خون‌نامه ۲۵رزمنده قبل از«کربلای۴»/عکس

کد خبر: 423553

این تصویر، میثاق‌نامه شهادت تعدادی از رزمندگان استان همدان است که یک روز پیش از آغاز عملیات «کربلای۴» به نگارش در آمده و با «خون» هریک از آنها به امضا رسیده است.

خون‌نامه ۲۵رزمنده قبل از«کربلای۴»/عکس
ایسنا: سردار حمید حسام سال ۱۳۴۰ در همدان متولد شد و جوانی خود را در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل سپری‌ کرد. او فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد ادبیات فارسی از دانشگاه تهران است. حسام در دوره‌ای معاون ادبیات و انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بود و در زمینه نویسندگی نیز کارنامه قابل توجهی دارد. نام این یادگار و پیشکسوت دوران دفاع مقدس در پایان خون‌نامه به چشم می‌خورد.

سردار حمید حسام درباره این خون‌نامه روایت می‌کند:

این خون‌نامه پیش از آغاز عملیات کربلای۴ یعنی روز دوم دی‌ماه سال ۱۳۶۴به پیشنهاد همرزمم آقای «عباس نوریان» نوشته شد. نویسنده خون‌نامه همرزم دیگرم آقای «مصطفی تیموری» است. در حقیقت این خون‌نامه متعلق به ۲۵ نفر از دیده‌بان‌های گردان ادوات «لشکر۳۲ انصارالحسین(ع)» استان همدان است. هفت نفر از افرادی که پای این میثاق‌نامه را با خون خود امضا کرده‌اند به شهادت رسیده‌اند.

نکته قابل توجه در خون‌نامه،این است که آیه‌ای که در سطر نخست آن نگارش شده پس از تفأل به قرآن در این خون‌نامه نقش بسته است.

در متن این خون‌نامه آمده است:

«مِنْهُم مَّن یَنتَظِر وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا (سوره احزاب آیه ۲۳)

ما امضا کنندگان ذیل در محضر خداوند تبارک و تعالی و انبیاء و اولیاء و ملائکة‌الله و شهداء با یکدیگر عهد و پیمان می‌بندیم هرگاه فیض عظمای شهادت نصیب هر کدام از ما گردید و خداوند متعال اذن شفاعت داد شفاعت دیگر یاران و امضا کنندگان ذیل (منوط به پذیرفتن رسالت خون ما بعد از ما) را نمائیم.

۱- عباس نوریان

۲- مصطفی تیموری

۳- فرهاد ترک (شهید)

۴- حسین رضایی (شهید)

۵- حسین سلیمی (شهید)

۶- ناصر قاضیانی

۷- احمد محمودی رئوف

۸- محسن نقی زاده

۹-عباس عزیزی(شهید)

۱۰- احمد قرائتی

۱۱- حمید تاجدوزیان

۱۲- حسن سهامی پشوتن

۱۳- آقای نور خدا ساکی

۱۴- حمید ترکمان

۱۵- علی مؤینی

۱۶- تقی گودرزی (شهید)

۱۷- رضا عسگری

۱۸- پرویز دیهیمی

۱۹- داراب...

۲۰- اکبر بهنام جو

۲۱- علی اکبر درشته (شهید)

۲۲- سید محمد حسن سلیمانی

۲۳- علیرضا نادری(شهید)

۲۴- شکرالله محمدی

۲۵- حمید حسام

که یاران می روند نوبت به نوبت/ خوشا آن روز که نوبت به من آید»

این خون‌نامه ارتباطی با شهدای غواص ندارد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد