برکناری دبیر فدراسیون کبدی بعد از کاندیداتوری

کد خبر: 747306

دبیر پیشین فدراسیون کبدی می‌گوید که بعد از کاندیدا شدن در مجمع انتخاباتی این فدراسیون، به کل از فدراسیون کنار گذاشته شده، در حالی که از کارمندان اولیه این فدراسیون بوده است.

برکناری دبیر فدراسیون کبدی بعد از کاندیداتوری

خبرگزاری ایسنا: عباس اورسجی در مورد کنار گذاشته شدنش از فدراسیون کبدی اظهار کرد: زمانی که به عنوان کاندیدا ثبت نام کردم طبق آیین‌نامه باید از دبیری استعفا می‌کردم چون دبیر فدراسیون، دبیر مجمع انتخاباتی خواهد بود. اما بعد از مطرح کردن این موضوع رییس فدراسیون به من گفت که دیگر نمی‌خواهد در فدراسیون حضور داشته باشم.

او ادامه داد: من از دبیری استعفا کردم درحالی که من از اولین کارمندان این فدراسیون هستم. از روز اول در این فدراسیون بودم، ابتدا به عنوان مسئول امور اداری فعالیت می‌کردم و ۷ سال است که دبیر فدراسیون هستم. اما اکنون مقصودلو به من گفت که نمی‌شود در فدراسیون بمانم. من پرسیدم نمی‌شود یا نمی‌خواهی؟ بهانه‌ها آورد که نمی‌شود. من هم تا زمان انتخابات صبر می‌کنم.

او خاطرنشان کرد:‌ مقصودلو از کاندیدا شدن من هراس دارد. روسای هیاتها من را دوست دارند. در این سال‌ها صادقانه کار کردم و نیازی هم به جمع کردن رای ندارم. روسای هیات‌ها معتقدند که فدراسیون کبدی دیگر نیاز به تغییرات دارد و می‌دانم که این تغییر رخ می‌دهد. حداقل ۲۰ استان مخالف ۱۰۰ درصدی مقصودلو هستند.

دبیر سابق فدراسیون کبدی در ادامه در مورد دلایل مخالفت هیات‌ها خاطرنشان کرد: از دلایل عمده، مسائل ساختاری و مدیریتی است. فدراسیون کبدی با یک مدیریت سنتی اداره می‌شود. فدراسیون کبدی تنها یک کمیته داوران دارد که آن‌ هم سال گذشته و به دلیل اعتراضات زیاد تشکیل شد. در این فدراسیون کمیته فنی، مربیان و همگانی وجود ندارد. همه تصمیم‌ها عمدتاً با نظر شخصی فرد رییس اداره می‌شود. در این فدراسیون پیشکسوتان، افراد خبره و کارشناس اظهار نظری ندارند.

اورسجی یکی دیگر از دلایل را نوع انتخاب افراد دانست و گفت: جدای از بحث مدیریتی انتخاب افراد هم دلیل دیگری از مخالفت‌هاست. دختر مقصودلو چندین سال است که به عنوان سرمربی تیم ملی فعالیت می‌کند. اخیراً به دلیل اعتراضات تنها سمت او به مدیر فنی تغییر یافت اما هنوز هم همان نقش را ایفا می‌کند. دختر مقصودلو حتی مربی‌گری رده‌های جوانان و بزرگسالان را نیز با هم دارد. در این صورت دیگر انگیزه‌ای برای سایر هیات‌ها نمی‌ماند.

او افزود: مدیریت نداشتن در منابع مالی هم از دیگر دلایل است. یک تیم از سریلانکا و نه تیم ملی سریلانکا این کشور برای برگزاری دیدارهای تدارکاتی به ایران آمد و ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان هزینه شد. از طرفی دیگر تیم ملی ایران هم به سریلانکا رفت و حدود ۲۰۰ میلیون هزینه شد اما کسی بررسی نکرد که دستاورد این سفرها چیست؟

دبیر سابق فدراسیون کبدی خاطرنشان کرد: اکنون در شرایط اقتصاد مقاومتی بیشتر نیاز به استعدادیابی و توسعه ورزش همگانی داریم. کبدی به شدت در بخش همگانی مشکل دارد و در جذب ورزشکار هم هیچ برنامه‌ای ندارد. آمار بیمه شده‌ها تا چندین سال پیش ۶ هزار نفر بود که اکنون به ۲ هزار نفر تقلیل یافته است. کسی نیست بپرسد چرا سیر نزولی داریم؟

اورسجی در پاسخ به این سوال که چرا تاکنون که به عنوان دبیر فعالیت داشته در مورد این مسائل بحثی را مطرح نکرده است گفت: این موضوعات سه چهار سال اخیر بیشتر و بیشتر شده است. فدراسیون کبدی نوپا است و نمی‌شد از ابتدا به آن خرده گرفت. من در این سال‌های اخیر دست و پا شکسته به روسای هیات‌ها مطالب را گفته بودم. در دوره‌ی اول و دوم این فدراسیون نمی‌شد زیاد به آن خرده گرفت و می‌بایست حمایت می کردیم تا شکل بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: اما از دور سوم به بعد مخالفت‌ها کم کم آغاز شد. در دور سوم کاندیدای مخالف ۱۱ رای آورد که نشان می‌دهد که مخالفان زیاد شده‌اند. من شجاعانه سخن می‌گویم و از کسی هم ابایی ندارم. حتی در سال قبل هم توسط هیات ها به وزیر نامه زده شد و درخواست برکناری و مجمع فوق‌العاده را داشتند که این اتفاق رخ نداد.

او در پایان گفت: البته اکنون هم قصد تخریب ندارم و می‌دانم که مقصودلو زحمت زیادی برای این فدراسیون کشیده است. اما خوب مدیریت سنتی دارد. روسای هیات‌ها هم مخالفت این موضوع هستند و از من خواسته شد که کاندیدا شوم و من هم لبیک گفتم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت