جدال لفظی وزیر جنگ اسرائیل و نتانیاهو

کد خبر: 1266478

رسانه‌های اسرائیل از بالا گرفتن تنش در کابینه جنگی این رژیم و مجادله لفظی میان وزیر جنگ و نخست‌وزیر خبر می‌دهند.

جدال لفظی وزیر جنگ اسرائیل و نتانیاهو

رسانه‌های اسرائیل گزارش داده‌اند بعد از آنکه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل از حضور سران موساد و شین‌بت در جلسه شورای جنگی جلوگیری کرد جدال لفظی سختی بین او و «یوآو گالانت» در گرفت.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی با گزارش این خبر افزود یوآو گالانت، وزیر جنگ اسرائیل به نتانیاهو گفته که در حال آسیب زدن به امنیت اسرائیل است.

در روزهای گذشته گزارش‌های متعددی از اختلاف در میان اعضای کابینه جنگی نتانیاهو در رسانه‌های اسرائیل منتشر شده است.

پنجشنبه هفته گذشته هم جلسه کابینه نتانیاهو به دلیل اختلافات برگزار نشد. در آن جلسه قرار بود مسئله حکمرانی غزه بعد از اتمام  جنگ به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.  

 اندکی بعد از لغو جلسه کابینه در شامگاه پنجشنبه حزب راست‌گرای افراطی «صهیونیسم مذهبی» اعلام کرد که قصد دارد برای اعتراض به کنار گذاشته شدن از مباحثات کابینه نتانیاهو، خودش جلسه‌ای با همین موضوع برگزار کند.

این اختلاف‌ها در حالی ادامه دارد که رژیم اسرائیل با گذشت نزدیک به سه ماه از جنگ تا کنون موفقیتی در دستیابی به اهداف جنگی خود کسب نکرده است.

رژیم اسرائیل هدفش از اقدامات جنگی در غزه را نابود کردن حماس اعلام کرده اما روزنامه نیویورک‌تایمز چهارشنبه گذشته در تحلیلی به نقل از کارشناسان نوشت که هنوز نشانه‌ای از افول توان نظامی حماس وجود ندارد.

از ابتدای عملیات طوفان الاقصی توسط حماس و با پیوستن گانتز از احزاب مخالف به کابینه برای مدیریت جنگ، برخی وزرای نتانیاهو نظیر اسموتریچ و ایتمار بن‌گوویر تهدید کرده بودند که در صورت توقف حملات علیه غزه، از ائتلاف حکومتی خارج خواهند شد.

کارشناس سیاسی شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل پیش از این در توضیح تبعات این اختلافات گفته‌ است: «سیستم روابط گالانت و گانتز در مقابل نتانیاهو، با بدبینی و عدم اعتماد همراه شده و این می‌تواند بر مدیریت جنگ تأثیر بگذارد».  /فارس

 گالانت: خواستار واقعیت امنیتی جدیدی در جبهه شمالی هستیم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته خواستار واقعیت امنیتی جدیدی در مرزهای شمالی است تا ساکنان این مناطق بتوانند به آنجا بازگردند.

«یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه به «آموس هاچشتاین»، مشاور ارشد رئیس‌جمهور آمریکا گفت که اسرائیل خواستار واقعیت امنیتی جدیدی در جبهه شمالی است.

طبق گزارش وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان، گالانت به این مقام آمریکایی که به تل‌آویو سفر کرده گفت که اسرائیل به «واقعیت امنیتی جدیدی» در مرزهای شمالی خود با لبنان نیاز دارد.

وزارت جنگ اسرائیل در بیانیه‌ای خاطرنشان کرده گالانت در این دیدار گزارشی از «شرایط مورد نیاز برای بازگرداندن ایمن ساکنان مناطق شمالی اسرائیل به خانه‌هایشان» به آموس هاچشتاین ارائه کرده است.

طبق این بیانیه، گالانت مدعی شده اسرائیل مصمم است واقعیت امنیتی در شمال اسرائیل را تغییر دهد تا 80 هزار «آواره اسرائیلی» بتوانند به «منزل‌های خود» در این مناطق بازگردند.

وی گفت: «تنها یک واقعه است که می‌تواند بازگشت ایمن شهروندان ما را تضمین کند.  و آن هم برقراری یک واقعیت جدید در مرز شمالی است. پنجره زمانی کوتاهی برای تفاهمات دیپلماتیک که ترجیح ما است وجود دارد.»

گالانت همچنین مدعی شد: «ما تهدیدهای نائب ایران، حزب‌‌الله را تحمل نخواهیم کرد و امنیت شهروندانمان را تضمین خواهیم کرد.»

وزارت جنگ رژیم اسرائیل از مهرماه سال جاری بعد از آغاز عملیات در غزه دستور تخلیه چندین شهرک صهیونیست‌نشین در مناطق نزدیک به مرز با لبنان را صادر کرده است.

عملیات مستمر مقاومت اسلامی لبنان علیه رژیم صهیونیستی، هم‌زمان با آغاز بمباران تلافی‌جویانه اشغالگران علیه غیرنظامیان در نوار غزه و در پی عملیات طوفان الاقصی، از ۸ اکتبر آغاز شد.

عملیات‌های نظامی حزب الله در شمال سرزمین‌های اشغالی باعث ایجاد شرایط وخیم برای وضعیت اقتصادی شهرک‌های صهیونیست‌نشین شده است.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. با وجود این، آن‌طورکه تحلیلگران می‌گویند، عملیات طوفان‌الاقصی شکست امنیتی-سیاسی بزرگی را به اسرائیل تحمیل کرده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت