سرویس ورزشی فردا: انتخابات فدراسیون اسکی چهارشنبه هفته جاری (6 مردادماه) در آکادمی ملی المپیک برگزار می شود. برای این انتخابات 19 نامزد به نام های سیدعبدی افتخاری، سیدحمید مهدوی، بیژن خطیبی، علی ستوده، افسانه شمشکی، سیدیاسین صید، حسین کلهر، پیام محبی، سیدهوشیار میردامادی، میترا نوری، بهاره خیرخواه، مرتضی ساوه شمشکی، جواد شهلایی باقری، سیدمجتبی صید، سیدحسن طباطبایی، رستم کلهر، سیروس معدندار، سیدرضامیرابوطالبی و سیدمصطفی میرهاشمی روته به رقابت با یکدیگر می پردازند.
در شرایطی که پس از استعفای ناگهانی ناصر طالبی در سال گذشته که موجب شگفتی دلسوزان و کارشناسان اسکی شد، شاهد حضور احمد سعادتمند در فدراسیون در قامت سرپرست بودیم. وی که کارنامه درخشانی در دوران فعالیتش در ورزش نداشته، ناگهان سر از این فدراسیون درآورد تا امروز که این فدراسیون دچار بی نظمی و روزهای نامطلوبی شده که نشانه هایی ناامیدکننده را مخابره می کند.
اعلام اسامی این 19 نامزد از سوی وزارت ورزش و جوانان در شرایطی است که سعادتمند سرپرست فدراسیون اسکی نیز از ثبت نام کنندگان شرکت در انتخابات بود اما به دلیل استعفا نکردن از سمت خود با تصمیم وزارت ورزش و جوانان از حضور در انتخابات کنار گذاشته شده است. اختلاف بر انتخابات رئیس فدراسیون! انتخابات فدراسیون اسکی در شرایطی قرار است روز چهارشنبه برگزار شود که افتخاری، شهلایی، معدن دار، نوری و مهدوی جزو گزینه های اصلی برای ریاست این فدراسیون به شمار می روند و حالا از وزارت ورزش و جوانان اخباری مبنی بر اختلاف مدیران این مجموعه بر سر انتخاب گزینه ریاست این فدراسیون به وجود آمده است. این در شرایطی است که انتخابات می بایست با رای اعضای مجمع این فدراسیون برگزار شود و همین شنیده ها، شائبه ها در خصوص احتمال لابی برخی مدیران وزارت ورزش در انتخابات اسکی را افزایش می دهد. مجمعی که ترکیب آن متفاوت از مجامع انتخاباتی دیگر است. دارا بودن 12 حق رای برای هیات ها، 7 رای برای ورزشکاران، مربیان و داوران و 6 رای برای ارگان هایی چون نیروهای مسلح، آموزش و پرورش و ... شکل انتخابات فدراسیون اسکی را با فدراسیون های دیگر متفاوت کرده است.
در این باره شنیده می شود که وزیر ورزش و جوانان تا همین چند روز پیش به حمایت از یکی از 5 گزینه مطرح شده که اتفاقا از همشهری های آقای وزیر هم هست پرداخته اما طی روزهای اخیر نظر وزیر تغییر کرده و بر ریاست یکی دیگر از کاندیداها تاکید دارد. همین تغییر نظر یکباره وزیر ورزش نیز موجب شده تا اختلافی میان مدیران وزارت ورزش با شخص اول وزارتخانه در خصوص انتخابات آتی این فدراسیون به وجود آید. اختلافی که به طور حتم در انتخابات روز چهارشنبه نیز تاثیرگذار خواهد بود. از سوی دیگر نیز لازم به ذکر است فدراسیون اسکی در دو سال اخیر یکی از پرحاشیهترین فدراسیونها بوده به طوری که در زمان سرپرستی و ریاست ناصر طالبی تعداد زیادی از روسای کمیتهها و ورزشکاران ملی از کار کنار کشیدند و حتی اسکیبازان با تجمع مقابل وزارت ورزش خواستار تغییرات شدند. نتیجه این اعتراض منجر به برکناری طالبی و با روی کار آمدن سعادتمند شد. با آمدن سعادتمند اگر چه مستعفیان به کار خود بازگشتند اما باز هم حاشیهها دست از سر اسکی برنداشت و گروهی که معتقد بودند ورزش اسکی نباید تنها به مسئولان، ورزشکاران و مربیان اهل شمشک خلاصه شود، انتقادات جدی به تصمیمات
سعادتمند وارد کردند. همچنین در بین نمایندگان ورزشکاران، اگر چه حسین ساوه شمشکی و فروغ عباسی ملیپوشان المپیکی هستند اما نامشان در لیست نمایندگان حاضر در مجمع انتخاباتی به چشم نمیخورد. این ابهامات تا انجا پیش رفت که این شائبه نزد اهالی اسکی بوجود امد که شاید وزارت ورزش و جوانان تمایل دارد گزینه ای خاص ریاست فدراسیون اسکی را برعهده گیرد، اگرچه وزارت ورزش همواره بر این نکته تاکید دارد که در تمام انتخابات بی طرف بوده و برایش فرقی نمی کند چه کسی ریاست فدراسیون های ورزشی را برعهده گیرد. این رویکرد وزارت ورزش و جوانان در دوره جدید خود بوده که در مجامع انتخابی از تاکید بر روی یک گزینه خاص پرهیز می کند.
دیدگاه تان را بنویسید