پرداخت وام بلاعوض 50 تا 200 میلیونی دولت به یارانه بگیران | کدام خانوار مشمول این وام بلاعوض شدند؟
بیک مداح با بیان اینکه مبلغ بلاعوض در تفاهمنامههای مختلف از 50 میلیون تومان تا 200 میلیون تومان متفاوت است،
وام بلاعوض | مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: ۲۴۸ میلیارد تومان در قالب کمک بلاعوض ساخت مسکن مشارکتی بنیاد مسکن به مددجویان کمیته امداد حضرت امام(ره) پرداخت شده است.
مصطفی بیک مداح در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: 248 میلیارد تومان در قالب کمک بلاعوض ساخت مسکن مشارکتی بنیاد مسکن به مددجویان کمیته امداد حضرت امام(ره) استان سیستان و بلوچستان پرداخت شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: بیش از چهار هزار و 965 واحد مسکونی در قالب پنج تفاهمنامه با کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) به همت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان در حال ساخت است.
وی ادامه داد: مزیت این تفاهمنامهها آن است که علاوه بر تسهیلات ساخت مسکن روستایی، مبلغی به عنوان بلاعوض به متقاضیان مددجو اختصاص مییابد.
بیک مداح با بیان اینکه مبلغ بلاعوض در تفاهمنامههای مختلف از 50 میلیون تومان تا 200 میلیون تومان متفاوت است، گفت: در تفاهمنامه پنج جانبه تعداد سهمیه دو هزار فقره، در تفاهمنامه سه جانبه سهمیه 747 فقره، در تفاهمنامه دو جانبه(مددجویان روستایی) سهمیه 162 فقره، در تفاهمنامه دو جانبه(مددجویان شهری) سهمیه دو هزار فقره و تفاهمنامه ایتام سهمیه 60 فقره است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: ساخت این واحدها تاکنون به صورت میانگین 80 درصد پیشرفت داشته است.
وام بلاعوض 2 میلیون و 250 هزارتومانی به سرپرستان خانوار
معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام با تاکید بر تمرکز جدی بنیاد بر موضوع جوانی جمعیت گفت: در پویش ملی «لبخند مادری» که از سال گذشته به طور رسمی در سراسر کشور آغاز شده است به زوجهایی که در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ فرزند سومشان به دنیا آمده،با تعیین سطح برخورداری یک بسته لبخند مادری اهدا میشود.
محمدرضا دهقان ادامه داد: در راستای حمایت از خانوادههای مثبت پنج(دارای فرزند سوم و بیشتر) و به منظور کاهش بار مالی خرید پوشک مصرفی، بسته حمایتی پوشک نوزاد نیز از مراحل بعدی پویش ملی «لبخند مادری» به همراه بستههای لبخند مادری در اختیار جامعه هدف قرار خواهد گرفت.
دهقان تاکید کرد: محتوای این بسته مکمل شامل پوشکهای پارچهای با طراحی جدید به همراه پدهای بهداشتی قابل تعویض و بهینه شده با سوپرجاذبهای باکیفیت است.
معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد درباره محتویات بستههای لبخند مادری نیز توضیح داد: این بستهها شامل ۴۰ قلم کالای مورد نیاز کودک از بدو تولد تا حدودا دو سالگی به ارزش تقریبی هر بسته ۵۰ میلیون ریال است.
وی با تاکید بر تمرکز جدی بنیاد ۱۵ خرداد بر موضوع جوانی جمعیت گفت: در پویش ملی «لبخند مادری» نیز که از سال گذشته به طور رسمی در سراسر کشور آغاز شده است به زوجهایی که در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ فرزند سومشان به دنیا آمده،با تعیین سطح برخورداری یک بسته لبخند مادری اهدا میشود.
دهقان یادآور شد: طرح با ۵ هزار بسته آغاز شده است و هر ساله افزایش مییابد.
معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد در پایان خاطرنشان کرد: علاقهمندان و نیکوکاران برای مشارکت در پویش ملی «لبخند مادری» میتوانند کد ۴۲#*۷۸۰* را شمارهگیری کنند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر جزئیاتی از پوشش بیمهای رایگان مادران خانهدار روستایی با سه فرزند و بیشتر را اعلام کرد و گفت: به موجب مصوبه دولت، برخورداری از این بیمه برای مشمولان رایگان است و دولت حق بیمه آنها را تقبل میکند.بیتاله برقراری با بیان اینکه مخاطب ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر است اظهار کرد: بر اساس ماده ۲۱ قانون مذکور، دولت مکلف است در راستای اجرای بند «ب» ماده (۱۰۳) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، حداکثر شش ماه پس از لازمالاجرا شدن این قانون، با تقویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نسبت به بیمه مادران خانهدار دارای سه فرزند و بیشتر اقدام کند.با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمهای بیمهگذار افزوده خواهد شدحق بیمه هر نفر امسال دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان است
برقراری درباره میزان حق بیمه مشمولان که قرار است به صورت رایگان تحت پوشش درآمده و دولت به عنوان کارفرما آن را تقبل کند گفت: حق بیمه را دولت پرداخت میکند که سالانه به ازای هر نفر در سال ۱۴۰۲، دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان میشود.
وی افزود: مادرانی که سه فرزند و بیشتر دارند مشمول این بیمهاند و اگر در حین بیمهپردازی فرزند چهارم و پنجم متولد شوند به ازای هر فرزند دوسال به سنوات بیمهپردازی مادر افزوده میشود.
مشمولان دارای شرایط به کارگزاریها مراجعه کنند مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر درباره نحوه مراجعه و عضویت در این صندوق گفت: مشمولان حائز شرایط میتوانند به کارگزاران و مدیریت استانها مراجعه کنند. ۱۵۰۰ کارگزاری در مناطق مختلف کشور داریم که روستائیان و عشایر میتوانند به این کارگزاریها مراجعه کرده، ثبتنام کنند و از بیمه اجتماعی رایگان صندوق برخوردار شوند.
منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید