بهره برداری از ایران مال با مشارکت بخشهای خصوصی و تعاونی کشورهای خارجی
تعاونگران کشورهای آسیا و اقیانوسیه در جریان بازدید از بازار بزرگ ایران به عنوان یکی از دستاورهای عظیم بخش خصوصی، بر همکاری هر چه بیشتر خود برای بهره برداری کامل از این پروژه تاکید کردند.
تعاونگران کشورهای آسیا و اقیانوسیه در جریان بازدید از بازار بزرگ ایران به عنوان یکی از دستاورهای عظیم بخش خصوصی، بر همکاری هر چه بیشتر خود برای بهره برداری کامل از این پروژه تاکید کردند.
این بازدید در خلال برگزاری سیزدهمین اجلاس بین المللی تعاون در آسیا و اقیانوسیه در تهران انجام شد که طی آن میهمانان و مسئولین خارجی با پتانسیلهای عمرانی و فرصتهای سرمایه گذاری بخش خصوصی و تعاونی در ایران مال آشنا شدند.
این برنامه باحضور ۱۷۰ میهمان از ۲۵ کشور خارجی مانند چین، روسیه، هند، ژاپن، کره جنوبی، سنگاپور، آرژانتین، بلژیک، کنیا، نیجریه، اردن، فلسطین، مالزی، ترکیه، ایتالیا، کانادا، فرانسه و لهستان برگزار شد و نمایندگان سازمان FAQ، سازمان بین المللی کار ILO، برنامه پیشرفت و توسعه سازمان ملل متحد UNDP و سازمان FAO نیز درآن شرکت داشتند.
مدیر روابط عمومی بازار بزرگ ایران در این باره گفت: این مجموعه به عنوان یک پروژه ایرانی جزء ۵ مال بزرگ دنیاست و مصداق بارزی از اقتصاد مقاومتی است به طوریکه غالب بخشهای اصلی آن در شرایط تحریم اقتصادی ساخته شده است. دکتر جمشید اثنی عشری با اشاره به ظرفیتهای بسیار بزرگ پروژه ایران مال افزود: ایران مال یک محصول تمام ایرانی برای تمام ایرانیان و بازار ۴۰۰ میلیونی کشورهای همسایه است و از این حیث برای سرمایه گذاران خارجی نیز جذابیت دارد.
وی نکته قابل توجه در این پروژه را وسعت بخشهای فرهنگی و گردشگری آن دانست و افزود: ۷۰ درصد ایران مال غیر تجاری بوده و شامل بخشهای فرهنگی، گردشگری، ورزشی، اقامتی و… است.
وی گفت::رویداد امروز نقطه پیوند بین بخش خصوصی و تعاونی بود و بازدید کنندگان در این مراسم از فرایند ساخت و دیدن بخشهای مختلف این پروژه شگفت زده شده اند.
دکتر اثنی عشری گفت: اعضای تعاونی کشورها در این بازدید ضمن آگاهی از ظرفیتهای مختلف مجموعه، از مشارکت در بهره برداری از پروژه استقبال کردند.
نماینده کشور لهستان در حاشیه این بازدید گفت:من به دلیل نوع حرفه ام از بازارها و مالهای مختلف در کشورهای آمریکا، فرانسه، آلمان، چین و… بازدید داشتم و به جرات میتوانم بگویم که این پروژه یکی از زیباترین آنهاست و به نظر بنده میتواند گزینه بسیار مناسبی برای جذب سرمایه گذاری در ایران باشد.
دیدگاه تان را بنویسید