سریالهای راهیافته به بخش مسابقه جشنواره فیلم مقاومت
اسامی سریالهای منتخب و راهیافته به بخش مسابقه جشنواره فیلم مقاومت از سوی هیات داوران این بخش اعلام شد.
سرویس فرهنگی فردا: با پایان یافتن مهلت ارسال آثار بخش سریال، 35 اثر در دبیرخانه جشنواره برای حضور در این بخش به ثبت رسید که از میان این آثار هیات انتخاب بخش سریال متشکل از: محمدحسین لطیفی، محسن آقاعلیاکبری، محمدرضا شرفالدین، جلیل عرفانمنش و محمود گبرلو، 12 اثر را واجد شرایط برای حضور در بخش مسابقه سریال جشنواره مقاومت دانستند.
بر پایه این خبر، اسامی 12 اثر راه یافته به بخش مسابقه سریال جشنواره مقاومت به شرح زیر میباشد:
"معراجیها" به کارگردانی مسعود ده نمکی و تهیهکنندگی سید محمود رضوی
"دولت مخفی" به کارگردانی عبدالحسن برزیده و تهیهکنندگی علیرضا جلالی، حمید آخوندی
"سی و نه هفته" به کارگردانی مرتضی آقاهرندی و تهیهکنندگی جمال گلی
"آسمان من" به کارگردانی و تهیهکنندگی محمدرضا آهنج
"پروانه" به کارگردانی جلیل سامان و تهیهکنندگی منصور سهرابپور
"تعبیر وارونه یک رویا" به کارگردانی فریدون جیرانی و تهیهکنندگی سیدکمال طباطبایی
"شور شیرین" به کارگردانی جواد اردکانی و تهیهکنندگی ابراهیم اصغری
"هوش سیاه2" به کارگردانی مسعود آبپرور و تهیهکنندگی سیدعباس فاطمینویس
"شوق پرواز " به کارگردانی یداله صمدی و تهیهکنندگی جواد نوروز بیگی
"در چشم باد" به کارگردانی مسعود جعفریجوزانی و تهیهکنندگی مسعود جعفریجوزانی، اکبری و حبیبالله کاسهساز
"وضعیت سفید" به کارگردانی حمید نعمتاله و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی
"کیمیا" به کارگردانی جواد افشار و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی
لازم به ذکر است، نظر به اینکه سریالهای معمای شاه و سرزمین کهن در حال تولید میباشند، از لیست رقابت کنار گذاشته شدند تا شرایط لازم را برای رقابت در دوره بعدی جشنواره پیدا نمایند.
گفتنی است چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت به همت بنیاد فرهنگی روایت و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس از 2 تا 9 مهرماه سال جاری در تهران برگزار میشود.
معرفی هیات انتخاب بخش مسابقه پویانمایی چهاردهمین جشنواره فیلم مقاومت
همچنین روابط عمومی جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت اعلام کرد: هیاتی متشکل از آقایان: بهرام عظیمی، مجید اسماعیلی، روانبخش صادقی، سیدمسعود شجاعی و سیدعلیرضا گلپایگانی مسئولیت ارزیابی و انتخاب آثار پویانمایی رسیده به دبیرخانه این دوره جشنواره مقاومت را بر عهده داشتند.
بر پایه این خبر، این هیات پس از بررسی و ارزیابی 75 اثر پویانمایی متقاضی در جشنواره آثار منتخب برای حضور در مرحله مسابقه ر ا انتخاب خواهند کرد.
بهرام عظیمی متولد 1345 تهران، فارغ التحصیل رشته صنایع دستی از دانشگاه هنر تهران می باشد. وی کارگردان انیمیشن، فیلمنامه نویس، طراح کاراکتر و کاریکاتوریست و مدرس خانه کاریکاتور ایران از سال 1376 تا کنون و مدرس دانشگاه های هنر تهران است. عظیمی عضو هیئت داوران بیش از 50 جشنواره ملی و بینالمللی انیمیشن، فیلم و کاریکاتور بوده و نویسندگی فیلمنامه فیلم های سینمایی "آل" و "تهران 1500" و کارگردانی فیلم سینمایی "تهران 1500" را برعهده داشته است. وی تا کنون جایزه های متعددی از جشنوارههای ملی و بینالمللی دریافت کرده است مانند: برنده93 جایزه ملی و بینالمللی در رشته های کاریکاتور، انیمیشن، نقاشی و تصویر سازی از سال 1365 تا کنون. جایزه اول انیمیشن جشنواره "رسانه های دیجیتال" ایران سال 2011، جایزه ویژه جشنواره انیمیشن "کات اوت" مکزیک سال 2011، جایزه اول انیمیشن جشنواره بینالمللی "رشد" ایران سال 2012، جایزه اول جشنواره بینالمللی فیلم وانیمیشن "کازان" روسیه سال 2013، جایزه اول کاریکاتور جشنواره "مشکات" تهران ایران سال 2013، جایزه دوم بیست و سومین دوره جشنواره شوالیه طلایی روسیه سال 2014.
سید مسعود شجاعی متولد 1342 تهران درای مدرک کارشناسی نقاشی و کارشناسی ارشد گرافیک است. وی سردبیر مجله کیهان کاریکاتور و سردبیر مجله بینالمللی ایران کارتون، مدیر خانه کاریکاتور ایران، عضو هیئت داوران چند نمایشگاه ملی و بینالمللی، مدرس دانشگاه و همچنین مسئول واحد کاریکاتور حوزه هنری است. داوری در مسابقات بینالمللی کاریکاتور ملانصرالدین ترکیه (1999)، سان آنتونیو کوبا (2001)، چین (2004) و آیدین دوغان ترکیه (2005) و دبیر پنجاه و هفتمین دو سالانه کاریکاتور تهران و ... را در پرونده فعالیت های هنری خود دارد.
سید علیرضا گلپایگانی سال 1339 در اهواز متولد شد. وی کارشناسی کارگردانی سینما را در سال 1368 از دانشگاه هنر کسب و در مقطع کاشناسی ارشد، کارگردانی انیمیشن خود را از دانشگاه هنر در سال 1373 دریافت داشت. این تهیه کننده و کارگردان انیمیشن، هم اکنون دانشجوی دوره دکتری پژوهشی هنر دانشگاه هنر اصفهان بوده و یکی از اعضای هیئت علمی گروه انیمیشن دانشگاه هنر می باشد. گلپایگانی، مدیر عامل موسسه تخصصی انیمیشن "حرکت کلیدی " است.
روانبخش صادقی فارغ التحصیل سال 1374رشته کارگردانی انیمیشن و تولید سیما از دانشگاه صداوسیما در مقطع کارشناسی است. وی عضو هیات مدیره )از سال 79 تا 94( و رئیس هیئت مدیره از سال )92 تا 94 ( و مدیرعامل (از سال 87 تا 94) انجمن سینمایی فیلمسازان انیمیشن ایران(آسیفا)بوده است. وی تا کنون در جشنوارههای متعدد عضو هیات داوران و انتخاب بوده و عضویت در شورای تخصصی انیمیشن مرکز گسترش سینمای تجربی و انجمن سینمای جوان را در کارنامه خود دارد. صادقی تا کنون کارگردانی، نویسندگی و طراحی بیش از 50 فیلم انیمیشن را برعهده داشته است.
مجید اسماعیلی متولد 1350 اصفهان و دانش آموخته دانشگاه امام صادق(ع) است. وی که دارنده مقام اول جشنواره بینالمللی رسانههای دیجیتال است، علاوه بر تهیهکنندگی دو انیمیشن داستان سامرا و درخت طوبی، تهیه کنندگی فیلم سینمایی دل شکسته و با آبرو، سریال چهل سرباز را برعهده داشته است. اسماعیلی تهیه کننده سینه سرخ نیز بوده است که از سوی جشنواره فیلم مالزی در میان پنج فیلم برتر قاره آسیا قرار گرفت. مدیر موسسه آوین رسانه، تولید کننده نرم افزار سایه های ملکوت (نرم افزار جهت زیارت مجازی امام هشتم(ع) در یک فضای سه بعدی) بوده و کارگردانی و نوسندگی فیلم فرمان روز آب را در کارنامه هنری خود دارد. اسماغیلی همچنین سابقه 17 سال تدریش در دانشگاه را نیز دارد.
دیدگاه تان را بنویسید