مهندسین ایرانی ربوده شده در سوریه+ عکس

کد خبر: 179528

7 تن از کارکنان ایرانی شاغل در نیروگاه سیکل ترکیبی جندر سوریه واقع در منطقه "حمص" روز 29 آذرماه سال جاری در مسیر محل اقامت استیجاری خود به سمت نیروگاه توسط گروه‌های ناشناس ربوده و ناپدید شدند.

مهر: 7 تن از کارکنان و پرسنل ایرانی شاغل در نیروگاه سیکل ترکیبی "جندر" واقع در منطقه "حمص" کشور سوریه در روز 29 آذرماه سال جاری در مسیر محل اقامت استیجاری خود ربوده و ناپدید شدند.

سجاد امیریان، مهندس برق و سرپرست گروه تست تجهیزات برقی (شاغل در شرکت پارسیان پست فرعی نیروگاه)، احمد سهرابی کرت آباد، تکنسین برق و سرپرست کارگاه (شاغل در شرکت فناوران صنعت گستر زاگرس - پیمانکار فرعی شرکت پارسیان پست)، حسن حسنی، تکنسین برق و نصاب تجهیزات برقی (شاغل در شرکت فناوران صنعت گستر زاگرس - پیمانکار فرعی شرکت پارسیان پست)، مجید قنبری بیدرومی، تکنسین برق و نصاب تجهیزات تست تجهیزات برقی (شاغل در شرکت فناوران صنعت گستر زاگرس - پیمانکار فرعی شرکت پارسیان پست)، کیومرث قبادی، تکنسین برق و نصاب تجهیزات برقی(شاغل در شرکت فناوران صنعت گستر زاگرس - پیمانکار فرعی شرکت پارسیان پست)؛ 5 نفری هستند که در مرحله اول توسط افراد ناشناس ربوده شدند.

نفر دوم سمت راست، آشپز سوری 5 تکنیسین ایرانی است.

همچنین 2 نفر دیگر از کارکنان شرکت به نام های پژمان بویری (مهندس برق و سرپرست کارگاه احداث پست نیروگاه) از شرکت پارسیان پست و عبدالخالق صحنه (کارشناسHSE ) از کارکنان شرکت احداث و توسعه نیروگاه های سیکل ترکیبی مپنا هم که به منظور پیگیری از وضعیت 5 نفر یاد شده مراجعه کرده بودند هم ربوده شده و تاکنون اطلاعی از آنها در دست نیست.

تصاویر دو مهندس ایرانی که برای پیگیری ناپدید شدن 5 نفر اول اقدام کرده بودند و در مرحله دوم ربوده شدند.

3 عرب زبان غیر ایرانی نیز که در نیروگاه فعالیت می کردند همراه 7 نفر از کارکنان ایرانی ناپدید شدند. اقداماتی هم تاکنون از سوی مسئولان داخلی و همچنین سوری برای روشن شدن سرنوشت مهندسان ایرانی شاغل در نیروگاه جندر سوریه انجام شده است و مسئولان ایرانی از طریق سازمان برق سوریه به عنوان کارفرمای پروژه به دنبال روشن شدن سرنوشت این افراد هستند.

در حال حاضر، عملیات اجرایی نیروگاه تشرین در حال اتمام مراحل ضمانت است و نیروگاه جندر هم با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است و اگر شرایط عادی باشد این پروژه در تابستان سال آینده به اتمام می رسد.

برخی نامه نگاری ها و درخواست ها نیز صورت گرفته است که می توان به نامه نگاری با خانم "کنسلا ویدال" نماینده سازمان ملل متحد مقیم در ایران و رونوشت آن به آقای خزاعی نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اشاره کرد.

رونوشت دیگری نیز از این نامه به کمیته صلیب سرخ در تهران تحویل شده است. گفته می شود این موضوع نیز در کمیسیون امنیت ملی مجلس بررسی شده اما هنوز نتایج آن اعلام نشده است.

همچنین سفارت ایران در سوریه نیز اقداماتی را برای پیگیری سرنوشت مهندسان ایرانی ربوده شده در سوریه انجام داده است که اطلاعات اولیه حاصل از پیگیری ها نشان دهنده خوب بودن حال تکنیسین های ایرانی است.

این در حالی است که شبکه خبری العربیه به نقل از شخصی به نام بسام جعاره که وی را از فعالان سوری خوانده، مدعی شده است که تکنیسین‌های ایرانی ربوده شده هم اکنون در شهر حمص نیستند و توسط ربایندگان به جای دیگری منتقل شده‌اند.

مسئله مهم تری هم که در حال حاضر وجود دارد و نمی توان آن را از نظر دور داشت، اینکه خانواده های پرسنل ایرانی ربوده شده شاغل در نیروگاه سیکل ترکیبی جندر سوریه نگران سرنوشت عزیزان خود هستند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت