روایت سعید جلیلی از علت انصرافش در انتخابات به نفع آیت الله رئیسی

کد خبر: 1184715

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در یک نشست دانشجویی به روایتی از علت انصرافش در انتخابات ۱۴۰۰ به نفع آیت الله رئیسی بیان کرد.

روایت سعید جلیلی از علت انصرافش در انتخابات به نفع آیت الله رئیسی

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در یک نشست دانشجویی به روایتی از علت انصرافش در انتخابات ۱۴۰۰ به نفع آیت الله رئیسی بیان کرد.

سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی که عصر امروز (دوشنبه) در دانشگاه شاهد برگزار شد، در پاسخ به سوالی درباره علت انصرافش از کاندیداتوری ریاست‌جمهوری به نفع آیت الله رئیسی گفت: {در آن زمان} بحث این شد که اگر قرار است یک کاندیدایی انتخاب شود و با قدرت بیشتری کار کند هر چقدر رای او جدی تر و قوی تر باشد می تواند کمک کند.

وی افزود:‌ چون مهم این است که کار انجام شود نه اینکه بگوییم آن کار را حتما من انجام دهم. چه در دولت  رفیق و چه در دولت رقیب شما باید سایه به سایه دنبال کنید و  کمک کنید که موارد خطا تصحیح شود و نقاط قوتی که هست کمک کنید که با قدرت ادامه پیدا کند.

جلیلی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به دلایل مخالفت با روند مذاکراتی که منجر به امضای برجام شد، گفت: اگر ما منافع کشور را دنبال می کنیم این مسئله ابزار مختلفی دارد که مذاکره هم می‌تواند یکی از این ابزار باشد و خود مذاکره به تنهایی موضوعیتی ندارد و بلکه هدفی که به تبع آن حاصل می‌شود، مهم است.

وی افزود: بعضا در برخی رسانه‌‌ها اینچنین القا می‌شود که اگر این باشد و این طور شود،‌ مسائل کشور حل می‌شود در حالی که مذاکره یک ابزار است که اگر به درستی پیگیری شود، می‌تواند منجر به رسیدن به هدف شود. لذا این نیست که شما بگویید ما سرلجبازی فلان کار را کردیم.  یکی از بحث‌های ما این بود که شما خودتان قبل از انقلاب در همین ایران نیروگاه هسته‌ای بوشهر را راه انداختید. خب پس از انقلاب مگر چه اتفاقی افتاد؟ آنهم انقلابی که همه دنیا اذعان داشت که یک انقلاب مردمی بوده و مردم با ساقط کردن یک دیکتاتور، نظام جدیدی را جایگزین آن کردند. چرا پس از انقلاب اسلامی همین نیروگاه بوشهر را رها کردید و آن را تکمیل نکردید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: اگر در هسته‌ای شما بگویید این حق من است ولی آن را کنار می‌گذاریم، که در مقطعی متاسفانه این راهبرد پیاده‌سازی شد، بعد دیدید که در جواب فشار حداکثری را به ایران تحمیل کردند،‌ بعد {در داخل} گفتند نه حالا آنجا یک نفر دیگر انتخاب شد! مگر می‌شود شما سرنوشت یک ملت را به این وابسته کنید که در آنجا(آمریکا) یک دیوانه انتخاب شود یا یک کمتر دیوانه.

جلیلی با اشاره به مذاکرات پیش از انتخابات 92 که او رئیس تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان بود، یادآور شد: ما در ژنو سه با سوخت 20 درصد وارد گفت‌وگوها شدیم که یک ابزار قدرت بسیار مهم برای ایران بود. طرف مقابل فهمید به جای آنکه در میز مذاکره ابزار قدرت دست او باشد، این ابزار در دست ایران است. چه کسی این ابزار قدرت را تولید کرده بود؟ جز جوانان همین سرزمین یعنی شهید شهریاری و همکاران او؟

وی افزود: در اینجا آنچه که ما را تضعیف می‌کند آن است که عده‌ای القا کنند که اصلا چرا دنبال هسته‌ای رفتیم؟ و چرا هسته‌ای را ول نمی‌کنیم و به دنبال تامین نان شب مردم نمی‌رویم؟ ما می‌گفتیم اگر این حق مسلم ما است و این ضرورت‌ها وجود دارد نباید این حق را به مکانیسم ماشه موکول کنیم که حتی اگر اعتراض هم کنیم، او همه تحریم‌ها را علیه خودمان برگرداند. مشکل بند 37 برجام همین بود که ما بارها به آن تاکید کردیم./تسنیم

حجم ویدیو: 5.22M | مدت زمان ویدیو: 00:02:56 دانلود ویدیو
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین