جلسه کمیسیون بهداشت درباره «مالیات پزشکان»فردا برگزار می‌شود

کد خبر: 915058

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره مکلف شدن پزشکان به استفاده از دستگاه‌های خودپرداز و پرداخت ۱۰ درصد علی‌الحساب ماهانه گفت: فردا جلسه‌ای در کمیسیون بهداشت به همین منظور برگزار و نتیجه آن به کمیسیون تلفیق اعلام می‌شود.

جلسه کمیسیون بهداشت درباره «مالیات پزشکان»فردا برگزار می‌شود

خبرگزاری تسنیم: بهروز بنیادی درباره پیش بینی بندی در لایحه بودجه ۹۸ مبنی بر مکلف شدن پزشکان در استفاده از دستگاه‌های خودپرداز (پوز) به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی اظهار کرد: قطعا تصمیماتی که گرفته می‌شود باید در سطح کلان، رضایتمندی آحاد جامعه را به همراه داشته باشد؛ بنابراین اگر بخواهیم با گروه خاصی از جامعه که از قضا سلامت جامعه را تأمین می‌کنند، برخورد کنیم قطعا به سلامت خود آسیب خواهیم زد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خطاب به اعضای کمیسیون تلفیق درباره پیشنهاد بندی که واریز مالیات علی‌الحساب ماهانه را برای پزشکان الزامی می‌کند، گفت: جامعه پزشکان نیز جزوی از صنوف به حساب می‌آیند و قواعد مصوب نباید تبعیض‌آمیز باشد.

وی ادامه داد: اگر قرار باشد پزشکان ۱۰ درصد از درآمدشان را به صورت ماهانه به عنوان مالیات علی‌الحساب واریز کنند، اما گروه‌های دیگر مستثنی از این موضوع باشند، بی‌عدالتی است.

او با بیان اینکه هیچ کسی نباید طبق قانون این موضوع را بپذیرد، اشاره‌ای به الزام استفاده از دستگاه پوز داشت و ابراز کرد: استفاده از دستگاه پوز در قانون صندوق‌های مکانیزه فروش مصوب شده که پزشکان را هم در بر می‌گیرد؛ به محض ابلاغ این قانون توسط شورای نگهبان، پزشکان هم مانند سایر صنوف ملزم به استفاده از این قاعده می‌شوند و ظرف دو سال این صندوق‌ها باید در تمام مطب‌ها مستقر شود.

بنیادی اظهار کرد: با تصمیماتی که تبعیض به دنبال دارد و به نوعی جداسازی بین صنوف را به همراه دارد، عملا از رسالت کاری عقب خواهیم افتاد؛ فرضا طی این سال‌ها به دنبال از بین بردن زیر میزی بودیم که عملا با تصمیمات غیرکارشناسی، دوباره ممکن است این پدیده رونق بگیرد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه فرار مالیاتی در حوزه پزشکی بالا نیست، اذعان کرد: ۹۵ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی و باقی نیز بیمه‌های دیگر دارند؛ سقف تعهدات بیمه‌ای نیز در قرارداد‌ها مشخص است و به میزان پرداختی‌هایی که به پزشکان دارند، می‌شود درآمد آن‌ها را محاسبه و میزان مالیات‌شان را سنجید.

وی خاطرنشان کرد: پزشکانی هم که با بیمه طرف قرارداد نیستند، وظیفه ممیزان اداره مالیاتی است که به مطب‌شان مراجعه کرده و برنامه‌ریزی برای کسر مالیات آن‌ها داشته باشند. اگر فرار مالیاتی بالا بود، تا الان باید محدودیت‌هایی از سمت اداره مالیات برای خروج از کشور آن‌ها وضع می‌شد، اما اکنون چند پزشک ممنوع‌الخروج داریم؟

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: فردا جلسه‌ای در کمیسیون حول این موضوعات خواهیم داشت و نتیجه نهایی را به کمیسیون تلفیق ارجاع خواهیم داد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت