علی آلفونه، تکه ای از پازل سیاست های ضد ایرانی

کد خبر: 171346

آنچه بیش از همه وطن فروشی و خیانت این فرد علیه کشور و زادگاهش را جلوه گر می‌سازد، همکاری تنگاتنگ او با غربیان برای اعمال تحریم علیه مردم کشورمان است. سرویس‌های امنیتی غربی برای توجیه علمی بودن! و مستند بودن اطلاعاتشان برای تحریم کشورمان همواره به مقالات آلفونه درباره نفوذ سپاه در اقتصاد و سیاست کشورمان استناد می‌کنند. مقاله‌هایی که از قضا اطلاعات جعلی و خلاف واقع آن را خود این سرویس‌ها در اختیار آلفونه قرار داده‌اند و او را مامور کرده‌اند که آن اطلاعات تخیلی را در قالب مقاله‌های به ظاهر علمی! تنظیم کند.

علی آلفونه، تکه ای از پازل سیاست های ضد ایرانی

سرویس سیاسی «فردا»: سیاست رسانه‌ای دشمنان انقلاب در سال‌های اخیر دچار تحولی ساختاری شده است. پیش‌تر رسانه‌های غربی برای حمله رسانه‌ای به کشور و نظام از چهره‌های سیاسی اپوزیسیون به صورت فعال استفاده می‌کردند. این چهره‌های سیاسی پای ثابت همه تحلیل‌ها و تفسیر خبر‌ها علیه ایران بودند و به صورت عام درباره همه موضوعات نظریه‌پردازی می‌کردند، خواه موضوع شوی رسانه‌ای میزان بارندگی در ایران باشد و خواه انتخابات مجلس و ریاست جمهوری.

نوری‌زاده، سازگارا، بنی صدر و... از این دست شومن‌های رسانه‌ای ضد ایرانی بودند. افرادی که درباره همه چیز و همه کس نظر می‌دادند و می‌دهند و این از هر دری سخن گفتن و به هر دیواری آویختن خیلی زود آن‌ها را به مهره‌هایی سوخته و بی‌ارزش بدل کرد.
با اثبات ناکارآمدی این شکل از تبلیغات رسانه‌های ضد ایرانی و سرویس‌های امنیتی غربی، سمت و سوی سیاست رسانه‌ایشان را به نرمی تغییر دادند و با ایجاد پنل‌های تخصصی و بخشی کوشیدند تا افراد مختلفی را با وجهه مثلا علمی برای چند محور شاخص در حمله به ایران پرورش دهند.
از این رو است که مهدی خلجی به عنوان پژوهشگر حوزه روحانیت، علی آلفونه حوزه سپاه و نیروهای نظامی و علی افشاری در حوزه دانشجویی به کار گرفته می‌شوند. تحلیل نوع کینه ورزی و خیانت افرادی مانند آلفونه و مهدی خلجی و دیگرانی که به آسانی وطنشان را به ثمن بخس معامله کرده‌اند و در پازل رسانه‌ای ضد ایرانی قرار گرفته‌اند، ما را به این نتیجه می‌رساند که مقابله با این شکل جدید از توطئه رسانه‌ای نیاز به برنامه ریزی منسجم و دقیقی دارد.
تحلیل علمی و تخصصی! مسائل ایران و سیاه نمایی با این ترفند و حقنه کردن اطلاعاتی جعلی و سراسر دروغ، شیوه جدیدی است که آلفونه و دیگر هم پیمانانش آن را پیش می‌برند. شیوه ای که بازیگردان اصلی آن سرویس های امنیتی غربی است.

علی آلفونه کیست و چه می گوید؟

علی آلفونه فارغ التحصیل علوم سیاسی از دانشگاه کپنهاگن دانمارک است و ستاره اقبالش! با هتاکی علیه سپاه پاسداران درخشیدن گرفت. انتشار مقالاتی علیه سپاه سبب شد خیلی زود جای پایی در رسانه‌های اپوزیسیون خارج از کشور پیدا کند و پس از آن بود که درب‌های دانشگاه‌های اروپایی به روی او گشوده شد تا پروژه سیاه نمایی علیه نظام و سپاه را به پیش ببرد.

از این رو بود که وزارت خارجه آمریکا بدون طی شدن تشریفات قانونی به او اقامت آمریکایی داد و از او خواست تا همکاری خود را با این وزارت خانه آغاز کند و به فعالیت‌های تحقیقی در باره سپاه پاسداران در این وزارت خانه بپردازد. محملی که برای فعالیت‌های آلفونه در واشنگتن ایجاد شد، استخدام به عنوان پژوهشگر در موسسه آمریکن اینترپرایز بود که بازوی مشورتی وزارت خارجه آمریکا است. سرویس‌های امنیتی آمریکایی پس از شروع فعالیت آلفونه در آمریکن اینترپرایز و گزارش سازی‌های جعلی وی برعلیه سپاه پاسدارن برای وزارت خارجه آمریکا، او را به عنوان یکی از مهره‌های اصلی پروژه ایران هراسی رسانه‌ای به خدمت گرفتند.
بی‌بی‌سی فارسی، تلویزیون صدای آمریکا، شبکه‌های خبری آمریکایی مانند سی ان ان و فاکس نیوز، هر‌گاه بخواهند به سیاه نمایی علیه نظام به صورت عام و سپاه به صورت خاص بپردازند او را به عنوان یکی از مفسرین ثابت رسانه‌ایشان دعوت می‌کنند که البته این رویکرد هماهنگ رسانه‌ای به نوبه خود جالب و قابل تامل است.
اما شاید آنچه بیش از همه وطن فروشی و خیانت این فرد علیه کشور و زادگاهش را جلوه گر می‌سازد، همکاری تنگاتنگ او با غربیان برای اعمال تحریم علیه مردم کشورمان است. سرویس‌های امنیتی غربی برای توجیه علمی بودن! و مستند بودن اطلاعاتشان برای تحریم کشورمان همواره به مقالات آلفونه درباره نفوذ سپاه در اقتصاد و سیاست کشورمان استناد می‌کنند. مقاله‌هایی که از قضا اطلاعات جعلی و خلاف واقع آن را خود این سرویس‌ها در اختیار آلفونه قرار داده‌اند و او را مامور کرده‌اند که آن اطلاعات تخیلی را در قالب مقاله‌های به ظاهر علمی! تنظیم کند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت