علت اقدام مشکوک کشتی‌گیر ایرانی مشخص شد/قهرمانی مقتدرانه کشتی فرنگی ایران با ۵ مدال طلا، یک نقره، ۳ برنز

کد خبر: 977936

فدراسیون کشتی اعلام کرد تست اولیه بهروز هدایت در جام تختی مثبت شده است و در جریان مسابقات قهرمانی آسیا از این موضوع مطلع شده اند.

علت اقدام مشکوک کشتی‌گیر ایرانی مشخص شد/قهرمانی مقتدرانه کشتی فرنگی ایران با ۵ مدال طلا، یک نقره، ۳ برنز

خبرگزاری ایسنا: فدراسیون کشتی اعلام کرد: در پی به وجود آمدن سئوالات بسیار زیادی در مورد دیدار نیمه نهایی بهروز هدایت نماینده وزن 87 کیلوگرم کشورمان در رقابت های کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی آسیا دکتر مهرشاد پورسعید اصفهانی رئیس کمیته پزشکی فدراسیون کشتی توضحیاتی را به شرح زیر ارائه داد:

نخست آنکه فدراسیون کشتی از زمان استقرار مدیریت جدید برای هر مسابقه در سطح ملی و کشوری به منظور ریشه کن سازی معضل دوپینگ از سازمان مبارزه با دوپینگ ایران (نادو) طی نامه رسمی برای انجام تست دوپینگ دعوت بعمل می آورد و در رقابت های بین المللی کشتی جام تختی در شیراز هم این امر انجام شد.

با توجه به همکاری نزدیک نادو با مربیان تیم ملی برخی نفرات انتخاب و از آن ها آزمایش دوپینگ گرفته شده البته افسران کنترل دوپینگ نادو هم از روش های معمول نیز برای انتخاب نفرات کمک می گیرند که در مسابقات کشتی فرنگی جام تختی آقای بهروز هدایت نیز به پیشنهاد مربیان تیم ملی انتخاب شد و در ادامه ایشان با افسران کنترل دوپینگ همکاری کرده و آزمایش دادند.

با توجه به ضرورت انجام سریع تست های دوپینگ ورزشکاران بواسطه اعزام به رقابت های قهرمانی آسیا در هندوستان و پیگیری مستمر فدراسیون در این خصوص، نادو طی نامه ای از آزمایشگاه کلن آلمان خواست که پاسخ ها را سریع و اورژانسی ارسال کنند که در پاسخ به درخواست نادو، آزمایشگاه کلن طی نامه ای اعلام کرد بواسطه ترافیک کاری امکان پاسخگویی سریع نمی باشد.

در ادامه نادو طی نامه ای، فدراسیون کشتی را از این امر آگاه کرد و در جلسه ی فنی که توسط کادر فنی تیم ملی برگزار شد به علت آنکه نمی‌شد بدون مدرک و مستندات فردی را از اعزام به مسابقات حذف کرد، ضمن ارشادات لازم کشتی گیران، همه افراد منتخب اعزام شدند.

در زمانی که مسابقات قهرمانی آسیا در کشتی فرنگی در حال برگزاری بود و قبل از انجام مسابقات نیمه نهایی آزمایشگاه کلن اعلام کرد که یکی از آزمایشات هدایتی مثبت شده و برای آزمایشات تکمیلی قرار است آزمایش های نهایی نیز انجام شود.

با توجه به این نامه اگر ورزشکاری موفق به کسب مدال شود، مدال ها از وی گرفته خواهد شد و اگر ورزشکار ما موفق به کسب مدال می شد باید آزمایش دوپینگ دیگری می داد که این مورد شامل جریمه جدیدی برای او می شد و از طرف دیگر اینکار بدور از اخلاق و رفتار حرفه ای نیز بود.

بنابراین به بهروز هدایت اطلاع داده شد که از انجام کشتی انصراف دهد و نهایتا وی هم از ادامه مسابقات کنار گذاشته شد.

به طور خلاصه موارد زیر قابل ذکر است:

1- تست دوپینگ از ورزشکار گرفته شده است و نامبرده همکاری لازم را داشته است. 2- ادامه روند مسابقه بعد از مشخص شدن آزمایش، جرایم مالی بیشتری درپی داشت. 3- تداوم مسابقه باعث حذف ورزشکاران توسط کشتی گیر ما و خارج از اخلاق بود. 4- روند حذف ورزشکار ما سریعا و بلافاصله بعد از اعلام نتایج از سوی آزمایشگاه کلن صورت گرفت. 5- با توجه به مشکوک بودن مربیان به ورزشکاران نامه نگاری از سوی فدراسیون کشتی و فدراسیون پزشکی ورزشی در اسرع وقت انجام شد. 6- بعلت ترافیک کاری آزمایشگاه کلن نتایج دیر اعلام شده است.

کشتی فرنگی قهرمانی آسیا| قهرمانی مقتدرانه ایران با ۵ مدال طلا، یک نقره، ۳ برنز تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان با کسب پنج مدال طلا، یک مدال نقره، سه مدال برنز و ۴۴ امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم، قهرمان مسابقات قهرمانی آسیا شد.

به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، سی‌امین دوره رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا روزهای 29 و 30 بهمن در شهر دهلی‌نو در هندوستان برگزار شد که در پایان، تیم ایران با پنج مدال طلای پویا ناصرپور در وزن 55 کیلوگرم، امین کاویانی‌نژاد در وزن 72 کیلوگرم، مهدی ابراهیمی در وزن 82 کیلوگرم، محمدهادی ساروی در وزن 97 کیلوگرم و امین میرزازاده در وزن 130 کیلوگرم، مدال نقره پژمان پشتام در وزن 77 کیلوگرم و سه مدال برنز مهدی محسن‌نژاد در وزن 60 کیلوگرم، میثم دلخانی در وزن 63 کیلوگرم و حسین اسدی در وزن 67 کیلوگرم و کسب 190 امتیاز، مقتدرانه به عنوان قهرمانی دست یافت.

این قهرمانی در حالی به دست آمد که تیم ایران در مسابقات سال گذشته با 165 امتیاز و اختلاف 2 امتیاز نسبت به ازبکستان قهرمان شد اما امسال با ترکیبی جوان که 9 نفر آن برای اولین بار راهی این مسابقات می‌شدند، با 190 امتیاز و 44 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم، مقتدرانه به مقام قهرمانی رسید.

نتایج کشتی‌گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن 55 کیلوگرم، پویا ناصرپور پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل دونگ هیوک وون از کره جنوبی با نتیجه 9 بر صفر به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه‌نهایی شد. وی در این مرحله در یک کشتی نزدیک با نتیجه 8 بر 7 آروجان حالاکورکی از هند را از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. ناصرپور در فینال با نتیجه 8 بر صفر از سد جسوربک اورتیبکوف از ازبکستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن 60 کیلوگرم مهدی محسن‌نژاد پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 9 بر یک کرار البدهان از عراق را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد و در نیمه‌نهایی در مصاف با ژولمان شارشنبکوف، دارنده مدال نقره جهان از قرقیزستان با نتیجه 9 بر 2 مغلوب و راهی دیدار رده‌بندی شد. وی در این دیدار با نتیجه 4 بر 3 آدیوس سلطانگالی دارنده مدال برنز جهان از قزاقستان را مغلوب کرد و صاحب مدال برنز شد.

در وزن 63 کیلوگرم، میثم دلخانی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 9 بر صفر یوشیکی یامادا از ژاپن را مغلوب کرد و به نیمه‌نهایی رسید. وی در این مرحله مقابل المورات تاسمورادوف، دارنده مدال برنز المپیک و نقره و برنز جهان از ازبکستان با نتیجه 10 بر یک مغلوب شد و به بازی رده‌بندی رفت. دلخانی در این دیدار با نتیجه 2 بر صفر یرنور فیتداخمتوف از کشور قزاقستان را شکست داد و صاحب مدال برنز شد.

در وزن 67 کیلوگرم، حسین اسدی در دور نخست مقابل زین‌الدین قمراف از تاجیکستان با نتیجه 9 بر یک پیروز شد. وی در دور بعد عادیل خان ساتایف از قزاقستان را با نتیجه 8 بر صفر مغلوب کرد و راهی دیدار نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه 5 بر یک مغلوب ریو هان سو، قهرمان جهان از کره جنوبی شد و به دیدار رده بندی رفت. اسدی در دیدار رده‌بندی تسوچیکا شیمویامادا از ژاپن را با نتیجه 5 بر 3 مغلوب کرد و به مدال برنز دست یافت.

در وزن 72 کیلوگرم امین کاویانی‌نژاد پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر یان چن از چین تایپه را شکست داد و به مرحله نیمه‌نهایی رفت. وی مقابل روسلان تساریف از قرقیزستان با نتیجه 3 بر صفر مغلوب کرد و راهی دیدار فینال شد. کاویانی‌نژاد در دیدار پایانی با نتیجه 8 بر صفر ابراگیم ماگمدوف از قزاقستان را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن 77 کیلوگرم، پژمان پشتام در دور نخست با نتیجه 3 بر یک از سد بهزاد عمراف از ازبکستان گذشت. وی در دور بعد با نتیجه 9 بر صفر مصلح الدین اوروکوف از تاجیکستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه‌نهایی راه یافت. وی در این مرحله در مصاف با رنات الیاز اولو از قرقیزستان با نتیجه 5 بر صفر پیروز شد و به دیدار فینال راه یافت. پشتام در دیدار فینال در مصاف با تمرلان شادوکایف، دارنده مدال برنز زیر 23 سال جهان از قزاقستان با نتیجه 10 بر یک مغلوب شد و به مدال نقره رسید.

در وزن 82 کیلوگرم که هفت کشتی‌گیر حضور دارند، مسابقات به صورت دوره‌ای و در دو گروه برگزار شد و مهدی ابراهیمی در گروه A در دور نخست، با نتیجه 3 بر صفر یوگنی پولیوادوف از قزاقستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 5 بر 2 ساتوکی موکایی از ژاپن را مغلوب کرد، در دور بعد مقابل سینگ هارپرت از هند با نتیجه 7 بر صفر به برتری دست یافت و به عنوان سرگروه به نیمه‌نهایی رسید. ابراهیمی در این دیدار با نتیجه 6 بر 5 جالگاسبای بردی موراتوف، دارنده مدال برنز جهان از ازبکستان را مغلوب کرد و راهی دیدار فینال شد. وی در فینال با نتیجه 3 بر یک جون هیونگ چوی از کره جنوبی را از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد.

در وزن 87 کیلوگرم، بهروز هدایت پس از استراحت در دور اول، در دور دوم از سد رستم آساکولوف دارنده مدال نقره و برنز جهان و قهرمان آسیا از ازبکستان گذشت و راهی مرحله نیمه‌نهایی شد. وی در این مرحله در حالی که تا ثانیه‌های پایانی با نتیجه 7 بر صفر از آزات سالیندینوف از کشور قرقیزستان جلو بود، به دلیل مصدومیت از ناحیه پا به کشتی ادامه نداد و مغلوب شد. هدایت با توجه به مصدومیت پیش آمده در دیدار رده‌بندی نیز حاضر نشد.

در وزن 97 کیلوگرم، محمدهادی ساروی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل هاردیپ از هند با نتیجه 9 بر یک به برتری دست یافت. وی در دور بعد و در مرحله نیمه‌نهایی با نتیجه 5 بر صفر و ضربه فنی، بکسلطلان محموداف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت و راهی دیدار پایانی شد. ساروی در دیدار فینال با نتیجه 5 بر 2 از سد سی یئول لی از کره جنوبی گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن 130 کیلوگرم، امین میرزازاده در دور اول مقابل منصور شادوکایف از قزاقستان به برتری رسید و به نیمه‌نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 6 بر یک آرتا سونودا از ژاپن را مغلوب کرد و راهی دیدار فینال شد. میرزازاده در دیدار فینال با نتیجه 9 بر صفر، مین سئوک کیم دارنده مدال برنز جهان از کره جنوبی را مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.

رده‌بندی انفرادی و تیمی مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی آسیا به شرح زیر است:

55 کیلوگرم: 1- پویا ناصرپور (ایران) 2- جسوربک اورتیبکوف (ازبکستان) 3- آروجان حالاکورکی (هند) و خورلان ژاکانشا (قزاقستان) 60 کیلوگرم: 1- کنیچیرو فومیتا (ژاپن) 2- ژولامان شارشنبکوف (قرقیزستان) 3- اسلام جان بهرام اف (ازبکستان) و مهدی محسن نژاد (ایران) 63 کیلوگرم 1- المورات تاسمورادوف (ازبکستان) 2- جین سئوب سونگ (کره جنوبی) 3- مبین جان احمداف (تاجیکستان) و میثم دلخانی (ایران) 67 کیلوگرم: 1- ریو هان سو (کره جنوبی) 2- محمود بخشیلوف (ازبکستان) 3- آشو (هند) و حسین اسدی (ایران) 72 کیلوگرم: 1- امین کاویانی نژاد (ایران) 2- ابراگیم ماگومادوف (قزاقستان) 3- روسلان تساریف (قرقیزستان) و آدیتیا کوندو (هند) 77 کیلوگرم: 1- تمرلان شادوکایف (قزاقستان) 2- پژمان پشتام (ایران) 3- حسین البیدهان (عراق) و رنات ایلیاز اولو (قرقیزستان) 82 کیلوگرم: 1- مهدی ابراهیمی (ایران) 2- جان هیون چوی (کره جنوبی) 3- جالگاسبای بردیموراتوف (ازبکستان) و یوگنی پولیوادوف (قزاقستان) 87 کیلوگرم: 1- سونیل کومار (هند) 2- آزات سالیدینوف (قرقیزستان) 3- عظمت کاستوبایف (قزاقستان) 4- تاکاهیرو تسورودا (ژاپن) بهروز هدایت (حذف شد) 97 کیلوگرم: 1- محمدهادی ساروی (ایران) 2- سی یئول لی (کره جنوبی) 3- هاردیپ (هند) و محمدعلی شمس الدین اف (ازبکستان) 130 کیلوگرم: 1- امین میرزازاده (ایران) 2- مین سئوک کیم (کره جنوبی) 3- رومان کیم (قرقیزستان) و منصور شادوکایف (قزاقستان)

رده بندی تیمی: 1- ایران 190 امتیاز 2- ازبکستان 146 امتیاز 3- قزاقستان 136 امتیاز 4- کره جنوبی 130 امتیاز 5- هند 127 امتیاز 6- قرقیزستان 119 امتیاز 7- ژاپن 98 امتیاز 8- تاجیکستان 37 امتیاز

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت