کاهش وزن بی برو برگرد با همین روش ساده

کد خبر: 1257777

سطوح بالاتر این ویتامین ممکن است به بدن کمک کند تا ذخیره چربی را کاهش دهد و از سوی دیگر، سطوح پایین آن در بدن با ذخیره چربی مرتبط است.

 کاهش وزن بی برو برگرد با همین روش ساده

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که سطوح بالای ویتامین در بدن با کاهش وزن و از دست دادن بیشتر چربی‌های شکمی مرتبط است.

ساینس گزارش داد، نتایج تحقیق کنونی نشان داده است که نوشیدن بیشتر شیر حاوی کلسیم و ویتامین دی می‌تواند کاهش وزن را دو برابر کند.

سطوح بالاتر این ویتامین ممکن است به بدن کمک کند تا ذخیره چربی را کاهش دهد و از سوی دیگر، سطوح پایین آن در بدن با ذخیره چربی مرتبط است.

نتایج تحقیقات پیشین مشخص کرد افرادی که رژیم دارند، زمانی که سطح ویتامین دی آنان بالا باشد، ۲۰ پوند وزن بیشتری از دست می‌دهند.

مطالعه حاضر شامل ۹۰ زن جوان آمریکایی در کالیفرنیا بود که وزن و سطح ویتامین دی آنان مورد آزمایش قرار گرفت.

نتایج نشان داد که سطوح پایین ویتامین دی با قد کوتاه‌تر و وزن سنگین‌تر مرتبط است.

دکتر ریچارد کرمر، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: شیوع بالای کمبود ویتامین دی در جوانانی که در مناطق آفتاب‌خیز زندگی می‌کنند، شگفت‌آور بود. ما متوجه شدیم که زنان جوان مبتلا به کمبود ویتامین دی نسبت به زنان جوان با سطوح نرمال این ویتامین، به‌طور قابل‌توجهی دارای وزن سنگین‌تر، با شاخص توده بدنی بالاتر و افزایش چربی شکمی بودند.

ویتامین دی با انتقال‌دهنده عصبی سروتونین مرتبط است که در بسیاری از فرآیندهای حیاتی بدن از جمله خلق و خوی و خواب نقش دارد.

دکتر ویسنته گیلسانز، از دیگر محققان این تحقیق گفت: پزشکان باید با استفاده از آزمایش خون ساده و مفید، سطح ویتامین دی را در بزرگسالان جوانی که در معرض خطر هستند شناسایی کنند.

از آنجایی که کمبود ویتامین دی می‌تواند باعث تجمع چربی و افزایش خطر ابتلا به اختلالات مزمن در مراحل بعدی زندگی شود، تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا مکمل‌های ویتامین دی می توانند مزایای بالقوه‌ای در رشد سالم جوانان داشته باشند، مورد نیاز است.

کمبود ویتامین دی همچنین با بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های خودایمنی و احتمال بیشتر سرماخوردگی مرتبط است.

غذاهای غنی از ویتامین دی شامل ماهی و تخم مرغ هستند اما بیشتر افراد ویتامین دی خود را از نور خورشید بر روی پوست دریافت می‌کنند.

نتایج این تحقیق در نشریه کلینیکال غدد درون ریز و متابولیسم (Endocrinology & Metabolism) منتشر شده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت