افشاگری ارسال مخفیانه مهمات به اوکراین

کد خبر: 1212340

یک گزارش نشان می‌دهد که تعدادی از کشورها، علی‌رغم بی‌طرفی رسمی‌شان، به‌ویژه کشورهایی که با بخش صنایع نظامی در غرب سروکار دارند، به‌طور غیرمستقیم از اوکراین حمایت نظامی می‌کنند.

افشاگری ارسال مخفیانه مهمات به اوکراین

یک گزارش نشان می‌دهد که تعدادی از کشورها، علی‌رغم بی‌طرفی رسمی‌شان، به‌ویژه کشورهایی که با بخش صنایع نظامی در غرب سروکار دارند، به‌طور غیرمستقیم از اوکراین حمایت نظامی می‌کنند.

گزارشی در وبسایت «اینتلیجنس آنلاین» نشان می‌دهد که تعدادی از کشورهای عضو ائتلاف با کشورهای غربی و ناتو مخفیانه مهمات و کمک‌های نظامی به اوکراین ارسال می‌کنند.

در این گزارش آمده است که تعداد زیادی از این کشورها علی‌رغم بی‌طرفی رسمی‌شان، به‌ویژه کشورهایی که با بخش صنایع نظامی در غرب سروکار دارند، به‌طور غیرمستقیم از اوکراین حمایت نظامی می‌کنند و مخفیانه انبارهای تسلیحات خود را در اختیار کی‌یف قرار می‌دهند.

این وبسایت به صورت ویژه در مورد تامین موشک‌های فرانسوی کوتاه و میان برد "کروتال" و "میسترال" ​​و موشک‌های ضد زرهی فرانسوی "میلان" برای استفاده علیه روسیه تحقیق کرد.

استفاده گسترده اوکراین از موشک‌ها و خمپاره‌ها به ویژه پس از تقاضای فزاینده مهمات و تسلیحات بیشتر از سوی کی‌یف، انگیزه‌ای برای متحدانش شده است تا هرچه سریعتر تجهیزات نظامی مدرن پیدا کنند.

سکوت مقامات فرانسه

مقامات فرانسوی تاکنون در این مورد سکوت کرده‌اند و به نظر می‌رسد مشارکت این کشورها در چارچوب توافقی در سطح کشورهای غربی و متحدان آنها صورت گرفته است که بر اساس آن از این کشورهای شرکت کننده درخواست شده است.

بر اساس اطلاعات به دست آمده در پایتخت کشورهای مربوطه، گروهی از دولت‌های بی‌طرف رسماً ذخایر نظامی خود را در اختیار کی‌یف گذاشته‌اند تا کمبودهای ناشی از کاهش ذخایر مهمات غربی را پس از گذشت بیش از یک سال درگیری در اوکراین جبران کنند.

براساس این اطلاعات، امارات، عربستان و قطر در این چارچوب صدها سامانه موشکی ضدپهپادی «میسترال» را ارائه کردند که به لطف کشورهای واسطه که برای کی‌یف کار می‌کنند، به اوکراین تحویل داده شد.

کشورهای دیگری مانند فنلاند که رسماً از اوکراین حمایت می‌کنند علنی به این کشور تسلیحات دادند. با این حال، کشورهایی مانند کشورهای حاشیه خلیج فارس که با مسکو روابط دارند، ترجیح دادند محرمانه موشک‌های "میسترال" را به اوکراین بدهند.

چند روز پیش، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از اروپا خواست «تامین تسلیحات مدرن را تقویت کند، ارسال آن‌ها را تسریع بخشد و تحریم‌های شدیدتری را علیه روسیه اعمال کند».

زلنسکی در سخنانی که نشان از ناامیدی استثنایی و صریح او داشت، گفت: «برعهده بلوک متشکل از ۲۷ کشور است که اقداماتی را برای مهار روسیه پس از گذشت بیش از یک سال از جنگ با اوکراین انجام دهد.

وی افزود، این اتحادیه اروپاست که تصمیم‌گیری درباره تهیه تسلیحات دوربرد، جنگنده‌های مدرن و پیشبرد مذاکرات درباره اعطای عضویت اوکراین را به تعویق می‌اندازد.

جمهوری چک حمایت نظامی به اوکراین را متوقف کرد

رئیس جمهوری چک اعلام کرد، کشورش به دلیل «کمبود در انبارهای نظامی» و «ناتوانی در تولید کافی مهمات»، به ویژه در پی کمبود نیرو «دیگر نمی‌تواند با تأمین سلاح به اوکراین کمک نظامی کند».

وی افزود، جمهوری چک فرصت توسعه تولید در زمینه دفاع هوایی و مهمات را دارد؛ اما به دلیل کمبود نیروی کار با نرخ بیکاری فعلی که در این کشور بسیار پایین است، مشکل وجود دارد و این وضعیت مستلزم جذب کارگر از اوکراین است.

هفته گذشته، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده بسته کمک نظامی جدید این کشور به اوکراین را به ارزش ۳۵۰ میلیون دلار اعلام کرد./ایسنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت