شگفتانه سایپا برای وانت سواران | کوییک و ساینا هم وانت شدند! +عکس
اولین تصاویری از وانت سایپا 251 منتشر شد. وانت 251 سایپا بر پایه کوییک و ساینا توسعه پیدا کرده است. در ادامه با مشخصات و امکانات سایپا 251 آشنا میشویم.
اولین تصاویری از وانت سایپا 251 منتشر شد. وانت 251 سایپا بر پایه کوییک و ساینا توسعه پیدا کرده است. در ادامه با مشخصات و امکانات سایپا 251 آشنا میشویم.
اخیرا تصاویری از رندرهای دیجیتالی وانت 251 سایپا منتشر شده که نشان میدهد گروه خودروسازی سایپا طرح ساخت یک وانت جدید بر پایه کوییک و ساینا را به شکل جدی دنبال میکند. وانت سایپا 251 از پراید 151 در سطح بالاتری قرار خواهد داشت. در این بخش از اخبار خودرو سایت گجت نیوز با جزئیات طراحی، مشخصات و امکانات وانت 251 آشنا خواهیم شد.
طبق رندرهای دیجیتالی منتشر شده، سایپا 251 نسخه وانت ساینا و کوییک محسوب میشود که از لحاظ ظاهری ارتقا پیدا کرده و اکنون از آینههای بغل مشابه خودروهای اطلس و سهند، روف ریل، دستگیرههای آسانباز شو و چراغهای لنزدار بهره میبرد.
همچنین در این تصاویر شاهد آنتن طرح قدیم هستیم که یک نکته عجیب در طراحی این رندرها محسوب میشود؛ چراکه وجود این آنتنهای بلند باعث مزاحمت در نصب و استفاده از ریلهای باربند خواهد شد. البته این رندرهای نمایشی بوده و نسخه نهایی فاقد آنتنهای سنتی خواهد بود.
مشخصات فنی وانت 251
وانت 251 سایپا یا همان سپهر در گام نخست در نسخه دوگانه سوز روانه بازار خواهد شد. در واقع این خودرو از پیشرانه یافته M15 GSI بهره میبرد که در بخشهایی چون سرسیلندر و هدرز تغییر پیدا کرده و به سیستمهایی چون سامانه زمانبندی متغیر سوپاپها و دریچه گاز برقی مجهز شده است.
این پیشرانه 8 سوپاپه در نسخه بنزینی میتواند قدرتی برابر با 90 اسب بخار و گشتاور 137 نیوتنمتر را به تولید برساند. در نسخه دوگانه سوز CNG نیز قدرت تولیدی آن 77 اسب بخار و گشتاور آن نیز 116 نیوتنمتر خواهد بود. یک گیربکس 5 سرعته نیز قدرت تولیدی را از پیشرانه به چرخها میرساند. گفتنی است سایپا اعلام کرد قصد دارد تیپ دوگانه سوز CNG خودروهای سهند و ساینا GX را نیز با این پیشرانه تولید و به بازار عرضه کند.
امکانات رفاهی و ایمنی
از امکانات رفاهی و ایمنی وانت 251 میتوان به نشان دهنده وضعیت دندهها (GSI)، سامانه کنترل پایداری (ESC)، 2 ایربگ ایمنی، ترمزهای ABS، EBD و BA، تنظیم برقی زوایای داخلی آینههای جانبی، باز و بسته شدن برقی آینههای بغل (احتمالا در نسخه فول)، دستگیرههای آسان بازشو، رینگهای آلومینیومی (در نسخه فول)، سنسورهای هشدار دهنده موانع در قسمت عقب، مانیتور لمسی همراه با دوربین عقب (در نسخه فول)، فرمان هیدرولیک، سنسورهای پایش باد تایرها (TPMS)، سیستم تهویه مطبوع الکتریکی، سنسور نور، چراغهای روز (دی لایت و پوزیشن لایت)، بالابرهای برقی شیشههای بغل و روف ریل اشاره کرد.
گجت نیوز
دیدگاه تان را بنویسید