نجومی‌بگیران دانشگاه آزاد چه کسانی بودند؟ +تصاویر

کد خبر: 790720

علی رغم سلامت قاطبه اساتید، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد، اما برخی از مدیران سابق این مجموعه اقدام به تصرفات غیر قانونی و حیف و میل اموال دانشگاه می‌کردند.

نجومی‌بگیران دانشگاه آزاد چه کسانی بودند؟ +تصاویر
خبرگزاری تسنیم: به گزارش خبرنامه دانشجویان، یکی از پدیده‌هایی که مدیریت دانشگاه آزاد به خصوص بعد از حکم مقام معظم رهبری برای علی اکبر ولایتی با آن مواجه شد مشکلات و مفسده‌های مالی بود. علی رغم سلامت قاطبه اساتید، اعضای هیات علمی و کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، اما برخی از مدیران سابق این مجموعه بزرگ اقدام به تصرفات غیر قانونی و حیف و میل اموال حاصل از شهریه‌های دانشجویان نمودند که اکثریت این دانشجویان را خانواده‌های کم بضاعت تشکیل می‌دهند. برخی مدیران وقت دانشگاه آزاد علی رغم اطلاع از این مشکلات مالی با چشم پوشی و تسامح نسبت به آن‌ها سکوت می‌کردند. هر کسی از این مفسده‌ها مطلع می‌شد برای سهیم شدن در سوء استفاده‌ها اگر سکوت می‌کرد، حق السکوت هم می‌گرفت. برخی هم به علت ترس از دست دادن موقعیت شغلی خود هیچگاه حاضر نشدند نسبت به مفاسدی که از آن اطلاع داشتند سخنی بگویند. مجموعه عظیم دانشگاه آزاد خدمات بزرگی را به توسعه علم و ارتقای آموزش عالی انجام داده که در تاریخ ایران بی نظیر و در تاریخ جهان کم نظیر است. اما با توجه به اینکه چشمان ناظر و حسابرسی که در دستگاه‌های دولتی مثل دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور و سایر سیستم‌های ذی حسابی و حسابرسی وجود دارد در دانشگاه آزاد اسلامی راهی نداشتند یا حسابرسی مستقل صورت نمی‌پذیرفت و یا اگر انجام می‌شد حساب رسی‌های داخلی و درون سازمانی بود که هیچ وقت قادر نبودند ابعاد گسترده این فساد مالی را بر ملا نمایند و طوری طراحی شده بود که مچ گیری صورت نگیرد. چند خانواده اصلی به ترتیب میزان نفوذ زمام مدیریتی این دانشگاه را در اختیار داشتند و این ثروت عظیم که متعلق به همه ملت ایران است را غنیمت خود می‌دانستند. سوء استفاده از ظرفیت‌های شهریه دانشجویان، نقل و انتقالات، ساخت و ساز و ... در دانشگاه آزاد اسلامی از جمله بستر‌هایی بود که مورد سوء استفاده مشخصا یک خانواده که در راس بود و بعضی از خانواده‌ها در مراتب بعدی قرار می‌گرفت. این خانواده‌ها تلاش می‌کردند از امکانات سیاسی این دانشگاه مشابه امکانات مالی آن نهایت بهره برداری را داشته باشند و این مجموعه عظیم استاد و دانشجو را در جهت فتنه انگیزی‌ها مشخصا فتنه ۸۸ به کار بگیرند که خوشبختانه مجموعه دانشگاه آزاد به درخواست‌های ضدانقلابی و ضد دینی این چند خانواده تمامیت خواه پاسخ مثبتی داده نشد؛ لذا آن روزی که این تحول در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت و مجموعه‌ای از افراد تحصیل کرده با تجارب مدیریتی بالا برای خدمت به جمهوری اسلامی ایران و عملیاتی کردن دیدگاه‌های مقام معظم رهبری پا در رکاب مدیریت این دانشگاه گذاشتند همین چند خانواده تلاش کردند هر طوری شده در مقابل تحولات دانشگاه آزاد اسلامی مقاومت کنند.
فرهاد رهبر استاد تمام اقتصاد و با سابقه ریاست سازمان برنامه و بودجه و بیش از ۶ سال مدیریت مهمترین دانشگاه کشور یعنی دانشگاه تهران، محمد مهدی تهرانچی از معدود دانشمندان هسته‌ای و متخصص در سطوح بالای تکنولوژی هسته‌ای و لیزری با سابقه مدیریت دانشگاه شهید بهشتی، علیرضا رهایی استاد تمام با سابقه مدیریت دانشگاه امیرکبیر، رنجبر متخصص بیوفیزیک، استاد تمام با سابقه مدیریت دانشگاه تربیت مدرس، پورعباس استاد تمام با سابقه مدیریت دانشگاه علمی کاربردی و ریاست سازمان سنجش، محسن نفر استاد تمام و فوق تخصص نفرولوژی با سابقه طولانی مدیریت در وزارت بهداشت و از همه برجسته‌تر دکتر علی اکبر ولایتی استاد تمام و استاد ممتاز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تجربه مدیریتی در سطوح بالای جمهوری اسلامی و تجربه تاسیس دو دانشگاه یکی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و یکی بعد از پیروزی یک دانشکده پزشکی قبل از انقلاب و دانشکده روابط بین الملل بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بدنه مدیریتی جدید این دانشگاه را تشکیل می‌دهند. افرادی امتحان پس داده که تقید و تعهد خود را به اسلام، انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را به اثبات رسانده اند. چنین مجموعه مدیریتی منسجم و قدرتمندی به لحاظ علمی و اجرایی در تاریخ مدیریت دانشگاه‌های کشور از ۱۳۱۳ تا کنون که آغاز تاسیس دانشگاه در ایران است، تا کنون سابقه نداشته است. سکوت اولیه این مجموعه مدیریتی بنا به مصالح و منافع دانشگاه موجب شد به تدریج متهمین پرونده دانشگاه آزاد و حامیان رسانه‌ای آن‌ها سر بلند کنند و فعالیت‌های تخریبی خود را آغاز کنند و با حرکات خارج از ادب و انصاف برای رسانه‌های بیگانه خوراک تهیه کنند. اذناب رسانه‌ای این جریان که سابقه دستگیری‌های پی در پی توسط نهاد‌های امنیتی در همین رسانه‌های دانشگاه آزاد را به واسطه ارتباط با کانال‌ها و سایت‌های ضد انقلاب مثل آمدنیوز، کلمه، جمهوریت و ... را در دوره مدیریت (و-ع) و (الف- م) دارند که هنوز مسئولین فعلی رسانه‌های دانشگاه آزاد به خاطر فعالیت‌های ضد امنیتی این رسانه‌ها در گذشته مجبورند در محاکم قضایی پاسخگو باشند سعی دارند از سکوت نجیبانه مدیران دانشگاه آزاد بهره برداری سوء بنمایند. عده‌ای هنوز نمی‌دانند در دوره مدیریت گذشته رسانه‌های دانشگاه آزاد علاوه بر اختلاط نامشروع دختر و پسر مجموعه‌ای را اداره می‌کردند که در ماه رمضان گذشته از ۱۸۰ نفر فقط ۶ نفر در آن روزه بودند و سایرین در ملا عام به اکل و شرب می‌پرداختند و در یک اتاق ورزش کوچک در محل همین رسانه‌ها دختران و پسران جوان به صورت مختلط حضور پیدا می‌کردند؛ و یا برای دختر یکی از سران فتنه در دانشگاه که خود نقش فعالی در فتنه ۸۸ داشت حکم استخدام قطعی صادر کردند و بیش از دو یا سه کارمند معمولی به او حقوق می‌دادند.
این جریان گویا فراموش کرده است که اولین مسئله ولایتی مواجهه با نجومی بگیرانی بود که تحت عنوان حقوق و مزایا در دانشگاه آزاد روی شهریه دانشجویان چنبره انداخته بودند. جدول زیر که به ضمیمه آن اسناد مالی پرداختی به رئیس و معاونین وقت دانشگاه است به خودی خود بیانگر آن است که چگونه فردی به خود اجازه می‌دهد در مسئولیتی که قرار می‌گیرد حتی از دریافتی رئیس جمهور به عنوان نفر اول مملکت برای خود حقوق و مزایای بیشتری تعیین کند. در پایان باید متذکر شد این گوشه‌ای از مسائل مالی مشکلات و مفسده‌هایی است که مدیران جدید دانشگاه با آن روبرو هستند اگر مسائل دیگری نظیر سوء استفاده‌های (الف- م) را در مناقصات، قراردادها، پست فروشی‌ها و خاصه خرجی‌ها را بخواهند برای افکار عمومی بازگو کنند مثنوی ۱۰۰ من کاغذ می‌شود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت