جلال‌زاده: رسانه‌ها مراقب نامزدهای فیک باشند

کد خبر: 1064635

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: متأسفانه عده‌ای که تا دیروز پشت سر دولت فعلی بوده‌اند و «تکرار روحانی» را تبلیغ می‌کرده‌اند، امروز جزء جریانی شده‌اند که با شیوه‌های مختلف، مردم را از حضور در انتخابات دلسرد می‌کنند.

جلال‌زاده: رسانه‌ها مراقب نامزدهای فیک باشند

خبرگزاری فارس: وحید جلال‌زاده نماینده مردم ارومیه در مجلس  با اشاره به انتخابات آینده ریاست جمهوری و بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخابات و لزوم پرهیز نامزدهای انتخابات از آسیب زدن به این دستاورد انقلاب اسلامی، اظهار داشت: انتخابات یکی از فرصت‌های بی‌نظیری است که انقلاب اسلامی به کشور ما ارزانی داشته است، اما از ابتدای انقلاب عده‌ای در داخل و خارج، همیشه بر طبل دلسرد کردن مردم و عدم حضور آنها در پای صندوق‌های رأی کوبیده‌اند.

وی افزود: غربی‌ها و مشخصاً آمریکایی‌ها با درشت‌نمایی مشکلات داخلی و گزافه‌گویی سعی کرده اند، مردم را دلسرد کنند که البته مردم دائماً با حضور پرشور در انتخابات پاسخ آنها را داده‌اند؛ عده‌ای هم در داخل همواره تلاش کرده‌اند تا مردم را با ناامید نسبت به آینده نسبت به انتخابات دلسرد کنند.

عده‌ای در انتخابات اهداف شخصی و جناحی دارند/ رهبر انقلاب سال 76 و 88 مقابل طراحان ابطال انتخابات ایستادند

عضو  کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به این نمونه‌های تکرار شده، رهبر معظم انقلاب اخیراً یک نکته کلیدی را یادآوری کردند و گفتند برای عده‌ای اگر انتخابات به نفع‌شان باشد آن را می‌پذیرند و اگر مطلوب‌شان نباشد آن را زیر سؤال می‌برند؛ به نظر می‌رسد اینها کسانی هستند که از انتخابات منافع شخصی و جناحی خود را دنبال می‌کنند، نه اهداف ملی را؛ وگرنه تجربه دوره‌های مختلف انتخابات به ویژه انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب رؤسای جمهوری با گرایش‌های مختلف، نشانه آزادی مردم در انتخاب و آگاهی و بینش سیاسی آنهاست.

جلال‌زاده تصریح کرد: علاوه بر انتخاب متنوع و آزادانه مردم در دوره‌های مختلف، ایستادگی رهبر معظم انقلاب در مقابل زمزمه‌های بی‌قانونی افرادی که رأی نیاورده‌اند نیز، همواره ضامن سلامتی انتخابات بوده است؛ به عنوان مثال وقتی در سال 76 آقای خاتمی رأی آورد و عده‌ای زمزمه ابطال انتخابات را مطرح کردند، رهبر انقلاب محکم در مقابل آنها ایستادند و در سال 88 هم که جریان فتنه بدون ارائه دلایل و مستندات قانونی، خواهان ابطال انتخابات بودند و حتی با صراحت می‌گفتند که اگر دوباره انتخابات برگزار شود و ما رأی نیاوریم باز هم انتخابات باید ابطال شود، در آن زمان هم رهبری محکم در مقابل آنها ایستاد و از رأی مردم صیانت کرد.

مُبلغان «تکرار روحانی» دنبال دلسردی مردم از انتخابات هستند/ نقاط مشترک ستاد موسوی و کابینه روحانی

وی در پاسخ به این سؤال که چه کسانی به دنبال دلسرد کردن مردم یا زیر سؤال بردن انتخابات هستند، اظهار داشت: متأسفانه عده‌ای که تا دیروز پشت سر دولت فعلی بوده‌اند و «تکرار روحانی» را تبلیغ می‌کرده‌اند، امروز جزء جریانی شده‌اند که با شیوه‌های مختلف، مردم را از حضور در انتخابات دلسرد می‌کنند و چون تابلوی شکست‌خورده‌ای به اسم دولت روحانی را دارند، می‌‌خواهند به صورت قهرمانانه از زیر این تابلو خارج شوند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: همان چهره‌های کلیدی که در سال 88 در ستاد موسوی فعال بودند، در این سال‌ها نیز دولت روحانی را اداره کرده‌اند که نمونه‌های آنها نوبخت، ربیعی، آخوندی و زنگنه بوده‌اند؛ در واقع کسانی که با ناکارآمدی خودشان و امید به گشایش‌های بیرونی،‌ معیشت مردم را سخت کرده‌اند، امروز می‌خواهند ناامیدی مردم از دولت را به سمت اصل انقلاب و نظام بچرخانند، غافل از اینکه مردم فرق بین انقلاب، اصل نظام و آدم‌ها را می‌دانند.

