احمد توکلی: شرورهای ما یقه سفید هستند

کد خبر: 1054511

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: یک زمانی شرور به فردی قمه کش اطلاق می‌شد اما حالا شرورهای ما یقه سفید هستند، آن کسی که با یک امضا برای دوست خود وام 2000 میلیاردی می‌گیرد، مصداق شرارت واقعی است.

احمد توکلی: شرورهای ما یقه سفید هستند

 خبرگزاری فارس: احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پنجمین همایش سراسری سازمان‌ مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت با اشاره به خطبه 216 نهج‌البلاغه با محتوای حقوق متقابل گفت: حضرت امیر (ع) در این خطبه می‌فرمایند، بزرگترین حق، حق متقابل مردم و حکومت است، مردم صالح نمی‌شوند، مگر اینکه حکومت صالح باشد و حکومت نیز صالح نیست مگر اینکه مردم مطالبه‌گری داشته باشند و امر به معروف و نهی از منکر را از خاطر نبرند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه این خطبه می‌تواند راه صحیح را در مسائل روز به ما نشان دهد، بیان کرد: بر اساس این خطبه، دین ستیزی یکی از نتایج نقض حق حکومت و مردم است. البته این به این معنا نیست که کل افراد حکومت ناصالح هستند، در زمان حضرت امیر المومنین (ع) در اواخر حکومت، کارها صحیح پیش نمی‌رفت و برخی از افراد صالح نبودند، اما علی (ع) بود.

*اجرای عدالت راه مایوس کردن دشمن است

وی اشاره به راه‌های عزیز شدن دین که در خطبه 261 نهج‌البلاغه مطرح شده است، افزود: اگر می‌خواهیم دین عزیز باشد، راه آن اجرای عدالت است، اگر بخواهیم دشمن را مایوس کنیم، راه آن اجرای دولت است، اگر بخواهیم میان مردم الفت ایجاد شود و اوضاع روبه راه شود راه آن اجرای عدالت است.

توکلی در بیان اینکه اگر مردم حق حکومت را به جای نیاورند یا حکومت به مردم ظلم کرد، شاهد از بین رفتن سرمایه اجتماعی، دین ستیزی و بروز اختلاف می‌شویم. گفت: اینکه می‌گویم، ظلم منظورمان کشیده به صورت مردم نیست، ظلم یعنی برای کار به شهرداری بروی و به صورت آشکار از تو درخواست رشوه و حتی بر سر رشوه چانه‌زنی کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نتایج بروز بی‌عدالتی گفت: مطابق اظهارات حضرت علی در جامعه‌ای که عدالت نباشد، کسی از گناهان آشکار نظیر رباخواری تعجب نمی‌کند و اشرار بر مردم حاکم می‌شوند. یک زمانی شرور به فردی قمه کش اطلاق می‌شد اما حال شرورهای ما یقه سفید هستند، آن کسی که با یک امضا برای دوست خود وام 2000 میلیاردی می‌گیرد، مصداق شرارت واقعی است.

وی ادامه داد: شرایطی که حضرت در خطبه 261 به عنوان مصداق جامعه سقوط کرده طرح می‌کند، بسیار بدتر از شرایط ماست چرا که در کشور ما هنوز ابرار بر سر کار هستند و اگر نبودند ما نمی‌توانستیم کار کنیم و به نحوی ما را حذف می‌کردند، اما حضرت برای راه چاره دوران بدتر از ما، همدلی و یاری کردن هم بر ضد وضعیت را به عنوان نسخه نجات بخش تجویز کرده است.

*انقلاب اسلامی روحیه مطالبه‌گری در مردم ایران را زنده کرد

توکلی افزود: نسخه حضرت امیر آن است که در این شرایط هرچه قدر می‌توانید، به هم خیر برسانید، همانگونه که حضرت آقا می‌گوید، خسته نشوید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مسیر حرکت دیده‌بان شفافیت و عدالت گفت: ما در مسیر با مسئولینی مواجه بودیم، که تذکر را می‌پذیرفتند، عده‌ای با غر زدن به تذکرات عمل می‌کردند اما بخشی هم در مقابل تذکرات مقاومت کرده و درگیری ایجاد کردند اما ما می‌دانیم این مسیر مبارزه است و کسی حلوا تقسیم نمی‌کند.

وی با نقل خاطره‌ای از منتظری و امام خمینی (ره) افزود: زمانی آقای منتظری به دیدار امام خمینی رفتند و با لحنی عصبانی شروع انتقاد از شرایط موجود کرد، امام خمینی(ره) پس از اینکه همه کلام آقای منتظری را شنید، فرمود، این موارد و انتقاداتی که فرمودید تا پایان عمر من و شما هم تمام نمی‌شود اما باید مبارزه کرد و عصبانی شدن ندارد.

توکلی با اشاره به اینکه هدف ما از فعالیت ایجاد تحرک در جامعه و ایجاد حس مطالبه‌گری بود، تاکید کرد: هدف اولیه ما بسیار بزرگ بود، برای همین هدف خود را یک مرحله پایین آوردیم تا حس ترس از مطالبه را از بین ببریم که خداروشکر در این زمینه موفق بودیم و نشان آن افزایش تعداد مراجعات و مکاتبات ما در این مسیر است.

وی ضمن تاکید بر ادامه پر قدرت حرکت در مسیر عدالت، گفت: دیده شده که به افراد فعال در مجموعه دیده‌بان شفافیت و عدالت مبلغ تا 2 هزار میلیارد تومان پیشنهاد شده است و این مزخرفات را با ادبیات کمک به تولید ملی تزیین کردند اما بنای ما مبارزه با ظلم است و در این مسیر با ظالم هم دست نمی‌شویم.

توکلی با اشاره به اینکه ملت ایران در حال حاضر ملتی مطالبه گر هستند و حفظ این روحیه بسیار اهمیت دارد، گفت: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی مسئله زنده کردن جریان مردم بود و ما شاهد بودیم، امام (ره) با هر نظری که به جریان مطالبه‌گری مردم را ضربه می‌زد، به تندی برخورد می‌کرد. اصلا یکی از مهمترین دلایل من در بحث دفاع از اشغال لانه جاسوسی آمریکا همین بروز جرئت در مردم بود که می‌توان با ظلم مبارزه و آن را ریشه کن کرد.

*تا تحقق آرمان‌های انقلاب به مبارزه ادامه می‌دهیم

وی ادامه داد: در حال حاضر این روحیه مبارزه در ما وجود دارد ما نباید آن را برای ارضای حس غرور، شهوت و قدرت خرج کنیم و از همدیگر در این مسیر مراقبت کنیم تا شاهد تحقق آرمان‌های انقلاب باشیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه پس از بخشی از اظهارات حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی مبنی بر اینکه دستگاه قضا برای مبارزه با فساد با کسی تعارف ندارد، گفت: ما همه‌جا از مسئولیت پذیری و مدل کار آقای رئیسی تعریف می‌کنیم و این مسئله بر هیچکس پوشیده نیست اما این اظهارات آقای رئیسی بیشتر یک هدف‌گذاری است تا اینکه بیان واقعیت باشد. زیرا در مجموعه تحت نظارت ایشان، پرونده آقای پوری‌حسینی، رئیس سابق خصوصی سازی با آن همه فساد به جای طرح در دادگاه ویژه در دادگاه عادی مطرح شد و موارد دیگری که نشان از تعارف‌پذیری دستگاه‌قضا دارد.

گفتنی‌ است، در این همایش محمد دهقان، عضو شورای نگهبان، سید احسان خاندوزی، نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور نسبت به ارائه اظهارت خود پرداختند.

لازم به تاکید است، پنجمین همایش سراسری سازمان‌ مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت با شعار شفافیت و عدالت، فرهنگ‌سازی مردمی و ضربه نفسگیر به شبکه‌های فساد صبح امروز مورخ 14 اسفند ماه در مکان دیده‌بان شفافیت و عدالت برگزار شد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت