حکایت بی‌شرمی مقامات آلمانی

کد خبر: 1325593

پزشکیان به موضع‌گیری مداخله‌جویانۀ آلمان واکنش نشان داد

حکایت بی‌شرمی مقامات آلمانی

«بی‌شرمی و بی‌هویتی قومیتی است که دم از حقوق بشر و قوانین بین‌الملل می‌زنند و در پس چهره‌های تمیز کروات‌زده آنها خشونت، نسل‌کشی و جنایت قتل خوابیده است. باورکردنی نیست وقتی یک قاتل و تروریست را در کشورمان اعدام می‌کنیم، می‌گویند شما حقوق بشر را رعایت نمی‌کنید؛ اما آن‌ها که قتل و غارت کرده و راه آب و نان مردم مظلوم را می‌بندند، انسان هستند؟»  این واکنش مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور به موضع‌گیری مداخله‌جویانه آلمان درباره اعدام جمشید شارمهد بود.

رئیس جمهور روزگذشته در آئین تجلیل از فعالان طرح جهش تولید، با اشاره به جنایات بی‌شرمانه رژیم صهیونیستی بر علیه مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه و لبنان، گفت: «اینکه آنها پس از یک سال جنایت مستمر بر علیه مردم مظلوم غزه به‌دلیل ایستادگی و پایمردی مردم این منطقه نتوانسته‌اند به اهداف خود برسند، نشانه عزت و عظمت این مردم مقاوم است، اما عجیب آن است که این رژیم و حامیانش دم از حقوق بشر می‌زنند اما در پس چهره به ظاهر شیک و کراوات زده آنها، «خشونت» و «نسل‌کشی» و «جنایت» و «قتل» است.» دکتر پزشکیان همچنین به رویکرد ریاکارانه برخی کشورهای غربی در مسئله حقوق بشر اشاره کرد و افزود: «وقتی در کشور ما فردی که ده‌ها نفر را به خاک و خون کشیده اعدام می‌شود، ما را متهم به نقض حقوق بشر می‌کنند در حالی که خودشان بمب‌های شیمیایی برای قتل عام مردم تولید می‌کردند و امروز نیز از کسانی که زنان و کودکان را به خاک و خون می‌کشند و راه غذا و آب و دارو را بر روی آنان می‌بندند، حمایت می‌کنند.»

جمشید شارمهد کیست؟

جمشید شارمهد، تروریست ایرانی-آلمانی و سرکرده گروهک مزدور انجمن پادشاهی تندر، کسی بود که سال‌ها علیه مردم ایران فعالیت می‌کرد.

انفجار سال ۱۳۸۷ حسینیه شیراز که ۱۴ نفر در آن شهید شدند، از جمله اتهام‌های اصلی جمشید شارمهد است. اگرچه شارمهد در آخرین اظهاراتش در دادگاه گفت جز تأسف خوردن چیزی ندارد؛ اما تأسف خوردن برای این همه جنایت دیر بود.

شارمهد متولد ۳ فروردین ۱۳۳۴ در تهران و از اعضای انجمن پادشاهی ایران بود که مدیریت رادیو تندر را پس‌ از ناپدیدشدن فرود فولادوند برعهده داشت.

او تحصیلات خود را در ایران و آلمان به اتمام رساند. در سال ۱۳۶۲ به‌ همراه همسر و فرزند یک ساله خود به آلمان مهاجرت کرد و در سال ۱۳۶۸ در رشته مهندسی الکترونیک و رشته فناوری اطلاعات دانش‌آموخته شد. شارمهد از اعضای انجمن پادشاهی و سرکرده گروهک تروریستی تندر بود که از آمریکا مجموعه عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت می‌کرد.

یکی از بزرگ‌ترین عملیات تروریستی تحت‌نظر جمشید شارمهد، انفجار در حسینیه سیدالشهدای (ع) شیراز در سال ۱۳۸۷ بود که طی آن ۱۴ نفر شهید و بیش از ۳۰۰ نفر زخمی شدند.

وی تابستان ۱۳۹۹ به امارات متحده عربی سفر کرده بود که مأموران ایران او را در دبی دستگیر و به ایران منتقل کردند. وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که جمشید شارمهد را در «عملیاتی پیچیده» دستگیر کرده است. در اطلاعیه وزارت اطلاعات آمده انجمن پادشاهی از آمریکا عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت می‌کرد.

مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: «جمشید شارمهد، سرکرده گروهک مزدور انجمن پادشاهی معروف به تندر که سال‌ها به دستور اربابان خود در سازمان‌های جاسوسی غربی، آمریکایی و رژیم کودک‌کش صهیونیستی عملیات‌های تروریستی متعددی را علیه ایران اسلامی طراحی و اجرا کرده بود، در تاریخ هفتم آبان‌ماه به سزای اعمال جنایتکارانه خود رسید.»

گروهک تروریستی تندر در اواسط سال ۱۳۸۲ توسط تعدادی از عناصر سلطنت‌طلب با رویکرد تئوریزه کردن تروریست ضددینی در انگلستان تأسیس شد. سابقه تأسیس این گروهک را سال‌های نخست دهه ۸۰ و یا به‌طور دقیق‌تر سال ۱۳۸۳ می‌دانند. نام دقیق‌تر این گروه انجمن پادشاهی ایران (تندر) است که فتح‌الله منوچهری با نام مستعار فرود فولادوند در سال‌های نخست تأسیس این گروه و تا سال ۱۳۸۵ سرکردگی آن را برعهده داشت.

پس از انتخاب جمشید شارمهد در سال ۱۳۸۵ به‌عنوان سرکرده، رویکرد نرم این گروه به رویکرد سخت و تروریستی تغییر مسیر می‌دهد و به اقدامات تروریستی در اماکن مذهبی، اقتصادی و حساس می‌پردازد. کشتار مسلحانه، بمب‌گذاری، کشتن زنان، مردان و کودکان بی‌دفاع از افتخارات ننگین گروهک تروریستی تندر بوده که به آن در اغلب پیام‌های رسانه‌ای خود اشاره می‌کردند.

یکی از اقدامات مجرمانه جمشید شارمهد به‌عنوان سرکرده این گروهک، طراحی و هدایت اقدامات تروریستی از جمله بمب‌گذاری در حسینیه شیراز (۲۴ فروردین ۱۳۸۷) بود که موجب به شهادت رسیدن ۱۴ نفر و مجروح شدن تقریبا ۳۰۰ نفر شد. این فرد قصد انجام ۲۳ اقدام تروریستی داشته که موفق به انجام پنج مورد آن شد.

تلاش برای بمب‌گذاری در سد سیوند شیراز (۲۵ آبان ۱۳۸۵)، برنامه‌ریزی جهت ترور مسئول پروژه سد، انفجار در کفشداری حرم حضرت امام (ره) (۳۰ آبان ۱۳۸۸) و آتش‌سوزی در هتل جهان تهران در هنگام ساخت و تهیه بمب جهت انفجار در حوزه علمیه آیت‌الله العظمی گلپایگانی از دیگر موارد اتهامی وی بود.

رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد طی هفت جلسه در دادگاه انقلاب اسلامی انجام شد. یکی از موضوعاتی که در جلسات دادگاه به آن پرداخته شد، نحوه ارتباط جمشید شارمهد با اعضای FBI و موساد بود.

پس از انفجار در حسینیه رهپویان شیراز، مقامات آمریکایی با متهم ارتباط برقرار کردند و طبق گفته جمشید شارمهد اولین ارتباط او با FBI بعد از انفجار شیراز بود که آن‌ها در این دیدار برخی نکات امنیتی را به وی تذکر دادند.

در اقرارها و اعتراف‌های شارمهد آمده است که وی با دو سناتور محلی آمریکایی ملاقات داشته و درباره اهداف و اقدامات گروه تندر با آن‌ها صحبت کرده است.

این تروریست صبح دوشنبه ۷ آبان و پس از انجام چندین جلسه دادگاه اعدام شد.

واکنش آلمان به اعدام شارمهد

پس از اعدام جمشید شارمهد، وزارت خارجه آلمان روز سه‌شنبه اعلام کرد که به دلیل اعدام شهروند ایرانی-آلمانی این کشور سفیر خود را از ایران فراخوانده است. بنا بر اعلام بی‌بی‌سی، آلمان ضمن «محکومیت شدید» اعدام شارمهد اعلام کرد سفیر خود را برای مشورت فراخوانده است. آلمان کاردار ایران را هم احضار کرد.

بر همین اساس سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «هیچ تروریستی در ایران از مصونیت برخوردار نیست، حتی اگر توسط آلمان حمایت شود.»

وی ادامه داد: «جمشید شارمهد، شهروند ایرانی، آشکارا و بدون شرم رهبری حمله تروریستی به یک مسجد (حسینیه) را برعهده داشت که منجر به کشته شدن ١۴ نفر از مردم بی‌گناه از جمله زنان و کودکان شد. بیش از ٢٠٠ نفر در جریان این حمله مجروح شدند. شواهد کافی موجود است و در دسترس همگان برای بررسی قرار دارد. گذرنامه آلمانی برای هیچ‌کس، چه رسد به یک جنایتکار تروریست، مصونیت نمی‌آورد.

دست از پرده‌پوشی و بازی‌های روانی بردارید (خانم) آنالنا بِـربوک. دست از حمایت از کودک‌کش‌ها و تروریست‌ها بردارید و خود را پشت شعارهای حقوق بشری منافقانه پنهان نکنید. ما سلاح‌های شیمیایی را که اتباع آلمان در اختیار رژیم صدام قرار دادند، فراموش نکرده‌ایم.»

احضار سفیر 

پس از موضع‌گیری مداخله‌جویانه برخی مقام‌های آلمان در رابطه با صلاحیت‌های قضایی جمهوری اسلامی ایران، مارکوس پوتسل، سفیر آلمان در تهران توسط مدیرکل غرب اروپای وزارت خارجه احضار شد.

در این نشست احضار، مدیرکل غرب اروپا ضمن ابلاغ مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به مواضع ناشایست برخی مقام‌های آلمانی در رابطه با جمشید شارمهد که به خاطر سازماندهی و راهبری عملیات‌های تروریستی محکوم شده بود، تصریح کرد: «حمایت از شارمهد که مسئول چند فقره اقدام تروریستی از جمله انفجار حسینیه رهپویان وصال شیراز در سال ۱۳۸۷ بوده و باعث شهید و مجروح‌ شدن بیش از ۲۰۰ نفر از افراد بی‌گناه ایرانی شده، در تعارض با ادعا‌های دولت آلمان در زمینه حاکمیت قانون، حمایت از حقوق انسان و مبارزه با تروریسم است.» مدیرکل غرب اروپا همچنین با اشاره به حمایت‌های آلمان از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، از جمله از طریق ارسال تسلیحات به این رژیم، افزود: «ادعای آلمان در رابطه با حقوق بشر، با رفتار این کشور در حمایت همه‌جانبه از رژیم اسرائیل که نوعی مشارکت در جنایات شدید بین‌المللی خصوصا نسل‌کشی است، آشکارا مغایر است.»

وی تأکید کرد: «همگان در برابر قانون یکسان هستند و دارابودن گذرنامه یک کشور ثالث نمی‌تواند مستمسک یا مجوزی برای مستثنی‌ کردن اتباع یک کشور در برابر قانون کشور متبوع خود باشد.»

سفیر آلمان اظهار کرد که مراتب را در اسرع وقت به دولت متبوع خود منعکس خواهد کرد.

اعتراض به مواضع آلمان در مجلس 

محمدرضا احمدی سنگر نیز اخیرا در جلسه علنی مجلس در تذکری در اعتراض به موضع‌گیری مداخله‌جویانه برخی مقام‌های آلمان در رابطه با صلاحیت قضایی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: «به آلمان اعلام می‌کنیم که در ۸ سال دفاع مقدس آثار جنایات شیمیایی شما هنوز در بین جانبازان عزیز ما وجود دارد؛ اما به جای جبران اعمال زشت گذشته خود، همچنان در امور کشور ما دخالت می‌کنید.»

وی خطاب به مقامات آلمانی گفت: «اگر حامی حقوق بشر هستید، آیا جنایات رژیم کودک‌کش جعلی و غاصب اسرائیل در فلسطین، غزه، لبنان و تجاوز هوایی به ایران و دیگر کشورها را نمی‌بینید؟ چرا جنایات آشکار و علنی و نسل‌کشی اسرائیل را محکوم نمی‌کنید؟ مردم دنیا و مردم خود آلمان در خصوص شما قضاوت خواهند کرد.»

سابقه آلمان در اتخاذ مواضع ضدایرانی

این اولین‌باری نیست که آلمان این‌گونه علیه ایران موضع می‌گیرد، آلمان همواره سعی کرده با اتخاذ مواضع ضدایرانی خصومت خود را با مردم ایران نشان دهد. این کشور در ماجرای اغتشاشات ۱۴۰۱ هم بیشترین مواضع را علیه ما داشت و با اقدامات ضدایرانی ضدانقلاب و‌ منافقین همراهی می‌کرد و به آنها اجازه برگزاری تجمع علیه ایران را می‌داد.

مقامات آلمانی در حالی به اعدام یک تروریست در ایران واکنش نشان می‌دهند و علیه ما موضع می‌گیرند که در مقابل کشتار هزاران کودک و زن و مرد بی‌گناه در غزه سکوت کرده‌اند. 

برای نمونه چند ماه قبل خانواده ۶ نفره دکتر یوسف أبو جادالله، شهروند آلمانی-فلسطینی در حمله هوایی رژیم اسرائیل به منزلشان در غزه به شهادت رسیدند. این پزشک شاغل در بیمارستانی در دورتموند پیش از شروع جنگ برای دیدار با فامیل به غزه رفته بود؛ اما رژیم آلمان نسبت به این جنایت رژیم صهیونیستی هیچ‌ واکنشی نداشت، ولی برای اعدام یک تروریست در ایران یقه پاره می‌کنند!

صبح نو

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین