۵ عامل افزایش چاقی شکمی
چربیهای غیر اشباع موجود در انواع دانهها و آجیل، روغن زیتون، روغن کنجد و ماهی، و ... خواص ضد التهابی دارند و به شما در مراقبت از وزن کمک فراوانی میکنند. به رژیم غذاییتان مواد غذایی از جمله روغن زیتون، آووکادو، آجیل، دانههای آفتابگردان، ماهیهای چرب از جمله ماهی قزل آلا را اضافه کنید تا شاهد کاهش چربی شکمی باشید.
سرویس سبک زندگی فردا: چاقی شکمی با بسیاری از بیماریهای مزمن از جمله بیماریهای قلبی، دیابت نوع ۲ و مقاومت به انسولین در ارتباط است. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت سلامانه میخوانیم.
به نقل از steptohealth شما باید نسبت به برخی عادات سالم زندگی متعهد باشید تا شاهد کاهش تدریجی چاقی شکمی شوید.
مصرف کربوهیدراتهای ساده: فراموش نکنید که التهاب از علل اصلی ابتلا به این نوع چاقی است و مصرف کربوهیدراتها و قندهای ساده از عوامل اصلی بروز التهاب در بدن هستند.
حذف کامل همه چربیها: حذف کامل چربیها از رژیم غذایی، به سوختن چربی شکم کمکی نخواهد کرد. چربیهای غیر اشباع موجود در انواع دانهها و آجیل، روغن زیتون، روغن کنجد و ماهی، و ... خواص ضد التهابی دارند و به شما در مراقبت از وزن کمک فراوانی میکنند. به رژیم غذاییتان مواد غذایی از جمله روغن زیتون، آووکادو، آجیل، دانههای آفتابگردان، ماهیهای چرب از جمله ماهی قزل آلا را اضافه کنید تا شاهد کاهش چربی شکمی باشید.
تمرینات ورزشی نامناسب: در یک مطالعه منتشر شده در مجله طب و علوم و ورزش این نتیجه حاصل شده است که افرادی که در تکمیل رژیم غذایی از تمریناتی با شدت بالا هم بهره میگیرند، سریعتر و راحتتر میتوانند چربیهای اضافه خود را کم کنند. در واقع کم بودن شدت تمرینات هیچ تغییر قابل توجهی در کاهش وزن به وجود نخواهد آورد. شما نیاز به ورزش با شدت بالا و روی سطوح شیب دار دارید چرا که هدف نهایی سوزاندن کالری بیشتر و در پی آن آب کردن چربیهای اضافه است.
استرس: استرس داشتن بیش از حد ممکن است باعث کاهش وزنهای ناخواسته شود و برای جبران این مشکل، تمایل به خوردن غذای زیاد و مخصوصاً غذاهای چرب و پر کالری بیشتر شود که این تنها باعث بزرگتر شدن سلولهای چربی در بدن و بالارفتن سطح کورتیزول برای جمع شدن چربی در نقاط مختلف بدن و مخصوصاً در قسمت شکم میشود.
کمبود خواب: کم خوابی باعث کم شدن وزن در قسمت کمر خواهد شد و به بزرگ شدن شکم هم کمک میکند. از مطالعات و تحقیقات ۱۶ ساله برروی ۷۰۰۰۰ زن این نتیجه حاصل میشود که کسانی که در طول شب ۵ ساعت یا کمتر میخوابند ۳۰ درصد احتمال افزایش وزن برای آنها بیشتر از کسانی است که در طول شب ۷ یا ۸ ساعت خواب کامل را دارند. موسسه ملی بهداشت بزرگسالان هفت تا هشت ساعت خواب را برای یک نفر در طول شب ضروری اعلام کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید