آموزش چگونگی نگهداری از سگ در مدرسه غیردولتی! +تصاویر

کد خبر: 831250

تزریق سبک زندگی غربی این روز‌ها مسیر خود را از ماهواره و فضای مجازی تغییر داده است و نفوذ خود را از مدارس ممکن ساخته است تا جایی که نحوه نگهداری از سگ توسط دانش‌آموزی که سگ در خانه نگهداری می‌کند، به دانش‌آموزان دیگر آموزش داده می‌شود.

آموزش چگونگی نگهداری از سگ در مدرسه غیردولتی! +تصاویر

خبرگزاری فارس: تزریق سبک زندگی غربی این روز‌ها مسیر خود را از ماهواره و فضای مجازی تغییر داده است و نفوذ خود را از مدارس ممکن ساخته است تا جایی که نحوه نگهداری از سگ توسط دانش‌آموزی که سگ در خانه نگهداری می‌کند، به دانش‌آموزان دیگر آموزش داده می‌شود.

چند سالی است که نگهداری سگ به عنوان مونس و عضوی از اعضای خانواده در برخی از خانواده‌های ایرانی رواج یافته است؛ موضوعی که ماحصل تزریق سبک زندگی غربی از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی به خانواده‌های ایرانی است.

در سبک زندگی غربی، خلأ همسفر زندگی، فرزند و برادر و خواهر با حیوان خانگی پُر می‌شود و هزینه‌های کلانی نیز برای این عضو جدید خانواده‌ها می‌شود؛ هزینه‌هایی که گاهی بیش از هزینه برای زندگی انسان است.

در سبک زندگی ایرانی ـ. اسلامی، در حالی که حیوانات و توجه به آن‌ها مورد اهمیت است، اما جایگاه انسان و حیوان متفاوت است و بر اهمیت جایگاه خانواده متشکل از همسر و فرزندان تأکید شده است.

آموزش نگهداری از سگ در مدرسه

مادر یک دانش‌آموز دبستانی در مدرسه غیردولتی به خبرنگار فارس گفت: یک روز وقتی فرزندم به خانه آمد مدام اصرار داشت که برایش یک توله سگ بخریم و این اصرار تا جایی پیش رفت که حتی با ما قهر کرد.

وی ادامه داد: از این رفتار فرزندم خیلی متعجب شده بودم؛ با مادر یکی از همکلاسی‌هایش صحبت کردم و متوجه شدم که فرزند او هم چنین خواسته‌ای را دارد و پیگیری من و مادر همکلاسی فرزندم به مدرسه انجامید.

این مادر دانش‌آموز افزود: معلم کلاس‌شان گفت که بچه‌ها باید با جانواران آشنا شوند و بر این اساس، یکی از دانش‌آموزان سگ خانگی‌اش را به کلاس درس آورده و درباره نگهداری از آن توضیح داده است.

ضرورت آموزش «جانورشناسی» به کودکان یا آموزش نگهداری حیوان در خانه

احمد محمودی متخصص زیست جانواری در خصوص آشنایی کودکان با جانواران گفت: «در کشور ما جانورشناسی این‌گونه تعریف شده است که جانورشناسان، جانوران را از طبیعت جمع‌آوری می‌کنند و آن‌ها را در یکسری قفسه قرار می‌دهند و در نهایت نیز یک نام برای آن‌ها انتخاب می‌کنند، در حالی که علم جانورشناسی بسیار پایه‌ای و کاربردی‌تر از چیزی است که مردم تصور می‌کنند».

وی اضافه کرد: «البته این مسأله، یک مشکل ریشه‌ای است، بنابراین آشنایی با علم جانورشناسی، اهمیت تنوع زیستی و حیات وحش باید از دوران کودکی به افراد آموزش داده شود».

کلام این متخصص زیست جانوری درست است، اما آنچه مسلم است، این بوده که آموزش جانورشناسی به کودکان با آموزش نگداری حیوان در خانه بسیار متفاوت است.

مادر یکی دیگر از دانش‌آموزان دبستانی در این خصوص اظهار کرد: اگر قصد آموزش به دانش‌آموزان است نباید به‌گونه‌ای آموزش داده شود که بچه‌ها احساس کنند، دانش‌آموزی که حیوان خانگی، چون سگ دارد، از آن‌ها برتر است.

وی ادامه داد: یک دانش‌آموز با خودش سگی که در خانه نگهداری می‌کند و مدام در آغوشش است را به مدرسه می‌برد و درباره نگهداری از آن و حضور او در خانواده‌شان به مانند عضو خانواده می‌گوید؛ این روند باعث می‌شود بچه‌ها بخواهند که آن‌ها هم سگ داشته باشند.

این مادر افزود: وقتی فرزندم به خانه آمد و من متوجه شدم که او سگ را بغل کرده است، مجبور شدم که او را یکراست به حمام بفرستم و تمام بخش‌های خانه را که فرزندم در آن تردد کرده بود کاملا شستم و پاک کردم.

مسئولان مدارس باید توجه کنند که گاهی ناخواسته و با بی‌دقتی، سبک زندگی غربی را به جای سبک زندگی ایرانی ـ. اسلامی به آینده‌سازان ایران اسلامی می‌آموزند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت