همه تفاوتهای پژمان فوتبالی باسریالی/تصاویر
سریال پژمان این شبها پربیننده ترین سریال تلویزیون است. سریالی که البته تفاوت های اساسی با زندگی شخصی پژمان جمشیدی دارد.
ستاره سالهای دور پرسپولیس، حالا تفاوت زیادی با گذشته کرده است. بازی پرسولیس مقابل شموشک درسال 83، از جمله خاطرات خوش جمشیدی است. او در این مسابقه یک گل زد و پایه گذار پیروزی دو بر یک تیمش شد
از پژمان کم سواد تا پژمان مهندس
پژمان جمشیدی متولد ۲۰ شهریور ۱۳۵۶ است. او حدود 13 سال به صورت حرفه ای فوتبال بازی کرده است. او جزو تحصیلکرده های فوتبال هم هست. جمشیدی مهندسی عمران خوانده و حالا فعالیت فوتبالی اش را صرف مربی گری کرده است. او البته از پایه گذاران و برگزار کنندگان اصلی مسابقات فوتبال «جام ستارگان» هم هست. رقابت های فوتبالی که چند سالی هست که با حضور تاره های فوتبال، سینما و موسیقی برگزار می شود.جمشیدی سابقه پوشیدن پیراهن تیمهایی همچون کشاورز تهران،سایپا،پرسپولیس، پاس، استیل آذین، فولاد خوزستان و ابومسلم مشهد را در کارنامه دارد.
جمشیدی از بانیان و برگزارکنندگان اصلی «جام ستارگان» است
جمشیدی که در پست «بال راست» بازی می کرد، حدود 25 بازی ملی هم در کارنامه دارد و دوران اوج فوتبالش را در تیم ملی به سرمربیگری «میروسلاو بلاژوویچ» گذرانده است. تیمی که البته با وجود ستاره هایی همچون واحدی نیکبخت،علی کریمی، مجاهد خضیراوی و ... نتوانست به جام جهانی 2002 صعود کند.
اوج دوران فوتبال حرفه ای جمشیدی، در سالهای حضورش در پرسپولیس گذشت
جمشیدی پس از اخراجش از باشگاه ابومسلم مشهد در دی ماه سال 88، فوتبال در سطح لیگ برتر را کنار گذاشت. او سابقه مربیگری در تیمهایی همچون تیم امیدهای «نفیس گستر» و «پاراگ» را هم در کارنامه دارد.
حضور در تیم ابومسلم و در سال 88، آخرین حضور حرفه ای پژمان جمشیدی به عنوان فوتبالیست بود
«هند»ی که «اندونزی» بود
یکی از دیالوگ های ثابت پژمان و مدیربرنامه اش در سریال، اشاره به دعوتنامه از تیم های لیگ هندوستان است. کشوری که به قول پژمان:«تا 2 سال آینده قطب جدید فوتبال قاره آسیاست. ببین کی بهت گفتم. این خط، اینم نشون». اما ماجرای دعوت هندوستان از پژمان جمشیدی فوتبالیست چه قدر واقعیت دارد؟ جالب است بدانید پژمان جمشیدی سابقه حضور آزمایشی در یک لیگ خارجی هم دارد. البته نه هندوستان، بلکه اندونزی.حدود 3 سال پیش، چند تیم اندونزیایی با ارسال دعوتنامه هایی خواستار حضور جمشیدی در تیمشان شده بودند.
او همان موقع در این باره به سایت گل گفته بود:«با اينكه شناختي از فوتبال اندونزي نداشتم ولي تصميم گرفتم به اين كشور بروم. من از دو، سه تيم پيشنهاد داشتم كه يكي از آنها سري جايا بود كه قهرمان اندونزي است و تيم ديگر هم پرسي جا بود كه مثل پرسپوليس تماشاگران زيادي داشت و چند بازيكن مليپوش هم در اين تيم حضور داشتند. مديربرنامههاي من كامروني بود و قرار شد با اين تيمها مذاكره كند و من هم سفري به مالزي داشتم و منتظر جواب مديربرنامههايم بودم.»
جمشیدی که در دو بازی دوستانه برای دو تیم اندونزیایی هم به میدان رفته بود و با زدن یک گل و گرفتن یک پنالتی، بازی قابل قبولی به نمایش گذاشته بود، درباره سرنوشت سفرش هم گفته بود:« اين فرد كامروني با من تماس گرفت و قرار شد با يك تيم مذاكره كنيم كه اسمش از يادم رفته است. مذاكراتي صورت گرفت ولي هرطور فكر كردم نتوانستم با مبلغ پيشنهادي آنها كنار بيايم. من آدم پولداري نيستم كه بخواهم نسبت به اين مسائل بيتفاوت باشم ولي مبلغ مالي آنها واقعا پايين بود. البته اگر اين پيشنهاد از يك تيم مالزيايي به من ميرسيد شايد قبول ميكردم چون در اين كشور ايرانيهاي زيادي هستند و ميتوانستم يك جور با اين شرايط كنار بيايم.»
پژمان بدشانس، جمشیدی بدشانس تر
جمشیدی که خودش را«بدشانس» می داند، علت اصلی دوران کوتاه ستاره بودنش را تقدیر بد عنوان می کند من با ادعا مي گويم بدشانس ترين بازيكن تاريخ فوتبال ايران هستم.به غير از اين صحنه من در دو سه مقطع مي توانستم با رسيدن به جمع چهار تيم آسيا از سربازي معاف شوم اما اين اتفاق نيفتاد.يك بار با پاس در ليگ قهرمانان آسيا از حريف 3 - هيچ جلو بوديم و در نهايت 3-3 شديم تا صعود نكنيم .يك بار هم كه در جام ملت هاي آسيا به آن شكل به كره باخيتم و به نيمه نهايي نرسيديم.من حضور در المپيك 2000 و جام جهاني 2002 را هم از دست دادم در صورتي كه اگر با تيم بلاژويچ به جام جهاني مي رفتم حتما در يكي از بهترين ليگ هاي اروپايي بازي مي كردم.من این اتفاقها را بد شانسی نمی بینم چون به تقدیر اعتقاد دارم و خیلی کم به اختیار معتقدم.»
«میومیو» های کسی که هرگز نامزد نداشته است
پژمان جمشیدی 36 ساله در زندگی خصوصی هم با پژمان سریال، تفاوتهای اساسی دارد. جمشیدی از خانواده ای تحصیلکرده است. خانواده ای که شرایط کاملا متفاوتی با خانواده پژمان در سریال داد. اوضاع مالی جمشیدی هم با ان چه در سریال نمایش داده می شود کاملا متفاوت است. هرچند حالا خودروی «بی ام دبلیو»ی سالهای شهرت او، تبدیل به «206» شده است. اما جمشیدی می گوید اوضاع مالی بدی ندارد و وضعش خوب است. او البته در زندگی خصوصی اش هم تفاوتهای اساسی با پژمان دارد:«این سریال واقعیت زندگی خیلی از فوتبالیست های دهه ی شصت است نام خودم را روی این سریال تلویزیونی گذاشته ام به دلیل اینکه طنز و بداهت در این سریال است مطالب خصوصی این سریال به زندگی شخصی بنده نزدیک نیست. من هرگز نامزد نداشته ام و ازدواج هم نکرده ام.»
یک نکته جالب دیگر از زندگی اجتماعی پژمان جمشیدی از زبان خودش:« من سال ها می رفتم بانک و کارت شناسایی نشان نمی دادم. این اواخر کارمند بانک از من کارت خواست و چون نداشتم چکم برگشت خورد. پیمان گفت اینها را بنویس، شاید یک روز به درد خورد. یک روز پیمان زنگ زد و گفت شبکه از این طرح خیلی خوشش آمده. بعد از آن نوشتن فیلمنامه شروع شد. موقعی که فیلمنامه داشت کامل می شد پیمان گفت نقش را باید یک فوتبالیست بازی کند، بهتر است خودت بازی کنی.»
ترانه های آقای شماره 11
خوانندگی، دغدغه مشترک بسیاری از چهره های فوتبالی در این سالها بوده است. بعد از «نیما نکیسا» و «رضا عنایتی»، حالا خبر می رسد که آلبوم «پژمان جمشیدی» هم تا چند وقت دیگر راهی بازار موسیقی خواهد شد. اتفاقی که پس از حضور جمشیدی در کلیپ 3 نفره با نکیسا و میناوند که درباره صعود به جام جهانی 2006 بود، حالا جدی ترین و جدیدترین تجربه موسیقیایی این فوتبالیست است.
شماره پیراهن مورد علاقه پژمان جمشیدی در دوران فوتبالش، شماره 11 بود. شماره ای که حالا نام آلبوم موسیقی این فوتبالیست سابق را هم به خود اختصاص داده است:«قصد دارم بزودی آلبوم موسیقیام را منتشر کنم و در این حوزه نیز به صورت جدی فعالیت کنم . »
جمشیدی، تجربه خوانندگی را هم از سرگذرانده. او یک آلبوم هم آماده انتشار دارد
باید منتظر ماند و دید پایان سریال «پژمان» حاشیه های دیدی برای این فوتبالیست بازیگر و ورزشکار خواننده خواهد ساخت یا فتح باب تازه ای خواهد شد برای حضور بیشتر ستاره های ورزشی در قاب تلویزیون.
دیدگاه تان را بنویسید