میرتاج الدینی: از هفته آینده بررسی‌های جدی در بحث بودجه آغاز خواهد شد

کد خبر: 1118382

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس اظهار کرد: عمده دغدغه فعالان اقتصادی بخش خصوصی مالیات است که در بودجه سال آینده این موضوع می‌تواند یکی از موضوعات چالشی باشد.

میرتاج الدینی: از هفته آینده بررسی‌های جدی در بحث بودجه آغاز خواهد شد

سید محمدرضا میرتاج الدینی در نشست تحلیل و بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در اتاق بازرگانی تبریز گفت: در خصوص بودجه، نمایندگان پیشنهادهای خود را به کمیسیون‌های تخصصی می‌دهند که از هفته آینده بررسی‌های جدی در بحث بودجه آغاز خواهد شد.

وی افزود: با وجود اینکه این بودجه اولین بودجه دولت آقای رئیسی است در مقایسه با بودجه سال‌های قبلی انسجام نسبی دارد چرا که از مهارت کارشناسان ثابت سازمان برنامه و بودجه استفاده شده است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو افزود: دولت در بودجه سال آینده رویکرد جدیدی دارد برای مثال معافیت‌های مالیاتی را کاهش داده و از درآمدهای نجومی، مالیات اخذ خواهد کرد.

میرتاج الدینی به آثار تغییر عوارض گمرکی در جامعه اشاره کرد و گفت: با توجه به تغییر عوارض گمرکی، قیمت تعرفه مبنای ثابتی خواهد داشت و در عین حال که مبنا ثابت است باید در تعرفه‌ها تجدیدنظر شود چرا که اگر تعرفه‌ها به یک باره افزایش یابد مشکل افزایش قیمت به وجود خواهد آمد.

 نماینده مجلس: ارز ۴۲۰۰ تومانی برای گندم و دارو حذف نمی‌شود

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت:قطعا ارز ۴۲۰۰ برای تهیه دارو و گندم در سال آینده حذف نخواهد شد و این اقلام با ارز ترجیحی به دست مردم خواهد رسید.

حجت‌الاسلام محمدرضا میرتاج‌الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به پیشنهاد دولت برای حذف ارز ترجیحی برای برخی کالاها در سال آینده، گفت: در حال حاضر برای چند نوع کالای اساسی از جمله گندم، دارو و نهادهای دامی این ارز اختصاص داده می‌شود.

وی با بیان اینکه پیشنهاد دولت حذف ارز ترجیحی برای نهادهای دامی در سال آینده است، افزود: قطعا ارز 4200 برای تهیه دارو و گندم در سال آینده حذف نخواهد شد و این اقلام با ارز ترجیحی به دست مردم خواهد رسید.

نماینده تبریز در مجلس با بیان اینکه متاسفانه طی این سال‌ها با وجود تخصیص ارز 4200 تومانی به کالاهای اساسی اما این کالاهای مورد نیاز مردم با قیمت مناسب به دست مصرف کننده‌ها نرسید و تنها عده‌ای خاص از رانت ارز یارانه‌ای استفاده کردند، افزود: البته اگر دولت بخواهد ارز ترجیحی برای نهادهای دامی را حذف کند باید مدیریتی در این زمینه داشته باشد که قیمت‌ها بی‌رویه افزایش پیدا نکند تا به قشر آسیب‌پذیر جامعه فشار مضاعفی وارد نشود.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر اینکه دولت باید راهکاری برای جبران کاهش قدرت خرید مردم پس از حذف ارز ترجیحی ارائه کند، اظهار داشت: البته پیشنهاداتی در این زمینه وجود دارد که باید بررسی شود که یک پیشنهاد این است  با توجه به آثار تورمی حذف ارز 4200 از نهاده دامی در برخی کالاهای مورد نیاز مردم و به منظور حفظ قدرت خرید اقشار ضعیف و متوسط جامعه، رقمی در قالب کارت اعتباری به دهک‌های مختلف ارائه شود و یک  پیشنهاد دیگری نیز مطرح شده که یارانه مورد نظر برای تامین کالای اساسی در همان کارت یارانه ای افراد شارژ شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها