سرلشکر موسوی: مقاومت چیزی نیست که با کشتن افراد، خرابی خانه‌ها و سلاح‌ها از بین برود

کد خبر: 1336388

فرمانده‌کل ارتش با بیان اینکه مقاومت چیزی نیست که با کشتن افراد، خرابی خانه‌ها و سلاح‌ها از بین برود، افزود: با بهره‌گیری از علم جامعه‌شناسی و تحلیل حوادث سیاسی می‌توان گفت با حوادثی که اتفاق افتاده، مقاومت قوی‌تر شده است.

سرلشکر موسوی: مقاومت چیزی نیست که با کشتن افراد، خرابی خانه‌ها و سلاح‌ها از بین برود

امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده‌کل ارتش در همایش سراسری تربیت و آموزش نهاجا که امروز (چهارشنبه) در ستاد فرماندهی نیروی هوایی ارتش برگزار شد، به 13 دی‌ماه سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی اشاره و بیان کرد: این روز را گرامی داریم. شهید سلیمانی تمام عمر خود را در راه تحقق آرمان‌ها گذاشت و به دست شقی‌ترین موجودات و رژیم سلطه‌گر و جنایتکار آمریکا به شهادت رسید.

وی سپس ضمن تقدیر از معاونت آموزش نهاجا اظهار داشت: سلامت کار و کارکنان حائز اهمیت است و اینها جزو خصوصیات برجسته ارتش است.

فرمانده‌کل ارتش با بیان اینکه تربیت و آموزش رکن رکین همه پیشرفت‌ها و موفقیت‌هاست، تأکید کرد: تربیت و آموزش حتماً باید با هم و در کنار هم باشند.

موسوی در ادامه با اشاره به تحولات منطقه گفت: این روز‌ها می‌بینیم که یک جنگ شدید رسانه‌ای حتی غالب بر درگیری‌های نظامی و سیاسی در جریان است که این جنگ رسانه‌ای قوی‌تر، پرشدت‌تر و فراتر همه جهان، در منطقه و از جمله در کشور ما انجام می‌شود و دشمنان با بزرگنمایی برخی موارد مد نظر خود و کوچک‌نمایی برخی موارد دیگر، مسائلی را به مخاطب القا می‌کنند.

وی ادامه داد: یکی از این مسائل، القای ضعیف‌شدن مقاومت است؛ کسانی که این حرف را می‌خواهند القا کنند و کسانی که آن را می‌پذیرند، تصور می‌کنند که مقاومت همچون یک ساختمان، مجموعه مکانیکی یا مجموعه‌ای پیچ و مهره‌ای است که خراب شده و یا از بین رفته است، در حالی که به هیچ عنوان اینگونه نیست؛ زیرا مقاومت یک فرهنگ، تفکر و اندیشه است که هرگز تضعیف نمی‌شود.

فرمانده‌کل ارتش عنوان کرد: از زمان انجام عملیات طوفان‌الاقصی تا امروز مقاومت قوی‌تر، همه‌گیرتر، گسترده‌تر و عمیق‌تر شده است و خیلی از قرائن آن را در بین افکار عمومی و مردم منطقه می‌بینیم. بچه‌های کوچک فلسطینی در شرایطی بزرگ می‌شوند که هرکدام‌شان یک «یحیی سنوار» خواهند بود.

موسوی با تأکید بر اینکه تفکر مقاومت هرگز از بین رفتنی نیست، اظهار داشت: اگر با شهادت 72 نفر و برترین انسان‌های عالم در یک روز در صحرای کربلا تفکر حسینی از میان رفت، آن‌وقت مقاومت هم از بین می‌رود.

وی اضافه کرد: حتی انسان‌هایی که مسلمان نیستند و همچون ما اعتقادات مذهبی ندارند، به فرهنگ عاشورا و بزرگمردی همچون حضرت حسین ابن علی (ع) تأسی و اقتدا می‌کنند و راهشان را پیش می‌برند.

فرمانده‌کل ارتش با بیان اینکه مقاومت چیزی نیست که با کشتن افراد، خرابی خانه‌ها و سلاح‌ها از بین برود، افزود: با بهره‌گیری از علم جامعه‌شناسی و تحلیل حوادث سیاسی می‌توان گفت با حوادثی که اتفاق افتاده، مقاومت قوی‌تر شده است؛ حتی موضوع تضعیف فیزیکی آن هم درست نیست و آنچه بیان می‌شود، جنگ رسانه‌ای است.

موسوی در ادامه با اشاره به توان رزمی ارتش گفت: تقریباً 100 درصد توان نظامی ما دست نخورده است و بسیاری از توانمندی‌ها و دستاورد‌های ما رسانه‌ای نشده است؛ زیرا قرار نیست که همه دستاوردها و توانمندی‌های‌مان را علنی کنیم و پیش چشم دشمن قرار دهیم. آن چیزی که دشمن از توان نظامی ما نمی‌داند بسیار بیشتر از چیزهایی است که می‌داند.

وی ادامه داد: به‌مناسبتی، بخشی از توان خود را که شامل یک پایگاه زیرزمینی پهپادی بود، به نمایش گذاشتیم و دشمنان که قادر به کشف این مکان نیستند، در پی این اتفاق، به گزافه‌گویی روی آوردند.

فرمانده‌کل ارتش اضافه کرد: پس از القائات نادرستی که دشمن در زمینه تضعیف مقاومت داشته، القای پیروزی رژیم صهیونیستی نیز در دستور کار دشمنان قرار گرفته است؛ در حالی که به شهادت رساندن عده‌ای کودک، زن، پیرزن، پیرمرد و مردم بی‌گناه، بمباران‌کردن خانه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها پیروزی محسوب نمی‌شود. چه کسانی این‌ها را پیروزی می‌داند؟ 

موسوی افزود: صهیونیست‌ها در سال گذشته اهدافی را در نبرد با نیروهای مقاومت در غزه و لبنان اعلام کردند؛ اما به کدام‌یک از آن‌ها دست یافتند؟ آن‌ها تنها عده‌ای از انسان‌های بی‌گناه را به شهادت رساندند و بخشی از سرزمین‌های فلسطینیان را به خرابه تبدیل کردند؛ این‌ها پیروزی محسوب نمی‌شود. 

وی اظهار داشت: جنایتکاران صهیونیست هر یک انسانی را که به شهادت رساندند، در واقع ده‌ها نفر را در جهان مقابل خودشان قرار دادند و هر یک قطره خونی که ریختند، موجب خروش یک نفر علیه رژیم صهیونیستی شد؛ بنابراین القای پیروزی این رژیم نیز غلط است.

فرمانده‌کل ارتش ادامه داد: دشمنان در ادامه القائات خود، می‌خواهند موضوع «برد و باخت» را در ذهن مردم منطقه، آزادی‌خواهان و حق‌طلبان بگنجانند. این در حالی است که عقب‌نشینی و پیشروی در صحنه نبرد، تعیین‌کننده پیروزی نهایی نیست. در یک نبرد بزرگ، امتیاز رد و بدل می‌شود، اما برنده نهایی در پایان نبرد مشخص می‌شود؛ بازی تازه شروع شده است.

موسوی با بیان اینکه مقاومت گریبان رژیم صهیونیستی و حامیان آن را رها نخواهد کرد، تصریح کرد: تاریخ پیش چشم ما است. مسیر غصب، جنایت، کودک‌کشی، ظلم و نادیده‌گرفتن همه ارزش‌های انسانی در تاریخ، سرنوشتی جز زباله‌دانی نداشته است. 

وی افزود: این مسیر و رفتار، سرنوشتی جز زوال و اضمحلال نخواهد داشت و کسی نباید تلاش کند که پیروز، برنده و بازنده را تعریف کند؛ زیرا به وقت خود، برنده و بازنده این نبرد مشخص خواهد شد.

فرمانده‌کل ارتش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمودند آموزش در نیرو‌های مسلح فریضه است، عنوان کرد: معظم‌له ادیب هستند و واژه‌ها را به‌جا استفاده می‌کنند. توجه به فریضه‌ها اهمیت بالایی دارد و خیلی از موارد در فرمایشات ایشان نهفته است.

موسوی با تأکید بر اینکه باید با توجه به تغییرات محیطی، نظام تربیت و آموزش را دائماً با نیاز‌های مأموریتی حال و آینده متناسب‌سازی کنیم، گفت: باید با به‌روزرسانی دائمی و بهره‌گیری از تمام ظرفیت دانشی و مراکز آموزشی و عملیاتی بین مأموریت و آموزش ارتباط مؤثری برقرار کنیم؛ لذا قرارگاه تعالی تربیت و آموزش در ستاد ارتش تشکیل شده است و فرماندهان نیرو که عضو آن هستند، مرتباً روی این موضوع کار می‌کنند.

وی اضافه کرد: کار ما در دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌ها تمامی ندارد، بلکه این غنی‌سازی و تقویت حداکثری و توجه بیش از پیش به آموزش یگانی، مکملی ضروری برای دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی است. ما در ارتش این فرهنگ سازمانی را داریم و به عبارت «ز گهواره تا گور دانش بجوی» معتقد هستیم. 

فرمانده‌کل ارتش اظهار داشت: در ارتش نیرو‌هایی که از روز اول وارد می‌شوند تا روزی که این لباس را کنار می‌گذارند، دائماً در حال آموزش‌دیدن و آموزش‌دادن هستند. آموزش‌ها باید غنی‌تر، تقویت و پویاسازی شود تا اثربخشی بیشتری داشته باشد.

موسوی با تأکید بر ضرورت هوشمندسازی آموزش‌ها تأکید کرد: ما باید به مسائلی همچون واقعیت مجازی، هوش مصنوعی و... توجه کنیم. در بحث متغیر‌های محیطی، پیشرفت‌های سریعی که در عرصه فناوری‌های جدید در حوزه نظامی صورت می‌گیرد، همچون سامانه‌های فضایی، فضای مجازی، تسلیحات نسل 5 و 6، کوانتوم، ربات‌های هوشمند و... موجب دگرگونی‌های اساسی در متغیر‌های محیطی شدند و چالش‌ها، تهدید‌ات و فرصت‌های جدیدی را برای ما به‌وجود آوردند که توجه به آن‌ها و برنامه‌ریزی برای آن‌ها موجب برتری و پیشرفت می‌شود و اگر از آن‌ها غفلت کنیم، تبعات جبران‌ناپذیری برای ما خواهد داشت. توجه به فناوری‌های شالوده‌شکن هم از ضروریات است./تسنیم

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین