وعده عجیب داوطلب انتخابات به متولدین دهه ۷۰

کد خبر: 1063924

شاهین محمدصادقی گفت: متولدین دهه های ۵۰ تا ۶۰ خودشان را برای تشکیل دولت و متولدین دهه ۷۰ خودشان را برای حضور در بدنه دولت من آماده کنند.

وعده عجیب داوطلب انتخابات به متولدین دهه ۷۰

خبرگزاری فارس: شاهین محمدصادقی نامزد تصدی پست ریاست جمهوری امروز (یکشنبه 12 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در باشگاه خبرنگاران جوان برگزار شد، درباره توقف طرح شهید سلیمانی اظهار داشت: اگر هم‌اکنون هم اجازه دهند، طرح شهید سلیمانی را اجرایی می‌کنیم و می‌توانیم کرونا در ظرف شش ماه جمع کنیم، اما دولت با اغراض سیاسی جلوی اجرای طرح شهید سلیمانی را گرفت.

نامزد تصدی ریاست جمهوری افزود: طرح شهید سلیمانی کار مشترک وزارت بهداشت، سازمان بسیج، هلال احمر و نیروهای مردمی بود که موفقیت خوبی داشت، ولی به یکباره و با کم‌لطفی دولت مواجه شدیم.

وی با بیان اینکه نمی‌توانم بگویم دولت حسن روحانی سلامت مردم را به گروگان گرفته است، ولی نتیجه توقف طرح شهید سلیمانی همین امر است.

محمدصادقی تصریح کرد: در مهر 99 از طرف رئیس سازمان بسیج، ما مأمور به تدوین طرحی برای مبارزه و مقابله با کرونا شدیم، و ظرف یک ماه این طرح تدوین شد که منطبق بر علوم روز بود ولی بعد از چالش‌های جدی در وزارت بهداشت و بعد از گذشت یک ماه نهایتا این طرح را علمی را اعلام کردند و برای اجرا ابلاغ شد.

نامزد تصدی ریاست جمهوری گفت: در ابتدای آذر تعداد مرگ و میر رسمی کرونا 486 نفر بود و بیمارستان‌های ما مملو از بیمار بود؛ بخش های دیگر بیمارستان‌ها هم به بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرده بود، ولی پیش‌بینی سازمان بهداشت جهانی از مرگ و میر در ایران آن بود که ظرف دو ماه آینده این تعداد به 1200 نفر خواهد رسید.

رئیس سابق بسیج جامعه پزشکی گفت: وقتی طرح شهید سلیمانی اجرا شد، افرادی که باور به موفقیت این طرح داشتند خیلی کم بودند، ولی ما خدا را باور داشتیم و با کمترین هزینه طرح را اجرایی کردیم.

وی درباره جزئیات این طرح گفت: طرح شهید سلیمانی سه بخش داشت که بیماریابی فعال، جداسازی هوشمند و فاصله‌گذاری اجتماعی، این بخش‌ها بودند.

نامزد تصدی ریاست جمهوری گفت: در قرنطینه همه جامعه را جدا می‌کنند ولی در ایزولاسیون و جداسازی فقط افراد بیمار را جدا می‌کنند که ما در طرح شهید سلیمانی این موضوعات را اجرایی کردیم.

وی افزود: تمرکز دولت بر جداسازی اجتماعی و تعطیلی مغازه‌ها و کسب و کارها بود، ولی در طرح شهید سلیمانی به جای آنکه مسئولیت متوجه مردم شود، آنها علاوه بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، باید کارهای دیگری را هم انجام می‌دادند، ما هم تلاش کردیم با بیماریابی و جداسازی افراد مبتلا به ویروس کرونا کارهایی را انجام دهیم که همین اقدامات، رعایت پروتکل های بهداشتی در جامعه را به حداقل 70 درصد رساند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: از اول آذر تا 15 دی و کمتر از 45 روز تعداد مرگ و میرها از 486 نفر به 56 نفر رسید که عملاً ما شاهد کاهش 90 درصدی مرگ و میرها بودیم، ضمن اینکه تعداد بستری‌ها و بیماران هم به یک‌پنجم تقلیل یافت.

وی گفت: برآورد ما آن است که اگر طرح شهید سلیمانی ادامه می‌یافت، نتایج خوبی داشت، چرا که اگر این طرح نبود، حداقل 50 هزار میلیارد تومان و 60 هزار فوتی روی دست کشور باقی می‌ماند و اگر پیش بینی سازمان بهداشت جهانی محقق می‌شد، تا پایان سال 99 باید 120 هزار فوتی کرونا و 2.5 میلیون بیمار بستری داشتیم.

نامزد تصدی ریاست جمهوری تصریح کرد: متوسط هزینه بستری هر فرد کرونایی در بیمارستان 23 میلیون تومان و حدود 70 هزار میلیارد تومان برای این بیماران برآورد شده است.

وی خاطرنشان کرد: در دفاع مقدس 170 هزار شهید دادیم و خانواده‌های آنها با افتخار پیکر این افراد را تشییع می‌کردند و بر سر قبور آنها می‌رفتند، ولی هر فوتی کرونا پرچم بی‌کفایتی ماست چرا که خانواده‌های آنها هم امکان تشییع و رفتن به قبور آنها را هم ندارند.

محمدصادقی گفت: بیماری کووید 19 را ساده گرفتند و دست‌کم گرفتیم.

رئیس سابق بسیج جامعه پزشکی تصریح کرد: از اوایل بهمن زمزمه‌هایی در دولت که خیلی به سراغ طرح شهید سلیمانی نروید ولی وقتی سر و کله کرونای انگلیسی در خوزستان پیدا شد، بسیج جامعه پزشکی به سختی توانست مجوز کار در آن استان را بگیرد، ولی وقتی وارد شدیم تعداد شهرهای قرمز این استان از 13 شهر به 5 شهر رساندیم.

وی افزود:‌ از 18 فروردین رسما به ما نامه زدند که طرح شهید سلیمانی به پایان رسیده است و به نظرم اغراض سیاسی منجر به پایان این طرح شد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی با دوستانم از وزارت بهداشت صحبت کردم، آنها گفتند که دولت فشار آورده که نبایستی دائم اسم شهید سلیمانی و بسیج و سپاه را بیاورید، لذا باید طرح شهید سلیمانی متوقف شود.

محمد صادقی درباره سیاست و راهبردها در انتخابات گفت: همه جریان های سیاسی در حال بررسی کاندیداها هستند و هنوز هیچ گروهی به نتیجه و اجماع بر روی نماینده‌های خودشان نرسیده اند. من انقلابی و سرباز مکتب قاسم سلیمانی هستم و برای نجات کشور هیچ راهی جز تمسک به مکتب سلیمانی نداریم.

وی تاکید کرد: مکتب شهید سلیمانی مکتب جنگ نیست بلکه مکتبی است که می خواهد نام ایران و ایرانی بر تارک جهان بدرخشد. قاسم سلیمانی می خواست نام ایران بدرخشد. مکتب سلیمانی مکتب توانمندی، خداباوری، عمل با تدبیر و فکر، توجه به مردم، عمق راهبرد ملت را مورد توجه قرار می داد، در این مکتب احساس شکست وجود ندارد و هیچ مشکلی را لاینحل نمی داند.

وی با تاکید بر اینکه به اتکای نام ایران لطف الهی و با تبعیت از رهبری می توانیم موفق شویم، گفت: قاسم سلیمانی ملت ایران را تکه تکه نکرد و برای جوانان این ملت آرزوهای بلند داشت. به محض اینکه دختری مقدار کمی موهایش بیرون می آید او را خطاکار می دانیم ولی قاسم سلیمانی این دختر را دختر خودش می دانست.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: امروز نیاز ما مکتب سلیمانی است که از باند بازی و تبار سالاری به دور است و من دنباله رو این مکتب هستم. در این مکتب کاخ وجود ندارد و محرومین در آن اصل هستند. این مکتب باور کرده که به آرزوهای ملی خود خواهیم رسید و نام ایران عزیز قدرتمند خواهد بود. اصل مذاکره قاسم سلیمانی بود و باید به مذاکره با هوشمندی، قدرت،توانمندی و ابتکار برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که به نفع چه رقیبی کنار خواهید رفت؟ اظهار کرد: هنوز رقبای من مشخص نیستند اما در چارچوب مکتب شهید سلیمانی آمده ام که مشکلات مردم را حل کنم.

محمد صادقی درباره اخباری مبنی بر تناقضات در اجرای طرح شهید سلیمانی در تهران توضیح داد: امروز صبح شنیدیم که قرار شده طرح شهید سلیمانی دوباره آغاز شود ولی پیش تر نامه رسمی مکاتبه شد که این طرح متوقف شود. دکتر زالی این طرح را در تهران ادامه دادند ولی دولت مخالف اجرای آن بود.

وی درباره میزان موفقیتش در انتخابات گفت: همه چیز دست خداست و آینده را نمی دانیم ولی موظف هستیم تکلیف خود را انجام دهیم.

محمدصادقی در خصوص اینکه چه عواملی سبب شد تا داوطلب انتخابات ریاست جمهوری شود، گفت: ابتدا اینکه همیشه برای ملت سرباز بودم و پزشک هستم. پزشک وظیفه دارد تا حال مریض را خوب کند و در حال حاضر هم جامعه بیمار است و حال مردم خوب نیست. لبخند از لب مردم رفته است و این موضوع نگران کننده است. من همیشه برای کشور فعالیت کردم و قبل از انقلاب من را دستگیر کردند و در طول جنگ هم به مناطق جنگی رفتم.

وی ادامه داد: همان احساسی که من را در ۱۳ سالگی به زندان برد الان هم این حس را دارم و تاخیر جایز نیست.‌ با اطمینان میگویم که با تمام وجودم تلاش می کنم تا وضعیت مردم بهتر شود و از حقوق آنها دفاع کرد. خیلی از حقوق جوانان و بانوان تضییع شده است. نباید به نقطه ای برسیم که جوانان به این نتیجه برسند که به تاجیکستان و ترکمنستان بروند اما در کشور نمانند. من می خواهم برخلاف خیلی ها به مردم دروغ نگوییم و از حق مردم دفاع کنیم.

عضو اسبق هیات رئیسه مجلس اظهار کرد: امروز پای هر سرباز بیگانه ای به کشور برسد، ارتش و سپاه و مردم پای او را قطع می کنند.‌ سفره مردم به حدی کوچک است که به مردم سخت می گذرد. بخشی از این موضوع به دلیل تحریم هاست اما بخشی دیگر مشکل دولت است که مردم را درک نمی کند. باید به مردم راست بگوییم و از حق آنها دفاع کنیم. پای دولت روی گلوی تولید است و باید آن را آزاد کنیم.

محمد صادقی خاطرنشان کرد: باید مانع زدایی کنیم و موانع برطرف شوند. باید در صادرات مردم ایفای نقش کنند. خیلی جاها محتاج تولیدات ما هستند. باید نیاز مردم تامین شود و مازاد آن صادر شود. پس از اینکه به دولت رسیدیم سفیرهایی می گذارم که برای مازاد تولید ایران بازار پیدا کنند. باید اعتماد مردم را جلب کنیم و باور مردم این است که مردم به آنها راست نمی گویند. باید اقتصاد مردم را تسهیل ببخشیم و انشالله رونق اقتصادی خواهیم داشت و مشکلات مردم حل خواهد شد.

وی با اشاره به پویش «فرزندت کجاست؟» گفت: این پویش خیلی خوب است؛ همسر من پزشک و در ایران است. دو فرزندم در ایران زندگی می کنند و هیچ کسی را در خارج از کشور ندارم.بخشی از تحصیلم را در خارج از کشور بودم. یک آپارتمان ۱۸۷ متری و دو خودروی سال ۲۰۱۵ و یکی برای چند سال قبل داریم. مقداری درخت خرما دارم که بیشتر از مصرف خودمان نیست و ارث پدری است.

این داوطلب نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره چینش کابینه اش توضیح داد: به فضل الهی در گام دوم انقلاب دولت من، دولت جوان خواهد بود. متولدین دهه های ۵۰ تا ۶۰ خودشان را برای تشکیل دولت و متولدین دهه ۷۰ خودشان را برای حضور در بدنه دولت آماده کنند. البته این چرخش به معنی حضور افراد باتجربه نیست.

وی افزود: معدل سنی دولت من حتما جوان تر از دولت های قبل خواهد بود. دولتی که با کنسرت و استودیو بخواهد تشکیل شود موفق نخواهند بود زیرا ساز زندگی مردم و حتی هنرمندان ما کوک نیست. مشکل کشور ما کنسرت نیست.

وی گفت: در حالی که زمین زندگی ورزشکاران ما زمین مناسبی نیست فکر می کنند اگر بانوان ما به زمین ورزش بروند موفق هستیم؟ زمین زندگی بانوان ما امن نیست و این مسائل آدرس غلط دادن است. با موسیقی و هنر موافق هستم زیرا زبان دفاع از کشور ما است ولی مطابق با فرهنگ خودمان.

محمد صادقی اظهار کرد: باید زمینه نشاط فرزندان خود را فراهم کنیم اما برخی می خواهند نقش هنر موسیقی و ... را در حد ابتذال تقلیل دهند.

محمد صادقی در خصوص وضعیت بورس بیان کرد: در بورس نیستم و منبع زندگی من پزشکی است.‌ بورس اوضاع خوبی ندارد و پس از اینکه مردم تمام سرمایه شان را به بورس آوردند ناگهان این اتفاقات رخ داد. دولت باید این مشکلات را حل کند و برنامه هایی داریم تا این اتفاقات حل شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین