شاخصهای عدالت جنسیتی در ادارات ابلاغ شد
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از تعیین، نهایی شدن و ابلاغ شاخصهای عدالت جنسیتی خبر داد و گفت: در دست گرفتن ۳۰ درصد مدیریت توسط خانمها از برنامههای جدی دولت است.
خبرگزاری تسنیم: معصومه ابتکار عصر امروز در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: یکی از تکالیف دولت در قانون برنامه ششم ماده ۱۰۱ در زمینه تحقق عدالت جنسیتی است.
وی با بیان اینکه شاخصههای این قانون با حضور رئیس جمهور و دیگر ارگانها تعیین، نهایی و ابلاغ شده است، عنوان کرد: برای اولین بار یک ردیف خاص برای امور زنان و خانواده در بودجه سال آینده پیش بینی میشود تا مدیرکل امور بانوان استانداریها مسائل مربوط به شاخصهای عدالت جنسیتی و بحث تحکمیم خانواده را رصد و ترویج کنند.
ابتکار ابراز کرد:۴۱ درصد کارکنان دولت خانم بوده، ولی به این نسبت فرصت برای مدیریت نبوده است که در این زمینه سیاست روحانی رئیس جمهور این بوده که ۳۰ درصد پستهای مدیریتی در سطح ستاد و استانها در اختیار بانوان توانمند و شایسته قرار بگیرد، ولی در این زمینه نمیخواهیم کارامدی آسیب ببیند.
وی با تاکید بر اینکه کارامدی یک اباز مهم برای برای مقابله با ترفندهای دشمن در زمینه القای ناکارامدی نظام است، ادامه داد: مسئولان باید در زمینه اکیفیت و سطح خدمات و نهضت خدمت رسانی اهتمام جدی داشته باشند.
بیشتر بخوانید
نخستین مرکز سیار محلی زنان بازمانده از تحصیل در منطقه محروم زیلایی راه اندازی شد
تسهیلات قرضالحسنه بلندمدت به صندوق اعتبارات خرد زنان عشایر خراسان جنوبی اعطا میشود
انتشار عکسهای خصوصی زنان جوان در اینستاگرام به بهانه انقامگیری
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: دستگاههای اجرایی در برشهای داخلی و استانی در زمینه ارتقای کارآمدی و شفافیت باید تلاش کنند، زیرا یکی از اقدامات دشمن که دنبال میکند بی اعتماد سازی و فاصله انداختن بین مردم و دولت است.
ابتکار خاطرنشان کرد: هرچه کارامدی نظام ارتقاء یابد فاصله بین مردم و دولت کاهش و سرمایه اجتماعی افزایش مییابد که باید برای ارتقای سطح کارامدی تلاش کنیم و این موضوع یکی از بحثهای مهم بوده که با اصول و مبانی دینی پیوند خورده است.
وی تاکید کرد:زن و مرد بر اساس نگرش دینی ما از نسل واحده خلق شدهاند و در هویت و ارزش انسانی هیچ تفاوتی ندارند، زیرا روح که خدا در تمام انسانها دمیده جنسیت ندارد و فراخور نقشهای اجتماعی باید مفهوم عدالت را در جامعه پیدا کنیم و در این زمینه قانون اساسی ناظر بر این مسئله است.
ابتکار با بیان اینکه هنوز در کشور دختران و پسران بازمانده از تحصیل داریم، افزود: در زمینه خدمات بهداشتی باروری زنان دسترسی یکسان ندارند
وی تصریح کرد: از اسفند سال گذشته سند ارتقای زنان و خانواده را برای استانها تکلیف کردیم که این سند در استان کهگیلویه و بویراحمد آماده شده و با همت استاندار امیدوارم در شورای برنامه ریزی تصویب و نقشه راه استان برای ارتقای وضعیت زنان باشد.
دیدگاه تان را بنویسید