جلسه اضطراری کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی درباره غزه
درپی افزایش تنشها در مرز غزه، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی برای بررسی طرح مصر و سازمان ملل جهت آتشبس در این منطقه تشکیل جلسه می دهد.
خبرگزاری فارس: کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی روز یکشنبه برای بحث درباره طرح آتشبس با نوار غزه، تشکیل جلسه میدهد.
خبرنگار شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع دولتی گزارش داد که جلسه کابینه امنیتی جهت بررسی اقدامات مصر و «نیکولای ملادینوف» فرستاده سازمان ملل برای تثبیت توافق آتشبس با غزه برگزار خواهد شد.
طی یک ماه اخیر چندین بار گزارشهای مختلفی مبنی بر حصول توافق آتشبس بین گروههای مقاومت در نوار غزه و ارتش رژیم صهیونیستی منتشر شده بود که هر بار یکی از طرفین یا آن را تکذیب میکرد یا با تبادل آتش، نقض میشد.
برای اولین بار در تاریخ 24 تیر، جنبش مقاومت «جهاد اسلامی» اعلام کرد با میانجیگریهای بینالمللی از جمله دولت مصر و سازمان ملل، توافقی برای توقف درگیریهای اخیر بین مقاومت و رژیم صهیونیستی حاصل شد. (جزئیات بیشتر)
مقامات مختلف رژیم صهیونیستی از جمله «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر و «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اما گفتند که توافق آتشبس توأم با پرواز بادبادکها و بالنهای آتشزا از نوار غزه به سمت شهرکهای صهیونیستنشین معنی ندارد.
«فایز ابوشماله» تحلیلگر فلسطینی اما امروز در مطلبی با تایید آماده شدن طرح آتشبس، 4 مرحله برای آن ذکر کرد (+). بر اساس طرح مصر، آتشبس کامل در نوار غزه بین پنج تا هفت سال ادامه خواهد داشت، شرطی برای پایان دادن به راهپیمایی های بازگشت نخواهد بود و این آتشبس با موافقت آمریکا و تلآویو همراه است.
مقامات گروههای جهاد اسلامی و حماس، تن دادن رژیم صهیونیستی به توافق آتشبس را درپی تظاهرات گسترده راهپیمایی بازگشت و ارسال بادبادکهای آتشزا میدانند.
راهپیمایی بزرگ حق بازگشت از ۳۰ مارس ۲۰۱۸ (۱۰ فروردین ۱۳۹۷) در اعتراض به اقدامات آمریکا علیه قدس، طرح موسوم به «معامله قرن» که به دنبال پایان دادن به آرمان فلسطین است، محاصره نوار غزه که از این منطقه به عنوان بزرگترین زندان باز دنیا یاد میشود، شروع شده است و همچنان ادامه دارد.
آمریکا در آذرماه ۹۶ شهر قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی معرفی کرد و در اردیبهشت 97 با انتقال سفارت خود از شهر تلآویو به قدس موافقت کرد که این مسئله باعث خشم فلسطینیان در سرزمینهای اشغالی و نوار غزه شد و در راهپیماییها چند ماه اخیر بر حق خود در بازگشت به خانههای خود تأکید دارند.
قطعنامه ۱۹۴ سازمان ملل متحد حق آوارگان فلسطینی در بازگشت به سرزمینهای خود را به رسمیت میشناسد؛ بیش از شش میلیون نفر فلسطینی به دنبال اشغال سرزمینشان به دست صهیونیستها، آواره شدهاند.
دیدگاه تان را بنویسید