق هنری داشت و علاقهمند بود دخترش با ادبیات کشور آشنا شود به همین دلیل از هفت سالگی با شروع مدرسه کتاب حافظ، سعدی و شاهنامه برایش میخوانده و او را تشویق میکرد تا با اشعار بزرگان کشور آشنا شود.
او از دانشسرای مقدماتی مستقیما وارد رادیو شد و اعلام برنامه میکرد.
او از سال 27 به طور جدیتری کار خود را در رادیو ادامه داد. اولین نمایش رادیوییاش با پرویز خطیبی بود و بعد از آن با مهدی قاسمی، نصرت الله محتشم، عزیز الله حاتمی هم همکاری کرد. در همکاری با محتشم برنامه «داستان شب» را پایهریزی کردند.
علو از اولین داستان شب با محتشم کار کرد و پای ثابت نمایش رادیویی شد.
با وجود برنامههایی مانند «داستان شب» و نمایشهای رادیویی، کار رادیو رونق گرفت و او نیز این فضای گرم را خانه خود دید و در کارهای رادیویی پرشماری حضور پیدا کرد.
علو در طول سالهای فعالیت خود در مجموعههای تلویزیونی گوناگونی به ایفای نقش پرداخت و بازی در مجموعه «روزی روزگاری» و فیلم سینمایی «مهمان مامان» در ذهن تماشاگران ماندگار است.
بیوگرافی ژاله علو
نخستین فعالیتهای هنری علو از سال ۱۳۲۷ با گویندگی زنده در رادیو و اعلام برنامهها، آغاز شد. سپس وی به اجرای نمایشهای رادیویی پرداخت و از پایهگذاران برنامه «داستان شب» بود.
ژاله علو در فیلمهای مختلفی از جمله «روز واقعه»، «پری»، «مهمان مامان» و همچنین سریالهایی چون «امیرکبیر»، «شیخ بهایی»، «گرگ ها» و … حضور داشته است. سریال «روزی روزگاری» و ایفای نقش خاله لیلا از جمله آثار شاخص این بازیگر فقید است. بازی در «مختارنامه» آخرین حضور علو در تلویزیون بود.
این بازیگر در حوزه تئاتر و دوبله هم فعالیتهایی حرفهای داشت و نقشهای ماندگاری را گویندگی کرد. او مدیریت دوبلاژ مجموعههایی چون «پت پستچی» و «سالهای دور از خانه (اوشین)» را بر عهده داشته است.
دیدگاه تان را بنویسید