وی تأکید کرد: این قبیل اظهارات یک نوع جنگ روانی است که عده‌ای برای پنهان کردن ناکارآمدی خود طراحی کرده‌اند تا ناکارآمدی خود را به پای نظام گره بزنند و با عطش قدرتی که دارند دوباره در همین دوره بر سر کار بیایند.

نامزدهای فِیک دنبال جای پا در کابینه بعدی هستند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در خصوص وعده‌های فریبنده و حرف‌های بیهوده برخی نامزدهای احتمالی انتخابات و در خصوص راه‌های تشخیص وعده‌های واقعی از حرف‌های فریبنده، گفت: معتقدم برخی نامزدها فِیک هستند و برای حضور در کابینه بعدی آمده‌اند تا فعلا اسم و رسم‌شان را مطرح کنند و بعداً جای پایی برای خود باز کنند، در حالی که اینها خلاف اخلاق و امانتداری سیاسی است و البته مردم هم آنها را تشخیص می‌دهند، چون قبلاً نمونه‌های این افراد را تجربه کرده‌اند.

جلال‌زاده با اشاره به اقدام ماه‌های اخیر مجلس در تصویب طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: مجلس به دنبال آن بود که با این اصلاحیه، تا حد امکان جلوی بروز این آفت را بگیرد که افراد مختلف به این شیوه در انتخابات حاضر شوند، اما با وجود تأیید طرح در شورای نگهبان، دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با چند دلیل این مصوبه را مغایر سیاست‌های کلی نظام تشخیص داده و جلوی آن را گرفته است.

رسانه‌ها مراقب رپورتاژ برای نامزدهای بی‌برنامه باشند

وی با تأکید بر لزوم هوشیاری مردم در مقابل وعده‌های فریبنده و بی‌برنامه عنوان کرد: مردم رسالت خود را به خوبی می‌دانند، اما سخن ما با رسانه‌هاست که بعضا برای نامزدهای احتمالی و رسمی به صورت رپورتاژی عمل می‌کنند که این رفتار بعضا از سوی برخی رسانه‌های رسمی هم دیده می‌شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:‌ وقتی رسانه‌ها قدرت تشخیص دارند، باید بیشتر مراقب باشند و هر خبر و تحلیلی را درباره هر کسی منتشر نکنند، البته برخی رسانه‌های زرد نیز به شیوه «قلم به مزد» عمل می‌کنند که این نیز خیانت به اعتماد مردم است.

جلال‌زاده تأکید کرد:‌ اولین سنگری که باید در رقابت‌های انتخاباتی سره را از ناسره تشخیص دهد، رسانه‌های باهویت و صادق هستنند که باید این ترفندها را بشکنند.

برنامه‌های نامزدها باید جزئی و مصداقی و مبتنی بر مطالعات کارشناسی باشد

این نماینده مجلس همچنین به موضوع برنامه‌محوری از سوی نامزدهای انتخابات اشاره و تأکید کرد: برنامه داشتن با شعار دادن متفاوت است؛ برخی نامزدها با بیان آمال و آرزوهای چندین ساله مردم و عبارات کلی، مدعی حل مشکل مسکن، ازدواج، اشتغال و مواردی از این دست می‌شوند، در صورتی که باید به صورت مشخص و مصداقی بگویند که مثلاً چه برنامه‌ای برای کاهش تورم و بهبود قدرت خرید مردم و یا چه برنامه‌ای برای حمایت از زوج‌های جوان، اشتغالزایی و حل مشکل مسکن دارند.

وی تأکید کرد: داشتن چنین برنامه‌های، مستلزم مطالعه کارشناسی و شناخت دقیق منابع و ظرفیت‌های کشور است و البته باید برنامه‌هایی که نامزدها ارائه می‌دهند به طور دقیق بررسی و ارزیابی شود.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین