۱۹۴ روز تا آغاز بزرگ‌ترین تورنمنت فوتبالی جهان/ ایران شانس صعود از گروه مرگ را دارد؟ +آمار

کد خبر: 754447

تیم ملی فوتبال کشورمان نیز یکی از ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی فوتبال است که به واسطه قرعه سخت گروه دوم، ملی پوشان ایران می‌بایست به مصاف ۲ تیم اروپایی اسپانیا و پرتغال و یک تیم آفریقایی مراکش بروند. بازی‌هایی که هر چند سخت و دشوار به نظر می‌رسد، اما می‌تواند برای اهالی فوتبال، هواداران این ورزش و به خصوص بازیکنان ملی پوش کشورمان جذاب باشد.

۱۹۴ روز تا آغاز بزرگ‌ترین تورنمنت فوتبالی جهان/ ایران شانس صعود از گروه مرگ را دارد؟ +آمار

سرویس ورزشی فردا: تب بازی های جام جهانی فوتبال با برگزاری مراسم قرعه کشی این رقابت ها در شهر مسکو روسیه داغ شد و حالا تیم های حاضر در این تورنمنت فوتبالی، رقبای خود را در مرحله گروهی می شناسند و از حالا تا 194 روز دیگر که این بازی ها با جدال روسیه و عربستان آغاز می شود، این 32 تیم فرصت دارند تا برای حضور هرچه قدرتمند تر خود را آماده کنند.

واکنش چهره‌ها به قرعه ایران در جام جهانی +تصاویر اینجا ببینید

تیم ملی فوتبال کشورمان نیز یکی از 32 تیم حاضر در جام جهانی فوتبال است که به واسطه قرعه سخت گروه دوم، ملی پوشان ایران می بایست به مصاف 2 تیم اروپایی اسپانیا و پرتغال و یک تیم آفریقایی مراکش بروند. بازی هایی که هر چند سخت و دشوار به نظر می رسد اما می تواند برای اهالی فوتبال، هواداران این ورزش و به خصوص بازیکنان ملی پوش کشورمان جذاب باشد.

۱۹۴ روز تا آغاز بزرگ‌ترین تورنمنت فوتبالی جهان/ ایران شانس صعود از گروه مرگ را دارد؟ +آمار

زمان و مکان دیدارهای تیم فوتبال ایران در جام جهانی

مراسم قرعه کشی این دوره از مسابقات شامگاه جمعه در کاخ کرملین مسکو برگزار شد و تیم ملی کشورمان در گروه دوم این مسابقات قرار گرفت و باید در اولین مسابقه خود به مصاف مراکش برود.

برنامه دیدارهای تیم ملی فوتبال ایران در بیست و یکمین دوره مسابقات جام جهانی به شرح زیر است:

۲۵ خرداد: ایران - مراکش - ورزشگاه سن پترزبورگ

۳۰ خرداد: ایران - اسپانیا - ورزشگاه کازان آره نا

۴ تیر: ایران - پرتغال - ورزشگاه موردویا آره نا

آشنایی با ورزشگاه‌هایی که ایران در جام جهانی در آن‌ها به میدان می‌رود

ایران در سه ورزشگاه مختلف در جام جهانی ۲۰۱۸ به میدان می رود.

به گزارش وبسایت نود، بالاخره بعد از مدت ها انتظار، قرعه کشی جام جهانی ۲۰۱۸ انجام شد و ایران رقبای خود را در جام روسیه شناخت. تیم ملی ایران که برای پنجمین بار به جام جهانی صعود کرده براساس قرعه کشی انجام شده در گروه دوم رقابت ها در کنار تیم های پرتغال، اسپانیا و مراکش قرار گرفت تا شاگردان کارلوس کی روش کار بسیار دشواری برای صعود به دور یک هشتم داشته باشند.

ایران - مراکش (۲۵ خرداد ۱۳۹۷، در ورزشگاه کرستوفسکی سنت پنترزبرگ - ساعت ۱۸ و ۳۰)

ورزشگاه کرستوفسکی در شهر سنت پترزبرگ قرار دارد، ظرفیت این ورزشگاه ۶۸۱۳۴ نفر است. در سال ۲۰۱۷ کار ساخت این ورزشگاه، تکمیل و نهایی شد. این ورزشگاه متعلق به تیم زنیت سن پترزبرگ است، و در جام کنفدراسیون ها، با نام سنت پترزبرگ استادیوم شناخته می شد. در جام کنفدراسیون ها، ۴ بازی در این ورزشگاه برگزار شد، من جمله دیدار فینال آلمان و شیلی.

در جام جهانی ۲۰۱۸، هفت مسابقه در این ورزشگاه برگزار می شود. چهار بازی در مرحله گروهی (شامل بازی ایران - مراکش، مصر - روسیه، برزیل - کاستاریکا، آرژانتین نیجریه) سه بازی هم در مرحله حذفی برگزار می شود. یک بازی از مرحله یک هشتم نهایی، یک مسابقه نیمه نهایی و دیدار رده بندی.

ایران - اسپانیا (۳۰ خرداد ۱۳۹۷، در ورزشگاه کازان آرنا شهر کازان - ساعت ۲۱ و ۳۰)

این استادیوم ۴۵۳۷۹ نفری، در شهر کازان قرار دارد و متعلق به تیم رابین کازان است. ساخت این ورزشگاه در سال ۲۰۱۳ تکمیل شد. این وزشگاه تازه تاسیس به خاطر صفحه نمایش بزرگش مشهور است. استادیوم کازان بزرگترین نمایشگر خارج از ورزشگاه را در کل اروپا دارد. در جام کنفدراسیون ها، ۴ مسابقه در این ورزشگاه انجام شد.

در جام جهانی ۲۰۱۸ هم شش بازی در این ورزشگاه برنامه ریزی شده است (فرانسه - استرالیا، ایران - اسپانیا، لهستان - کلمبیا، کره جنوبی - آلمان). دو بازی هم در مرحله حذفی در این ورزشگاه برگزار می شود. یک بازی از یک هشتم نهایی و یک مسابقه از دور یک چهارم نهایی.

ایران - پرتغال (۴ تیر ۱۳۹۷، در ورزشگاه موردویا شهر سارانسک - ساعت ۲۱ و ۳۰)

این ورزشگاه متعلق به تیم موردویا سارانسک است. این ورزشگاه یک استادیوم تازه تاسیس است. که ظرفیت ۴۵۰۱۵ نفر را دارد. این شهر در ۵۰۰ کیلومتری جنوب شرقی مسکو قرار دارد. گفته می شود قرار است بعد از جام جهانی، ظرفیت این ورزشگاه به ۲۸ هزار نفر کاهش یابد.

در جام جهانی ۲۰۱۸ چهار مسابقه در این ورزشگاه برگزار می شود: هر ۴ بازی در دور گروهی است. پرو - دانمارک، کلمبیا - ژاپن، ایران - پرتغال، پاناما - تونس.

واکنش سرمربی تیم های حریف به همگروهی با ایران

لوپتگی سرمربی تیم ملی اسپانیا: در گروه سخت و پیچیده ای قرار گرفتیم و کار سختی برای صعود داریم. در جام جهانی بازی آسانی وجود ندارد. پرتغال قهرمان اروپا است و بازیکنان بزرگی دارد. اکثر بازیکنان مراکش در اروپا بازی می کنند. این تیم موفق شد ساحل عاج را حذف کند و بازیکنان جالبی دارد.

ایران در مرحله مقدماتی حتی یک گل هم دریافت نکرد و مدت طولانی است که با کارلوس کی روش کار می کند. ایران یکی از نخستین تیم هایی بود که توانست به جام جهانی صعود کند. آن ها پتانسیل صعود از گروه را دارند و باید بهترین عملکردمان را مقابل آن ها ارائه دهیم.

سانتوس، سرمربی تیم ملی پرتغال: در گروه دشواری قرار گرفتیم چون اسپانیا یکی از مدعیان قهرمانی محسوب می شود. از طرفی نتیجه گرفتن در نخستین بازی می تواند شرایط را به کل برای ما عوض کند. فکر نمی کنم قرار گرفتن در این گروه خبر خوبی برای ما باشد و مطمئنم لوپتگی هم چنین نظری دارد. اسپانیا بخت نخست صعود از گروه است اما باید در همه بازی ها پیروز شویم.

ایران و مراکش دو تیم خوب هستند و می توانند از گروه صعود کنند. تیم های آسیایی و آفریقایی با غرور زیادی بازی می کنند و حریفان پیچیده ای هستند. در جام جهانی نباید اشتباه کرد. فشار کمتری روی ایران و مراکش وجود دارد و همین آن ها را خطرناک می کند.

هروه رنار، سرمربی مراکش: اولین دیدار ما مقابل ایران سرنوشت ساز است. روی کاغذ گروه دشواری است؛ اما در فوتبال هیچ چیز غیرممکن نیست. ما باید به خودمان باور داشته باشیم و با همین دینامیسم ادامه بدهیم. بازی های فوق العاده ای خواهد بود.

نتایج تیم ملی با کی‌روش مقابل تیم‌های اروپایی و آفریقایی

ایران پیش از این فقط با پرتغال بازی کرده بود و با دو تیم دیگر، در تاریخ فوتبال ملی هیچ مسابقه‌ رسمی یا دوستانه‌ای نداشت. در دو دیداری که مقابل پرتغال قرار گرفت هم هر دو مسابقه را باخت. اولی در تورنمت استقلال برزیل بود که در سال ۱۹۷۲ با سه گل مغلوب پرتغال شد. دیگری هم در جام‌جهانی ۲۰۰۶ آلمان بود که دو بر صفر از پرتغال شکست خورد.

کی‌روش از زمان حضور روی نیمکت تیم ملی ایران، ۸ مسابقه با ۷ تیم از اروپا برگزار کرد. ۲ برد، ۳ تساوی و ۳ شکست حاصل مسابقات تیم ملی در دوران کی‌روش با تیم‌های اروپایی بود. که هفت تا از این بازی‌ها دوستانه بود و در تنها دیدار رسمی مقابل تیمی از اروپا، در آخرین دیدار مرحله گروهی جام جهانی قبلی با نتیجه سه بر یک از بوسنی شکست خورد.

ایران هر چند که تا به حال با مراکش مسابقه نداده ولی کی‌روش در دوران حضورش در ایران با ۶ تیم آفریقایی بازی کرده است. که در این دوران فقط گینه‌ در مسابقه دوستانه توانست ایران را شکست دهد و در پنج مسابقه دیگر، ایران بازنده نبود. تنها دیدار تیم ملی در دوران کی‌روش مقابل تیم آفریقایی که رسمی بود، به بازی اول جام‌جهانی قبلی برمی‌گردد. دیداری که ایران و نیجریه گلی به هم نزدند.

چرا ایران شانس صعود دارد؟

در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به جز مراکش، سه تیم ایران، پرتغال و اسپانیا حضور داشتند اما هر سه در مرحله گروهی حذف شدند. اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی در شروع، شکست تحقیرانه‌ای را برابر هلند تجربه کرد، ۵ بر یک شکست خورد و در نهایت نتوانست از گروهش صعود کند. از طرفی پرتغال با بدشانسی روبه‌رو شد و با چند بازیکن اخراجی و آسیب دیده از صعود به دور بعد باز ماند. دو تیم بزرگ جام جهانی خداحافظی زود و تلخی داشتند. ایران نیز مانند دوره‌های قبلی از صعود بازماند.

با توجه به چنین آماری امکان حذف دو تیم بزرگ گروه B وجود دارد. درست است که پرتغال در سال ۲۰۱۶ قهرمان اروپا شد اما این قهرمانی در شرایط خاص به دست آمد و فتح اروپا تضمینی برای با قدرت ظاهر شدن در جام جهانی نیست.

در جام جهانی گذشته تنها اسپانیا و پرتغال دو ناکام بزرگ نبودند. ایتالیا و انگلیس نیز در عین ناباوری در مرحله گروهی حذف شدند. کاستاریکا و اروگوئه، هم‌گروه‌های این دو تیم شگفتی‌ساز شدند و توانستند به ترتیب با هفت و شش امتیاز به مرحله یک هشتم نهایی صعود کنند.

مطمئنا پیش از شروع جام جهانی هرگز کسی برای کاستاریکا شانسی تصور نمی‌کرد و اگر قرار بود تیمی به جز انگلیس و یا ایتالیا صعود کند، اروگوئه بود اما کاستاریکا به عنوان تیم نخست به دور بعد رفت.

جام جهانی همیشه با شگفتی همراه بوده و ممکن است این بار این اتفاق در گروه مرگ رخ دهد.

علاوه بر این موضوع با توجه به قرعه ایران، هوداران و مردم از تیم ملی توقع صعود ندارند چون می‌دانند شکست دادن قهرمان جهان و اروپا و حتی تیم پرانگیزه مراکش کار سختی است. به همین خاطر بازیکنان تیم ملی با آرامش و برای ارائه بهترین نمایش خود به میدان می‌روند و می‌دانند حتی در صورت ناکامی در صعود و یا پیروزی سرزنش نخواهند شد.

یک موضوع نیز پس از هم‌گروهی ایران با اسپانیا در رسانه‌های این کشور قابل توجه بود. آنها به حذف ایران در مرحله گروهی در چهار دوره حضورش در جام جهانی اشاره کردند و تقریبا شانسی برای ایران نمی‌بینند اما لاروخا و پرتغال نباید فراموش کنند که شکست دادن ایران آسان نیست. موضوعی که کارلوس کی‌روش نیز پس از قرعه‌کشی به آن اشاره کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت