متاهلان در سایت‌های همسریابی چه می‌کنند؟

کد خبر: 657596

افراد در فضای مجازی به دنبال آمال و خواسته‌هایی هستند که دسترسی به آن‌ها در دنیای واقعیت، امری محال و دور از ذهن است، اگر چه این مساله، مانند دیگر مسائل دنیای فضای مجازی، به خودیِ خود نامطلوب و منفی نیست، اما متاسفانه برخی از کاربران ایرانی راه را گم کرده‌اند.

متاهلان در سایت‌های همسریابی چه می‌کنند؟
سرویس سبک زندگی فردا : سایت‌های همسریابی در سال‌های اخیر رشد قارچ گونه‌ای داشته و هر روز تعداد زیادی از جوانان از روی کنجکاوی یا از سر نیاز به آن‌ها مراجعه می‌کنند و با یک جستجوی بسیار ساده در فضای مجازی می‌توان به انبوهی از این سایت‌ها دسترسی یافت. بررسی خوب و یا بد بودن این سایت‌ها موضوع گزارش ما نیست، آنچه عجیب است حضور خیل بی‌شمار متاهلین در سایت‌های همسر یابی است! در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت آنلاین بخوانید.
متاهلان در سایت‌های همسریابی برای چه پرسه می‌زنند؟!
در بسیاری موارد چه بسا بسیاری از مجرد‌ها به دلیل انگ اجتماعی کمتر حاضر به ازدواج اینترنتی و حتی دوست یابی مجازی و حضور در این گونه سایت‌ها هستند، ولی حضور متاهلین در این گونه سایت‌ها نیاز به بررسی دارد.
افراد در فضای مجازی به دنبال آمال و خواسته‌هایی هستند که دسترسی به آن‌ها در دنیای واقعیت، امری محال و دور از ذهن است، اگر چه این مساله، مانند دیگر مسائل دنیای فضای مجازی، به خودیِ خود نامطلوب و منفی نیست، اما متاسفانه برخی از کاربران ایرانی راه را گم کرده‌اند.
در جهان سایت‌های دوست یابی متعددی وجود دارد که ایجاد روابط سالم بین زنان و مردان مجرد از جمله اهداف مهم آنهاست، معمولا در این سایت‌ها افراد چندین مرحله ارزیابی و گزینش را می‌گذرانند و پس از آن مجوز ورود به سایت را دریافت می‌کنند، این در حالی است که سیستم ورود به سایت‌های در اصطلاح همسریابی در ایران آنقدر ساده و با عدم نظارت مواجه است که هر فردی می‌تواند به آن وارد شود و بی تردید همین عدم نظارت متعهدانه و مسئولانه است که باعث می‌شود مخاطبان نهایت سواستفاده را از این موضع داشته باشند و بسیار دردناک و اسفناک‌تر می‌شود وقتی بدانیم مخاطبان اصلی چنین سایت هایی، افراد متاهلی هستند که پا فراتر از حدود چارچوب اجتماعی و خانوادگی گذاشته اند و در سایت‌های همسریابی به دنبال دوستی و یا ازدواج موقت هستند، اما به راستی چرا باید، متاهلان یکی از گشت و گذارهای اینترنتی شان را فضای مسموم و ناسالم سایت‌های همسریابی قرار دهند؟
روان شناسان عوامل مختلفی را بر این امر دخیل می‌دانند که به روز نشدن روابط زناشویی و خواسته‌های جنسی از مهمترین دلایل این اتقاق نامیمون است. ازدواج قراردادی است که فرد متاهل را در چارچوب پذیرفته شده‌ای قرار می‌دهد که عمل کردن بر ان اساس، وظیفه حتمی و واجب الوجوب است، اما با گذشت زمان هر چارچوب و قراردادی نیازمند اصلاح است که اگر سامانی نباشد و تغییرات مثبتی ایجاد نشود، احتمال مشکل آفرینی آن چارچوب بسیار زیاد خواهد بود و متاسفانه این مشکل در بسیاری از خانواده‌های ایرانی بروز بسیار دارد. به روز نشدن روابط زناشویی از یک سو و متعهد بودن فرد به این رابطه آسیب دیده از سوی دیگر، باعث می‌شود فرد با تعارضات بسیاری دست و پنجه نرم کند وبی تردید در راستای همین تعارض است که ممکن است فرد به گزینه‌های جدید ارتباطی بیندیشد و حتی به روابط فرازناشویی به طور جدی فکر کند و تصمیم بگیرد. مخاطبین متاهل سایت‌های همسریابی اغلب افرادی هستند که سال‌ها پیش ازدواج کرده و امروز در برابر جامعه نو و تغییر یافته‌ای قرار گرفته اند که وسوسه حضور و کامیابی از آن لحظه‌ای امانشان نمی‌دهد. معمولا در درون چنین افرادی یک طرح واره جنسی شکل می‌گیرد که کاملا مغایر با طرح واره‌های قبلی است و هرگز اجازه برقراری رابطه به طور علنی را نمی‌دهد. این افراد اغلب قابلیت تغییر در روابط را در خودشان نمی‌بینند و براحتی نیز نمی‌توانند چارچوب ارتباطی قبلی را به هم بریزند اگرچه حتی نیازمند رابطه‌ای جدید باشند، در نتیجه به برقراری روابط تعارض آمیزی سوق می‌یابند که رابطه‌های پنهان و مجازی از پیامدهای اجتناب ناپذیر این تعارض حل نشده خواهد بود.
تلاش برای پرکردن خلاء‌های عاطفی - روانی از دیگر دلایل ورود افراد به این سایت هاست؛ سرگرمی و تنوع گزینه‌های جنسی معمولا مرهم بر درد فردی است که دچار تعارض شده و با تنوع در آن سایت‌ها می‌تواند در ظاهر نقایص و کمبودهایش را جبران کند، اگر چه ذاتِ هوس‌باز و تنوع طلب بودن برخی از مردان و یا زنان هم دلیلی است که آن‌ها را به سمت سایت‌های همسریابی سوق می‌دهد.
دیده شدن دلیل دیگری است که حضور افراد متاهل در سایتهای همسریابی را توجیه می‌کند، در جامعه ایران یک شو یا نمایشی در جریان است که همین نمایش با تمام فانتزی‌های جذابش برخی افراد متاهل را ترغیب می‌کند که برای یک بار هم که شده، دستی بر آتش ببرند و فانتزی هایی را که در زمان ازدواج خود نداشته اند و یا حاضر به تجربه مجدد آن‌ها هستند، امتحان کنند.
معمولا چنین افرادی یا به لحاظ بیولوژیکی مشکلی دارند و یا مشکلات دیگری که معمولا به دلیل تنوع طلبی است باعث می‌شود ارتباط موقت را انتخاب کنند تن‌ها به دلیل که شاید بدین طریق بتوانند به این سوال همیشگی خود پاسخ دهند که «آیا من مثل قبل همچنان جذاب هستم»؟
اگر چه برای برخی دیگر، این وضعیت معلول شرایط زمان انتخاب شان است، چه بسا ممکن است زمانی دست به ازدواج و پذیرش چارچوب زناشویی زده اند که نسبت به نیازهایشان آگاهی کامل نداشته و حالا با بزرگتر شدن و تغییر جامعه، از نیازهایشان شناخت بیشتری پیدا کرده و ارضای آن‌ها را نیز حق مسلم خود می‌بیند. سرگرم کننده بودن این سایت‌ها و ارتباطات وابسته به آن‌ها و همچنین جذابیت تفریحات با زمینه جنسی، دلیل دیگری است که افراد متاهل را به دیدار از این سایت‌ها ترغیب می‌کند، اگر چه دلسردی عاطفی نسبت به همسر، نارضایتی جنسی، فقدان عشق و صمیمیت، ازدواج‌های اجباری و فامیلی و... از دیگر دلایل مهمی است که باعث حضور متاهلان در سایت همسریابی می‌شود. البته لازم به ذکر است بسیاری از متاهلان به اشتباه تصور می‌کنند با حضور در این گونه سایت‌ها می‌توانند انگیزه بیشتری برای زندگی تاهلی خود فراهم آورند، در حالی این قضییه همیشه نتیجه معکوسی داشته و شرایط بغرنجی را برای فرد و خانواده اش رقم زده است. پیامدهای منفی حضور متاهلان افزایش روابط فرازناشویی در میان متاهلان بخصوص مردان، از جمله آسیب‌های سایت‌های همسریابی در جامعه است. افرادی که به دنبال روابط فرازناشویی هستند بیشتر سراغ این سایت‌ها می‌روند چه بسا هدف اصلی این وب‌سایت‌ها نیز، ارتباط دادن افراد برای دوست یابی و یا ازدواج موقت است. در واقع آنچه این موسسات انجام می‌دهند، در بهترین حالت، نوعی همسریابی ثانویه است، زیرا یافتن همسر مجدد برای فرد متاهل در عرف اجتماعی ما همسریابی تلقی نمی‌شود، به دیگر سخن این سایتها، مرکز تسهیل‌کننده برای رابطه جنسی بدون عشق هستند و بسیاری از متاهلان معمولا به منظور دریافت خدمات جنسی بدون هرگونه عشق و درگیری عاطفی و نیز مسئولیت‌های اجتماعی در این شبکه‌ها حضور می‌یابند. افراد متاهل کاملا آگاهانه و هدفمند عضو این شبکه‌ها می‌شوند و می‌دانند صرفا برای دریافت خدمات جنسی خاص وارد این گونه رابطه می‌شوند، از این رو معمولا هیچ درگیری عاطفی بین این افراد شکل نمی‌گیرد و این حقیقت تلخ، عین نگاه ابزاری زن به مرد و مرد به زن و ترویج روابط نامشروع در جامعه است. چه باید کرد؟ وجود و حضور پررنگ افراد در این سایت‌ها نشان‌دهنده یک نیاز است، پس به جای ریشه زنی باید سعی کنیم نهاد خانواده را از ریشه اصلاح کنیم. مهمترین گام، افزایش خود آگاهی و خویشتن دوستداری است، چه بسا بسیاری از افراد بخاطر اعتماد به نفس پایین، حس رقابت و تقلید از دیگران و یا عدم مهارت حل مساله و ... در چنین گردابهایی گرفتار می‌آیند.
کارشناسان سلامت خانواده می‌گویند نارضایتی جنسی در میان مردان و زنان یکی از دلایل مهم و اصلی طلاق و جدایی آنهاست، حال بسیاری از آن‌ها برای فرار از این شرایط ممکن است به سایت‌های همسریابی روی آورند. یکی از اقدامات وزارت بهداشت راه اندازی کلینیک‌های سلامت جنسی است، باید فرهنگ مراجعه به مشاوران و این کلینیک‌ها ترویج شود و مثل بیماری‌های جسمی به بیماری‌های جنسی که زوج‌های ایرانی با آن‌ها درگیرند توجه شود و این یکی از وظایف اصلی رسانه‌هاست.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد