ورود ۹ میلیون دُز واکسن کرونا به کشور تا ماه آینده

کد خبر: 1065015

رئیس جمعیت هلال احمر: بر اساس هماهنگی انجام شده به زودی ۹ میلیون دوز واکسن کرونا وارد کشور خواهد شد.

ورود ۹ میلیون دُز واکسن کرونا به کشور تا ماه آینده

خبرگزاری تسنیم:  رئیس جمعیت هلال احمر از ورود ۹ میلیون دوز واکسن به کشور طی یک ماه آینده خبر داد.

همتی، رئیس رئیس جمعیت هلال احمر در نشست خبری خود با رسانه‌ها، با اشاره به برنامه‌ریزی جمعیت هلال احمر و سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای وارد کردن واکسن کرونا اظهار کرد: بر اساس هماهنگی انجام شده به زودی 9 میلیون دوز واکسن کرونا وارد کشور خواهد شد.

وی در این باره توضیح داد: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده این محموله 9 میلیون دوز واکسن، کمتر از یک ماه وارد کشور خواهد شد و ورود این تعداد واکسن در نتیجه همکاری چند بخشی سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف است.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: هیچکدام از افرادی که در مجموعه هلال فعالیت داشته‌اند نگاه سیاسی را به موضوعات امدادی و خدماتی نداشته‌اند و به همین دلیل است که یاد و خاطره آنها در این سالها ماندگار است. همچنین بیش از دو میلیون نفر از جوانان، داوطلبین و نجاتگران مجموعه هلال احمر فعالیت دارند و هر زمان نیاز باشد در کنار مردم خواهند بود.

همتی تصریح کرد: در یکصد سال گذشته بیماریها و بحرانهای مختلفی را در کشور داشته‌ایم و ارتش هلال احمر که یکی از قوی‌ترین ارتش‌های صلیب سرخ در جهان محسوب می‌شود در کنار هموطنان قرار دارد و براساس آمار بیش از 80 درصد از بحران‌ها در ایران اتفاق می‌افتد و به طور طبیعی هر ساله ما با یکی از این بحران‌ها روبرو هستیم.

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه هلال احمر به عنوان معین دولت خدمت رسانی می‌کند، گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا جمعیت هلال احمر در کنار وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌ها از جمله سپاه، بسیج،  ارتش...  قرار داشته و خدمات متعددی را به جامعه ارائه کرده است. در آغازین روزهای سال 99 فعالیت جمعیت هلال احمر در ارتباط با کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا آغاز شد و بیش از 25 میلیون نفر در قالب 7 میلیون خودرو در طرح تب‌سنجی قرار گرفتند که این مسئله نقطه عطف هلال احمر در این ایام محسوب می‌شود. همچنین هلال احمر تعامل خوبی را با وزارت بهداشت و معرفی افراد به مراکز درمانی داشته است.

وی ادامه داد: در ابتدا پیش‌بینی می‌شد که بیماری کرونا در یک بازه زمانی 4 تا  5 ماهه به پایان برسد که متأسفانه یک سال است که با این بیماری درگیر هستیم اما جمعیت هلال احمر در این ایام سایط طرحهای خود را اجرا کرده که از آن جمله می‌توان به طرح آمران سلام و نذر سلامت .... اشاره کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: در همان شیوع ویروس کرونا در چین؛ جمعیت هلال احمر محموله‌ای را که البته ارزش ریالی چندانی نداشت به کشور چین تقدیم کرد و همین امر سبب اتفاقات خوبی برای کشور شد چرا که در ادامه کشور چین و همچنین فدراسیون و صلیب سرخ طرح‌های خوب و ارزشمندی و چند ده برابر نسبت به کمکهای چین به کشورمان ارسال کردند.

همتی ادامه داد: خدمت‌رسانی در ایام کرونا منجر به توقف خدمات نشد و نیروهای هلال احمر در سال 99 و همچنین سیل اخیر خدمات خود را  ارائه دادند و همچنین در سال 99 و انفجار بیروت، جمعیت هلال احمر ایران جزو اولین کشورهایی بود که کمتر از 24 ساعت در بیروت بیمارستانی را احداث و طی 19 روز به مردم این کشور خدمت‌رسانی کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: همچنین در درگیری کشور ارمنستان و آذربایجان نیز هلال احمر به هر دو کشور اعلام آمادگی خود را برای خدمت‌رسانی اعلام کرد که البته کشور آذربایجان این خدمات را منوط به ادامه جنگ داد ولی در ادامه این کمکها به کشور ارمنستان ارسال شد و هلال احمر آمادگی خود را برای خدمت رسانی به این کشور اعلام کرد.

وی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه کشور ما خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر علی رغم همه مشکلات و تحریمها آمادگی به حد اعلا را داشته است و در زلزله سی‌سخت در ساعات اولیه در این منطقه حضور پیدا کرد و عملیات انسانی را مدیریت کرد.

همتی اضافه کرد: در ابتدای امسال نیز که با نوع تهاجمی ویروس از سایر کشورها روبه‌رو بودیم جمعیت هلال احمر کنترل مرزهای هوایی زمینی و دریایی را برعهده گرفت و در 28 مرز نیروهای خود را مستقر کرد و افرادی که به کشور مراجعه می‌کردند تب‌سنجی در فرآیند تست پی.سی.آر قرار می‌گرفتند و چنانچه فردی دچار ویروس کرونا بود به مراکز درمانی مراجعه می‌شد که در این بخش نیز همکاری خوبی بین وزارت بهداشت، وزارت راه و شهرسازی و جمعیت هلال احمر قرار گرفت.

رئیس جمیعت هلال احمر ادامه داد: جمعیت هلال احمر رابطه خوبی با صلیب سرخ دارد و حالی که دسترسی ما به واکسن به دلیل تحریم‌ها سخت شده است اما این دو مجموعه حمایت‌هایی را از جمعیت هلال احمر داشتند. علیرغم همه مشکلاتی که در فرآیند تهیه واکسن از سایر کشورها وجود دارد اما توانسته‌ایم با همکاری وزارت بهداشت گروه‌های اولویت‌دار را واکسیناسیون کنیم و خوشبختانه در هفته‌های گذشته واکسیناسیون سالمندان و افراد بالای 80 سال آغاز شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر با انتقاد از کشورهایی که با دست‌اندازی مشکلاتی را برای تهیه واکسن برای کشورمان ایجاد کردند، گفت: متأسفانه چند کشور قدرتمند به گونه‌ای در زمینه واکسن عمل کردند که سایر کشورها از تهیه واکسن باز مانده‌اند و در واقع از بین رفتن ویروس کرونا با واکسیناسیون تمام کشورها عملیاتی می‌شود. همچنین محموله واکسن (یک میلیون دوز) اخیرا از کشور چین به کشورمان ارسال شده است که برخی از کشورها قول‌های مساعدی را برای ارسال محموله‌های بعدی داده‌اند که امیداریم این اتفاق هر چه زودتر عملیاتی بشود.

وی ادامه داد: جمعیت هلال احمر همچنین از فعالیتهای اجتماعی خود در زمان شیوع ویروس کرونا غافل نبوده و کارهای ارزشمندی توسط سازمانهای زیرمجموعه هلال انجام شده است و بیش از 240 میلیارد ریال کمکهای نقدی و غیرنقدی به هموطنان به جمعیت هلال احمر بوده است همچنین مبلغ 730 میلیارد ریال به صورت نقد و 1700 میلیاردریال به صورت غیرنقد از طریق سایر کشورها به جمعیت هلال احمر ایران کمک شده است همچنین در زلزله سی‌سخت محموله‌ای از طریق صلیب سرخ در اختیار جمعیت هلال احمر قرار گرفته است.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: هلال احمر در حوزه آموزش نیز اقدامات خوبی انجام داه است و هم اکنون هلال احمر آماده‌تر از همیشه حضور دارد و چنانچه تحریم وجود نداشت و دستری به امکان پیشرفته داشتیم یکی از جمعیت‌های پیش‌ساز دنیا بودیم.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقداماتی که جمعیت هلال احمر به آن توجه داشته و برنامه‌هایی را صورت داده است  راه‌اندازی خانه‌های هلال با محوریت داوطلبان و ظرفیت نیروهای محیطی است در سال 99 بالغ بر 5400 خانه هلال راه اندازی شد که در هفته هلال نیز 2000 خانه هلال توسط معاون اول رئیس جمهور راه‌اندازی خواهد شد.

حجم ویدیو: 2.11M | مدت زمان ویدیو: 00:01:03 دانلود ویدیو
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت