سخنگوی قوه قضائیه مطرح کرد:

واکنش قوه قضائیه به لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن /قوه قضائیه نسبت به افراد شاخص مدارا کرد

کد خبر: 1193313

سخنگوی قوه قضاییه گفت: بدعت حقوقی و اقدام ناعادلانه سیاسی حذف جمهوری اسلامی از کمیسیون بین‌المللی مقام زن در راستای فشارهای سیاسی به مردم و بویژه زنان گرامی ایران اسلامی قابل ارزیابی است و این اقدام برای اقدامات ضد فرهنگی و ضداخلاقی کشورهای جامعه مدعی علیه جامعه زنان طراحی شده است.

واکنش قوه قضائیه به لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن /قوه قضائیه نسبت به افراد شاخص مدارا کرد

مسعود ستایشی در نشست خبری امروز؛ سه‌شنبه ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه(س)  درباره لغو عضویت ایران از کمیسیون بین المللی مقام زن تصریح کرد: هدایتگری این اقدام توسط کسانی صورت گرفت که در کشورهای آن‌ها بیشترین ظلم‌ها و نابرابری‌های اجتماعی علیه زنان صورت می‌گیرد. حذف ایران از کمیسیون بین المللی مقام زن اقدام علیه رشد و بالندگی یکایک بانوان پیشتاز ایرانی در طول ۴ دهه اخیر بوده است.

جامعه بین‌المللی نگذارند ارزش قانون توسط قلدران ضدزن لگدمال شود

وی افزود: امروزه در هزاره سوم میلادی مساله برده‌داری و بهره‌کشی زنان را به بدترین شکل ممکن شاهد هستیم که رسماً از سوی مدعیان حقوق بشر و مدعیان حقوق زن به صورت کاملاً هوشمند و هدفمند و ساختاری دنبال می‌شود و در این میان هیچ صدایی از مدعیان حقوق زن درنمی‌آید.  آن‌ها زنان و کودکان سراسر جهان را به ابزاری برای تجارت ناپاک خود تبدیل کردند. عاملین اساسی این جنایت‌ها مدعی حقوق بشر و حقوق زن نیز شده‌اند و علیه بانوان ما اقدام نابخردانه اخیراً را مرتکب شدند.

وی ادامه داد: در کشور ما زن مظهر جمال الهی و دارای کرامت انسانی و اداره کننده نهاد خانواده و تربیت کننده آینده جامعه است و نمونه بارز آن حضور بی‌نظیر دختران و زنان کشور در تمام عرصه‌های فردی و اجتماعی است. لازم است جامعه بین‌المللی نسبت به این بدعت حقوقی ظالمانه و سیاسی اعاده حیثیت کرده و نگذارند ارزش قانون توسط قلدران ضدزن لگدمال شود.

سفرهای استانی ؛ اولویت قوه قضاییه در رسیدگی به مشکلات مردم

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به سفر اخیر هیات عالی قضایی به استان زنجان با یادآوری این‌که «در راستای تحقق این سفرهای استانی چندی قبل هم به استان خراسان جنوبی عزیمت کردیم»  درباره  سفرهای استانی  گفت:  علیرغم مساله تراشی دشمن در آشوب پراکنی‌های مهر ماه در کشور، رسیدگی به کار و مشکلات مردم جزو دستورات اصلی کار قوه قضائیه است. در راستای برنامه‌ای که داشتیم و تحقق فرامین رهبری و علی رغم آشوب‌ها و رسیدگی‌های ناشی از آن، سفرها انجام شد. دشمن در تلاش بود با ناامن کردن کشور مسئولان را از رسیدگی به وظایف خود بازدارد.

وی تاکید کرد: مساله صلح و سازش و رفع موانع تولید مهم است و در طی این سفرها مصوباتی در این رابطه به تصویب رسید. اهتمام رئیس قوه قضائیه، حل مشکلات ریشه‌ای مردم و جایگزین ساختن افراد و ساختارهای چابک و پاسخگو و متضمن شفافیت با هدف گره گشایی از معضلات مردم بوده که در این سفرها دنبال شده است. همچنین در سفر اخیر بیش از ۷۰ زندانی که شایسته برخورداری از ارفاقات قانونی بودند به همراه دو نفر از محکومین قصاص نفس و با تلاش‌های صورت گرفته آزاد شدند./ ایسنا

 ۶ ایرانی زندانی در روسیه به‌زودی به کشور مسترد می‌شوند

سخنگوی قوه قضائیه گفت: از نتایج سفر دادستان کل فدراسیون روسیه این بوده که شش ایرانی محبوس در زندان‌های روسیه به زودی به کشور مسترد می‌شوند و استرداد شش زندانی دیگر نیز در حال بررسی است.

به گزارش تسنیم، مسعود ستایشی؛ سخنگوی قوه قضائیه پیش امروز سه‌شنبه 29 آذر در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: نخستین نکته‌ای که به آن اشاره می‌کنیم در ارتباط با حذف دیکتاتورمنشانه ایران از کمیسیون بین‌المللی مقام زن است.

وی ادامه داد: بدعت حقوقی و اقدام ناعادلانه سیاسی حذف جمهوری اسلامی از کمیسیون بین‌المللی مقام زن قابل ارزیابی است. این اقدام برای لاپوشانی سیاست‌ها و اقدامات مخرب ضد فرهنگی و ضداخلاقی کشورهای مدعی علیه جامعه زنان در سراسر جهان اجرایی شده است. هدایت و زمینه‌چینی این اقدام توسط کشورهایی صورت گرفت که بیشترین ظلم‌های جنسیتی و حقوقی و نابرابری‌های اجتماعی علیه زنان وجود دارد. امروزه در جهان شاهد مسئله برده‌داری و بهرکشی از زنان هستیم که از سوی مدعیان حقوق بشر و حقوق زن به صورت هوشمند، هدفمند و ساختاری دنبال می‌شود و در این میان صدایی از مدعیان حقوق زن به گوش نمی‌رسد.

سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: کارتل‌های تجاری آمریکایی و صهیونیستی برای منفعت اقتصادی خود، زنان و دختران و کودکان را به ابزاری برای تجارت ناپاک خود تبدیل کرده‌اند و عاملین اصلی این تجارت‌ها مدعیان اصلی حقو‌ق بشر و حقوق زن شده‌اند و علیه بانوان ما این اقدام نابخردانه اخیر را مرتکب شده‌اند.

ستایشی ادامه داد: حذف ایران از کمیسیون بین‌المللی مقام زن، اقدام علیه رشد بانوان در چهار دهه اخیر بوده که بانوان ایران در آن در جامعه و در زمینه‌های مدیریتی، تحقیقاتی، پزشکی، فرهنگی، سیاسی، ورزشی، هنری، علمی و صنعتی، جهش خیره‌کننده‌ای داشته‌اند. به دلیل اینکه این بالندگی‌ها در سایه نام ایران اسلامی و یکپارچه صورت گرفته، موجب رعب و وحشت غرب شده تا با این اقدام از شنیدن صدای بانوان ایرانی جلوگیری شود.

وی تأکید کرد: در کشور ما زن، دارای کرامت انسانی و برخوردار از خصیصه اخلاقی و اداره‌کننده نهاد خانواده و تربیت‌کننده نسل آینده جامعه است و نمونه این ادعا، حضور بانوان در تمام عرصه‌های فردی و اجتماعی است.

ستایشی تصریح کرد: لازم است جامعه جهانی نسبت به این حذف غیرحقوقی و ظالمانه واکنش نشان دهند و نگذارند که ارزش زن بیش از این لگدمال شود.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: علی‌رغم تلاش دشمن برای آشوبگری‌های مهر ماه در کشور، رسیدگی به مشکلات مردم جزو اولویت‌های اصلی دستگاه قضائی است. در همین باره و در راستای استمرار برنامه بازدیدهای استانی و تحقق فرامین مقام معظم رهبری، سفرهای استانی قوه قضائیه همچنان ادامه دارد و در این چارچوب در‌ هفته‌های اخیر سیزدهمین و چهاردهمین سفر استانی به خراسان جنوبی و زنجان صورت گرفت و در آن پرونده‌های مردم و نیز استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای گسترش مسئله صلح و سازش و تداوم تولید و رونق اقتصادی مورد تاکید بود همچنین در سفر زنجان با تلاش‌های صورت گرفته و با حضور رئیس دستگاه قضا، دو نفر از حکم قصاص رهایی یافتند.

ستایشی گفت: دیروز رئیس قوه قضائیه 15 دستور به روسای دادگستری‌های ‌کل و دادستان‌های سراسر کشور ابلاغ کرد. همگی این موارد و نکاتی که اعلام شد در راستای تحقق حقوق عامه، به رسمیت شناخته شدن حقوق شهروندی همه آحاد جامعه، مراعات انصاف و عدالت قضائی و اعطای حقوق متهم و با رعایت موازین شرعی و مقررات و عدم تجاوز و تخطی از آنهاست که در راستای ایفای مسئولیت قوه قضائیه برای توسعه عدالت در جامعه بوده است.

وی ادامه داد: از رسانه‌ها و افکار عمومی تقاضا داریم که در اجرای تحقق دستورات 15 گانه قوه قضائیه ما را یاری کنند و اگر در موردی تخطی صورت می‌گیرد و انحرافی در اجرای دستورات باشد، موارد را منعکس کنند.

ستایشی اظهار کرد: رسانه‌ها و نخبگان می‌توانند به عنوان دیده‌بان امین اجتماع، ما را در اجرای این 15 بند یاری کنند و حتی نقدهای مشفقانه خود را اعلام کنند.

سخنگوی قوه قضائیه در ادامه با بیان اینکه اگر بر احکام قطعی دادگاه‌های صالح قوه قضاییه، کسانی بحثی و نقدی دارند ما بارها گفتیم نقد منصفانه را پذیرا هستیم و اگر اشکالی هم باشد مورد توجه قرار می‌دهیم.

قوه قضائیه نسبت به "افراد شاخص" مدارا کرد

وی ادامه داد: اگر نگاهشان تشویش اذهان عمومی نسبت به احکام صادره باشد، گفته‌ایم که ظلم به دستگاه قضایی ظلم به قانون است و آن را نمی‌پذیریم؛ نسبت به افراد شاخص دیدید چقدر قوه قضاییه مدارا کرد و واقعاً روان مردم را بهم ریختند و نظم جامعه مختل کردند که قابل پذیرش نیست.

ستایشی در ادامه نشست خود با خبرنگاران گفت: دادستان کل فدراسیون روسیه هفته گذشته در ایران حضور داشت و جلسات مفصلی با حضور مقامات دادستانی کل روسیه و دادستانی کل کشور برگزار شد و مطالب بسیار مهم و با اهمیتی در خصوص مأموریت‌های دو مجموعه مطرح شد. نکات تخصصی و ویژه و کاربردی و قابل توجهی بود که مصوباتی هم داشتند و اجرای این مصوبات مورد تأکید قرار گرفت از جمله تشکیل کارگروه 5 نفره که در خصوص پیگیری موضوعات مختلف تشکیل جلسه دهند تا خروجی نسبت به تصمیمات مفید باشد.

سخنگوی قوه قضائیه خاطرنشان کرد: توسعه حقوقی و قضائی، همکاری در مناسبت‌های دریای خزر و محیط زیست، تأکید بر انتقال تجربیات مختلف مانند مبارزه با مواد مخدر و تروریسم و مافیای رسانه از جمله توافقات این سفر بود.

ستایشی با اعلام اینکه 12 ایرانی در زندان‌های روسیه محبوس هستند، خبر داد: از نتایج این سفر این بود که شش نفر از ایرانیان محبوس در روسیه به زودی استرداد می‌شوند و استرداد شش زندانی دیگر در حال بررسی است./ تسنیم

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها