ورزش اول اراضی اشغالی را بشناسیم

کد خبر: 365619

کراوماگا که ریشه ای یهودی- صهیونیستی دارد، اخیرا به خارج از مرزهای این رژیم آمده و در حال ترویج است. اینکه چرا نزدیک به یک قرن این رشته در سکوت و محدود به مرزهای این رژیم بود و اکنون به یک باره در حال ترویجش هستند، خود از پرسش هایی است که اذهان کارشناسان را به خود معطوف کرده است.

ورزش اول اراضی اشغالی را بشناسیم

مشرق: احتمالا تا کنون نامی از ورزشی به نام کراوماگا نشنیده باشید. گونه ای از ورزش رزمی که قدمتش به کمتر از یک قرن می رسد؛ اما این روزها در برخی کشورهای آمریکای شمالی و اروپایی به شدت تبلیغ می شود.

چرا صهیونیست ها می خواهند کراوماگا را بین المللی کنند؟
کراوماگا که ریشه ای یهودی- صهیونیستی دارد، اخیرا به خارج از مرزهای این رژیم آمده و در حال ترویج است. اینکه چرا نزدیک به یک قرن این رشته در سکوت و محدود به مرزهای این رژیم بود و اکنون به یک باره در حال ترویجش هستند، خود از پرسش هایی است که اذهان کارشناسان را به خود معطوف کرده است. از مجارستان تا اراضی اشغالی

این ورزش توسط یک یهودی لهستانی پایه گذاری شد. ایمی لیشتنفلد که در رشته های بوکس و کشتی فعالیتی جدی داشت، کراوماگا را پایه گذاری کرد تا یهودیان بتوانند در نزاع های خیابانی از آن بهره ببرند؛ اما با مهاجرت وی در دهه چهل به اراضی اشغالی، این ورزش به شکلی جدی تر و چهارچوب دارتر ادامه یافت. از اواسط دهه شصت بود که لیشتنفلد کراوماگا را به شکل رسمی در مدرسه هنرهای رزمی اش آموزش داد و به شکلی رسمی آن را علنی کرد. کراوماگا با هدف آموزش به نیروهای نظامی، پلیس و یهودیان ساکن در راضی اشغالی رشد و گسترش یافت، به ورزش مسلط در این سرزمین تبدیل شده است.

چرا صهیونیست ها می خواهند کراوماگا را بین المللی کنند؟ "آرام باش و از کراوماگا استفاده کن" شعار این رشته و در حقیقت پیامش به صهیونست ها در مراحل مختلف آموزش است.

کراوماگا که ترکیب یافته از دو کلمه عبری "کراو" و "ماگا" است، به "مبارزه ارتباطی" ترجمه می شود. البته، نامگذاری آن نیز درست است چرا که مبنای آن بر درگیری و نزاع خیابانی و تن به تن بوده و به فرد توانایی می دهد تا در کمترین زمان، بیشترین ناتوانی را در فرد مقابل ایجاد کند. در حقیقت، کراوماگا ترکیبی از بوکس، موی تای، ساواته، وینگ چوان (سبکی در ووشو)، جودو، جوجیتسو، کشتی و تمرینات واقعی درگیری های شهری است. این رشته در حقیقت، تاکید ویژه ای دارد که یک رشته رزمی براساس واقعیت های زندگی اسنت و دارای کاربردهای عملی. نمودی از این باور نیز در این تجلی پیدا می کند که در کراوماگا حملات به سمت چشم، سیستم دفاعی و حرکتی بدن و ... است تا شخص مقابل به سرعت زمین گیر شود. در این بین نیز هیچ اغماض و دلسوزی وجود ندارد چرا که هدف بر از بین برد توان کامل طرف مقابل است. این را نیز در نظر داشته باشید که تلاش ویژه ای نیز شده تا این رشته میان بانوان صهیونیست هم گسترش یابد که جهت مقابله با شرایط جنگی برای گروه های مقاومت و شرایطی مشابه است. ابهام در سودای جهانی شدن! وضعیت خاص کراوماگا موجب شد تا به ورزش اول رده های مختلف گروه های نظامی در رژیم صهیونیستی تبدیل شود. اکنون نه تنها در ارتش که در موساد و شین بت که مهمترین دستگاه های اطلاعاتی این رژیم هستند، آموزش این رشته از مقدمات فعالیت به شمار می رود و الزامی است. البته باید در نظر داشت که بسیاری از یهودیان ساکن در اراضی اشغالی نیز آموزش های جدی در این زمینه داشته اند.

چرا صهیونیست ها می خواهند کراوماگا را بین المللی کنند؟
اما فعالیت در این زمینه، تا سال ها مخفی و مختص به مرزهای این رژیم بود تا این که شاهد گسترش آن در سال های اخیر در آمریکا و برخی کشورهای اروپایی مانند انگلیس بوده ایم. با توجه به رازآلود بودن فعالیت ها در این رژیم، این پرسش در اذهان کارشناسان ایجاد شده که چه دلیلی موجب شده تت صهیونیست ها در تلاش برای بین المللی کرده این رشته باشند؟

این رشته که به ادعای موسس و مروجین امروزینش، ابزاری برای یهودیان جهت مبارزات خیابانی است، تا سال ها به شکلی محفلی و مخفیانه در اراضی اشغالی میان نظامیان و مردم ترویج شده؛ اما اکنون در حال گسترش در برخی کشورها است. این موضوع موجب پرسش های فراوانی شده که البته برخی نیز بی پاسخ است چرا که اطلاعات درباره آن چندان زیاد و در دسترس نیست. اینکه چه دلیلی موجب می شود تا کراوماگا که در مقابله با طرف مقابل بسیار خشن وبی رحم است (در نظر داشته باشید که عموم ضربات به نقاط حساس بدن بوده و کاملا مخرب است)، قصد جهانی شدن داشته باشد، ابهامی است که نیاز به رصد جدی و دقیق در آینده را دارد. چرا صهیونیست ها می خواهند کراوماگا را بین المللی کنند؟

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت