واکنش مسکو به راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا
«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در گفت وگو با خبرنگاران در خصوص سخنرانی «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا درباره راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا گفت که آمادگی واشنگتن برای همکاری با روسیه، یک جنبه مثبت است.
خبرگزاری فارس: سخنگوی کرملین تصریح کرد که با نگاهی به سند راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا، میتوان شاهد ماهیت امپریالیستی این سند و عدم تمایل واشنگتن به ترک ایده جهان تک قطبی بود.
«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در گفت وگو با خبرنگاران در خصوص سخنرانی «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا درباره راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا گفت که آمادگی واشنگتن برای همکاری با روسیه، یک جنبه مثبت است.
بنا به گزارش خبرگزاری تاس، وی گفت:«بعد از انداختن نگاهی به راهبرد آمریکا، به ویژه بخشهای مربوط به کشور ما، میتوان شاهد ماهیت امپریالیستی این سند و همچنین عدم تمایل واشنگتن به رها کردن ایده جهان تک قطبی و پذیرش یک جهان چندقطبی بود».
پسکوف تصریح کرد که با رویکردی که در قبال روسیه در سند راهبرد امنیت ملی جدید آمریکا اتخاذ شده است و مسکو را بعنوان تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا تلقی کرده است، مخالف است.
سخنگوی کرملین ادامه داد: «اما در عین حال، این راهبرد، لحظات مثبتی دارد که به طور خاص مربوط به همکاری با روسیه در زمینههای مرتبط با منافع آمریکا میشود. این کاملاً در راستای رویکرد ما است که رئیسجمهور روسیه بیان کرد زیرا مسکو همچنین بسته به میزان آمادگی آمریکا، به دنبال همکاری با آمریکا در حوزههایی است که برای ما منفعت دارد».
بنا به گفته پسکوف، راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا یک سند بلند است که نیاز به ارزیابی دقیق دارد و واژههایی که در این سند مورد استفاده قرار گرفته باید مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.
روز دوشنبه هفته جاری، کاخ سفید، راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا را آشکار کرد که در آن در خصوص روسیه گفته شده بود: «ترکیب آمال روسیه و افزایش توانمندیهای نظامی، یک جبهه بیثبات در اوراسیا ایجاد کرده است که در این مکان به واسطه افزایش اشتباهات محاسباتی روسیه، خطر درگیری وجود دارد».
بنا بر این راهبرد، «دفاع موشکی پیشرفته واشنگتن قصد تضعیف ثبات راهبردی یا اخلال در روابط راهبردی طولانی مدت با روسیه و چین را ندارد زیرا تمرکز بر کره شمالی و ایران است».
در این سند همچنین مدعی شده است که «چین و روسیه در حال توسعه تسلیحات و توانمندیهای پیشرفته هستند که میتواند زیرساخت حیاتی و فرماندهی ما را تهدید کند و معماری را تحت کنترل درآورد».
دیدگاه تان را بنویسید