واکنش حسین شریعتمداری درباره اعدام علیرضا اکبری : بازجویی های او را منتشر کنید
در پی اعدام علیرضا اکبری یکی از مهمترین عوامل نفوذی سرویس جاسوسی انگلیس در مراکز حساس و راهبردی کشورمان که سالهای متمادی برای سرویس اطلاعاتی MI6 انگلیس جاسوسی میکرده است، دولتهای آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه و چند دولت غربی دیگر اعدام او را محکوم کرده و برخی نیز برای ایران اسلامی خط و نشان کشیدند!
در پی اعدام علیرضا اکبری یکی از مهمترین عوامل نفوذی سرویس جاسوسی انگلیس در مراکز حساس و راهبردی کشورمان که سالهای متمادی برای سرویس اطلاعاتی MI6 انگلیس جاسوسی میکرده است، دولتهای آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه و چند دولت غربی دیگر اعدام او را محکوم کرده و برخی نیز برای ایران اسلامی خط و نشان کشیدند!
نخستوزیر انگلیس روز شنبه در واکنش به اعدام علیرضا اکبری جاسوس سرویس اطلاعات مخفی آن کشور در ایران، گفت: این اقدام بدون مجازات نخواهد ماند!
«جیمز کلورلی» وزیر امور خارجه انگلیس نیز اعلام کرد: «انگلیس دادستان کل ایران را تحریم کرده است. تحریم امروز او نشاندهنده انزجار ما از اعدام علیرضا اکبری است.
دادستان کل، هسته اصلی استفاده ایران از مجازات اعدام است و ما رژیم را مسئول نقض وحشتناک حقوق بشر میدانیم.»!
وزارت خارجه فرانسه در این خصوص بیانیهای صادر کرده و آورده است: دولت فرانسه به شدیدترین وجه این اعدام را محکوم میکند!
«آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان گفت: اعدام علیرضا اکبری یکی دیگر از اقدامات غیرانسانی رژیم ایران است. ما در کنار دوستان انگلیسی خود ایستادهایم و به هماهنگی نزدیک اقدامات خود علیه ایران و حمایت از مردم ایران ادامه خواهیم داد!
«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد اتهامات وارده به علیرضا اکبری که به جرم جاسوسی به اعدام محکوم شده دارای انگیزههای سیاسی است و اعدام وی غیرقابل قبول است!
و ...
گفتنی است در منشور ملل متحد تصریح شده است که هیچ کشوری حق مداخله در امور داخلی کشور دیگر را ندارد.
۲- وزارت امور خارجه کشورمان در اعتراض به مواضع دولتانگلیس، «سایمون شرکلیف» سفیر این کشور را به وزارت خارجه فراخواند و اعتراض ایران به اقدام مداخلهجویانه انگلیس در امور داخلی کشورمان را به وی ابلاغ کرد. این اقدام وزارت امور خارجه، اقدامی شناخته شده در مناسبات دیپلماتیک است و از این روی باید گفت که وزارت امور خارجه کشورمان به وظیفه قانونی و تعریفشده خود عمل کرده است. اما، ماجرا نباید و نمیتواند به این نقطه ختم شود بلکه دستگاهها و مراکز دیگر نیز وظائفی دارند که نباید به آسانی از کنار آن عبور کنند.
بخوانید!
۳- علیرضا اکبری از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۹ یعنی ۷ سال به جاسوسی برای سازمان اطلاعاتی انگلیس مشغول بوده و بسیاری از اطلاعات راهبردی و طبقهبندی شده از مراکز حساس کشورمان را به سیستم اطلاعاتی دشمن منتقل کرده (بخوانید فروخته) است. وی در بازجوییها و برخوردهای فنی و کارشناسانه وزارت اطلاعات
(که قابل تقدیر فراوان است) گزارشها و اطلاعات فراوانی از کانون اطلاعاتی و امنیتی انگلیس، فرانسه، آلمان و موساد و سیا را در اختیار سربازان گمنام امام زمان -ارواحنا لتراب مقدمه الفداء- قرار داده است. این اطلاعات شامل برخی از سرنخهای MI6 در کشورهای دیگر و شمار قابل توجهی از سرپلهای داخلی انگلیس در ایران است. شنیدههای قابل اعتماد حاکی از آن است که بازداشت این جاسوس از سوی عزیزان وزارت اطلاعات بهگونهای صورت گرفته که سیستم اطلاعاتی انگلیس تا مدتها از بازداشت وی بیخبر بوده است و در این فاصله و تحت مدیریت مسئولان پرونده علیرضا اکبری، اطلاعات گمراهکنندهای از جانب جاسوس بازداشت شده به سرویس اطلاعاتی انگلیس منتقل میشده و سرویس یاد شده با این تصور که اطلاعات منتقل شده واقعیت دارد، دست به اقداماتی زده است که برای دولت انگلیس خسارات قابل توجهی داشته است.
۴- اکنون نوبت انتقام به ما رسیده است و انتظار آن است که وزارت محترم اطلاعات برخی از اطلاعات مربوط به سرنخها، سرپُلها و عوامل سرویسهای اطلاعاتی انگلیس و موساد را که در بازجوییهای فنی و کارشناسانه از جاسوس مورد اشاره به دست آورده است، منتشر کند. این حرکت ضمن آن که دروغپراکنیهای حریف را خنثی میکند، ضربه هولناکی بر پیکره سیستم جاسوسی انگلیس (اینتلیجنت سرویس) و بخش اطلاعات و جاسوسی خارجی آن MI6 خواهد بود. ضربهای که جرثومههای فساد در انگلیس و رژیم صهیونیستی و... را نقره داغ میکند. لطفاً در افشای اطلاعات به دست آمده - و یا حداقل- در افشای بخشهای رسواکننده دشمن کوتاهی نکنید. از اطلاعات کسب شده باید به موقع استفاده شود وگرنه با مرور زمان و عبور از موقعیت موثر، به کاغذ پارههایی تبدیل میشوند که به درد کارخانههای مقوا و کارتنسازی میخورند!
۵- و بالاخره درباره چگونگی نفوذ این جاسوس به مراکز حساس و راهبردی نظام نیز پرسشهایی هست که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
دیدگاه تان را بنویسید