قالیباف:دولت باید برای تعیین تکلیف صندوق بازنشستگی کشوری لایحه بدهد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت که دولت برای انتقال اموال و داراییهای صندوقهای بازنشستگی به سازمان تامین اجتماعی لایحهای به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.
با تصمیم رئیس مجلس شورای اسلامی ساز و کار پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی از محل فروش اموال برخی از صندوقهای بازنشستگی به منظور رفع ایرادات به کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1404 مجلس ارجاع شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در نشست علنی نوبت سوم امروز (سهشنبه، 13 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال 1404 کل کشور با تصمیم رئیس مجلس شورای اسلامی به منظور رفع ایرادات، بند (ع) تبصره (دو) ماده واحده این لایحه به کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1404 مجلس ارجاع داده شد.
دکتر قالیباف در جریان بررسی این بند گفت: این بند به موضوعات صندوق بازنشستگی اختصاص دارد، اصل رویکرد صحیح است اما در این بند برای صندوق بازنشستگان کشوری که دارای قانون دائمی است در لایحه بودجه تعیین تکلیف میکنیم. این بند باید به کمیسیون ارجاع داده شود تا در اصلاح آن دولت وظیفهمند شود در صورت تصویب طی سه ماه به مجلس لایحه ارائه کند تا صندوق بازنشستگی کشوری تعیین تکلیف شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در لایحه دولت باید صندوقهای بازنشستگی ارزیابی شود، تغییرات تشکیلاتی را نمیتوانیم در لایحه بودجه مصوب کنیم به همین دلیل برای بروز مشکل باید این بند اصلاح شود، دولت قصد دارد صندوق را به ستاد تبدیل کند و نوعی تغییر تشکیلاتی است هرچند اقدام درستی از منظر اقتصادی است.
در بخش درآمدی بند (ع) ارجاعی تبصره (دو) ماده واحده این لایحه آمده است: در اجرای فراز اخیر بند (د) ماده (6) قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی و مسئولیت دولت در نظام تأمین اجتماعی و مفاد بند «ب» ماده (28) قانون برنامه هفتم پیشرفت و همچنین به منظور سودآوری و کارآمدسازی سبد سرمایهگذاری، تکمیل زنجیره تولید، توزیع، عرضه و صادرات صنایع و تولیدات شرکتهای تابعه و وابسته صندوقهای بازنشستگی و مدیریت بهینه آنها، دولت مجاز است تمام اموال و داراییهای صندوقهای بازنشستگی که بیش از پنجاه درصد (50%) منابع مالی آن برای پرداخت مستمری از محل منابع بودجه عمومی کل کشور تأمین میگردد (به استثنای سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح و صندوق بازنشستگی کارکنان وزارت اطلاعات) اعم از اموال منقول و غیرمنقول، سهام، امتیازات، موجودی، اسناد و اوراق و سایر موارد به غیر از ساختمانهای اداری مورد نیاز را، پس از تجدید ارزیابی و قیمتگذاری بابت تأدیه بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی به سازمان مذکور واگذار نماید.
مبالغ حاصل از تجدید داراییهای مزبور معاف از مالیات بوده و به حساب افزایش سرمایه شرکتها و بنگاههای ذیربط اعمال و در محاسبات تادیه مطالبات از دولت لحاظ میگردد./خانه ملت
دیدگاه تان را بنویسید