نگارندگان نامه «ذلّت» را بیشتر بشناسیم

کد خبر: 832826

«حمید آصفی»؛ کسی که حل همه مشکلات را در گروه به رسمیت شناختن اسرائیل می‌داند! نقطه کانونی در اندیشه‌های آصفی، اعتقاد به لزوم ایجاد دو دولت در سرزمین فلسطین و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است.

نگارندگان نامه «ذلّت» را بیشتر بشناسیم

خبرگزاری فارس: نامه‌ی جمعی از فعّالان سیاسی موسوم به اصلاح‌طلب، برای مذاکره مستقیم و بدون قید و شرط با دولت ترامپ، این روز‌ها تعجّت افکار عمومی را برانگیخته است. در حالی که آن‌ها این اقدام خود را در راستای منافع ملّی (!) عنوان کرده‌اند، مروری کوتاه بر سوابق این افراد، نکات قابل تأملی را روشن می‌کند.

خبرگزاری فارس طی سلسله گزارش‌های کوتاهی، سوابق برخی از نگارندگان این نامه را بازخوانی می‌کند.

۶- حمید آصفی

حمید آصفی از جمله نیرو‌های اپوزیسیون خارج کشور است که به نوشتن مقالاتی در سایت‌های ضد انقلاب اشتغال دارد.

نقطه کانونی در اندیشه‌های آصفی، اعتقاد به لزوم ایجاد دو دولت در سرزمین فلسطین و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است.

این نویسنده رسانه‌های معاند، راه‌حل همه مشکلات داخلی ایران را در گرو به رسمیت شناختن رژیم اشغالگر قدس می‌داند:

«تمامی نیرو‌هایی که دغدغه‌ی ایران و منافع ملی را دارند باید توجه کنند که خواسته یا ناخواسته امنیت، عدالت، آزادی، توسعه، دموکراسی، تمامیت سرزمینی، ابرچالش هایی، چون محیط زیست، خشکسالی و بی آبی و فساد سیستماتیک و مهاجرت نخبگان و تخلیه شهر‌های مرزی و امراض تنفسی و هیولای بیکاری و سرمایه گذاری و حتی ورزش مملکت و آینده جوانان کشور و درنهایت آینده تمدن ایرانی به سیاست خارجی حاکمیت به ویژه مناسبات ما بااسرائیل و شعار وطن سوز نابودی اسرائیل گره خورده و حتی به گروگان آن درآمده است.»

آصفی ادامه می‌دهد: «روابط ما با غرب، آمریکا، اعراب و حتی همسایگان نیز با چالش استراتژی نابودی اسرائیل پیوند خورده است. از این رو اجماع ملی برای برون رفت از شعاری که آیت ا… خمینی برای نابودی اسرائیل طرح کرده و چهاردهه هزینه‌های سنگین و بی نتیجه‌ای بر ایران و ایرانیان تحمیل کرده (همچون شعار جنگ جنگ تا پیروزی و رفع فتنه از عالم)، وظیفه‌ای فوری و حیاتی است. تا بیش از این دیر نشده دلسوزان وطن گامی فرا پیش نهند.»

اکنون بهتر می‌توان فهمید که این عنصر ضد‌ّ انقلاب، با چه نیتی خواستار مذاکره مستقیم و بدون قید و شرط با دولت ترامپ شده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها