اقتصادی ترین مدیران تکنولوژی دنیا+تصاویر

کد خبر: 445887

در حالی که بعضی از مدیران حوزه تکنولوژی درآمدهای میلیاردی‌شان را صرف میهمانی‌ها و سفرهای گران‌قیمت می‌کنند، بعضی دیگر ترجیح می‌دهند زندگی ساده‌تری را تجربه کنند.

اقتصادی ترین مدیران تکنولوژی دنیا+تصاویر
روزنامه دنیای اقتصاد: به‌تازگی مجله آنلاین بیزینس اینسایدر به بررسی و معرفی مدیران تکنولوژی که زندگی ساده و صرفه جویانه‌ای دارند، پرداخته است.
دیوید چریتون، استاد دانشگاه استنفورد با دارایی خالص 3 میلیارد دلار: یکی از موسسان شرکت Arista Networks که بعد از لری پیج و سرگئی برین، اولین سرمایه‌گذار شرکت گوگل هم بود. چک 100 هزار دلاری او در سال 1998 کمک زیادی به رشد و توسعه فعالیت‌های گوگل کرد، اما چریتون تمایلی به تبدیل شدن به یک میلیاردر نداشت.
اقتصادی ترین مدیران تکنولوژی دنیا
او در این مورد می‌گوید: چنین جایگاهی به من واقعا آسیب می‌زند. به نظرم میلیاردرهایی که خانه‌های بزرگ با 13 حمام می‌سازند، حتما یک مشکلی خواهند داشت.» او در پائولو آلتو و در همان خانه‌ای که از سی سال پیش در آن زندگی می‌کرده، همچنان زندگی می‌کند، سوار خودرو فولکس واگن مدل 1986 می‌شود و حتی موهایش را خودش کوتاه می‌کند.
چارلی ارگن، مدیر شرکت Dish Network با دارایی خالص 3/16 میلیارد دلار: او به خاطر زندگی ساده‌اش تا ده سال پیش معروف و شناخته شده بود و در عوض هر چکی که از شرکت Dish Network برایش می‌آوردند، امضا می‌کرد. او قبل از هر روز کاری یک ساندویچ برای ناهار خودش درست می‌کند و در زمان مسافرت، اتاق هتلش را با دوستانش قسمت می‌کند. او می‌گوید: «من در شرایط سختی بزرگ شدم و حالا به‌عنوان یک رئیس هرگز یک میز بزرگ از چوب ماهون‌ نداشته‌ام.
اقتصادی ترین مدیران تکنولوژی دنیا
پی‌یر امیدیار، موسس و رئیس شرکت eBay با دارایی خالص 1/8 میلیارد دلار: مدیر ایرانی بزرگ‌ترین حراجی آنلاین جهان زمانی که شرکتش در سال 1998 وارد بورس شد، به یک میلیاردر تبدیل شد. با این حال اما هرگز از خرج کردن تمام پول‌هایش لذت نبرده است. امیدیار در این مورد می‌گوید: من هرگز دوست نداشتم مانند ثروتمندان و میلیاردرها با ولخرجی‌های رایج این دسته از آدم‌ها زندگی کنم.
به نظرم چنین زندگی‌ای مسخره خواهد بود. من همیشه با خودم فکر می کنم که آنقدر پول دارم که بتوانم به جای یک خودروی گران قیمت، تمام خودروهای گران قیمت را بخرم. درست وقتی این‌طوری فکر می‌کنم به این نتیجه می‌رسم که بنابراین خرید هیچ کدام از این خودروهای گران قیمت نمی‌تواند من را راضی کند.
اقتصادی ترین مدیران تکنولوژی دنیا
دیوید کراپ، موسس و مدیر عامل Tumblr با دارایی خالص کمتر از 200 میلیون دلار: او این سرویس میکروبلاگ را زمانی که نوجوان بود راه‌اندازی کرد و حالا این شرکت ارزشی در حدود 1/1 میلیارد دلار دارد، با این حال کراپ ترجیح می‌دهد سبک زندگی ساده‌ای داشته باشد. تنها ولخرجی او خرید یک خانه 1700 فوت مربعی در بروکلین بوده است که به گفته خودش 6/1 میلیون دلار برای خرید آن پرداخته و جالب اینکه نیمی از آن خالی افتاده است. کراپ می‌گوید: من هیچ کتابی ندارم. لباس زیادی ندارم و شاید به همین دلیل هم هست که وقتی می‌بینم مردم خانه‌هایشان را با لوازم زیادی پر می‌کنند، تعجب می‌کنم.
اقتصادی ترین مدیران تکنولوژی دنیا
عظیم پرمجی، رئیس شرکت Wipro با دارایی خالص 4/15 میلیارد دلار: او به‌عنوان رئیس بزرگ‌ترین شرکت خدمات تکنولوژیک در هندوستان، ثروتمندترین فرد فعال در عرصه تکنولوژی این کشور به حساب می‌آید، اما از ولخرجی متنفر است. جالب است بدانید که پرمجی معمولا فاصله فرودگاه تا دفتر شرکتش را با تاکسی‌های سه چرخه معروف هندوستان به نام ریکشا می‌رود. او به خاطر وارسی کردن میزان دستمال توالتی که در شرکت مصرف می‌شود معروف است و اغلب به کارمندان یادآوری می‌کند که لامپ‌های اضافی را خاموش کنند.
اقتصادی ترین مدیران تکنولوژی دنیا
مارک زوکربرگ، موسس و مدیر عامل Facebook با دارایی خالص 4/32 میلیارد دلار: موسس بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی جهان، معمولا به خاطر زندگی راحت و ساده‌اش شناخته می‌شود. او قبلا خودروی Acura TSX مشکی رنگ سوار می‌شد و حالا آن را با یک Volkswagen GTI عوض کرده است که هر دو قیمتی در حدود 30 هزار دلار دارند. در سال 2011 او یک خانه 7 میلیون دلاری در پائولو آلتو خرید که داخل آن با لوازم چندان گران قیمتی تزیین نشده است. زوکربرگ معمولا با لباس‌های ساده و اسپورت دیده می‌شود.
اقتصادی ترین مدیران تکنولوژی دنیا
جان کوم، موسس WhatsApp با دارایی خالص 8/6 میلیارد دلار: اگر چه او در حال حاضر یک میلیاردر است، اما همیشه به خاطر تواضع و فروتنی‌اش شناخته می‌شد. او متولد شهر کی‌یف در اوکراین است و وقتی 16 ساله بود با خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت کرد. خانواده او معمولا از کوپن‌های تخفیف رستوران‌ها برای سیر شدن خودشان استفاده می‌کردند. کوم روند پس انداز کردن را حتی در بزرگسالی هم ادامه داد، حتی وقتی که شرکتش در ماه فوریه گذشته با قیمت 19 میلیارد دلار خریده شد.
اقتصادی ترین مدیران تکنولوژی دنیا
کوم مدیران فیس بوک را تحت فشار گذاشت تا این قرارداد را قبل از زمان سفر او به بارسلونای اسپانیا امضا کنند تا بلیت هواپیمایی که خریده بود از بین نرود.
تیم کوک، مدیر عامل اپل با دارایی خالصی در حدود 400 میلیون دلار: او همیشه یکی از بالاترین دستمزدها را در میان مدیران سیلیکون گرفته است، اما معمولا ترجیح می‌دهد چندان ولخرجی نکند. کوک خانه 2095 فوت مربعی خودش را در پائولو آلتو با قیمت 9/1 میلیون دلار خرید که نسبت به خانه‌های آن منطقه ارزان است. او می‌‌گوید: دوست دارم هیچ وقت فراموش نکنم که از کجا آمده‌ام و خودم را در میان مردم طبقه متوسط قرار بدهم تا بتوانم آنها را بهتر درک کنم. پول هیچ وقت برای من تنها انگیزه نبوده است.
اقتصادی ترین مدیران تکنولوژی دنیا
سرگئی برین، یکی از موسسان گوگل با دارایی خالص 9/30 میلیارد دلار: شاید منطقی به نظر نرسد که کسی که چندین هواپیمای اختصاصی دارد، ساده زیست است، اما برین اعتراف کرده است که علاقه‌ای به ولخرجی ندارد. او در یک مصاحبه گفته است: از پدر و مادرم یاد گرفته‌ام که مقتصد و با صرفه‌جویی زندگی کنم تا بتوانم از همه چیز لذت ببرم. من هنوز هم بشقاب غذایم را کامل می‌خورم تا باقیمانده‌ای از غذایم در آن نماند. به قیمت‌ها دقت می‌کنم و سعی می‌کنم چیزی را بخرم که ارزان‌تر است.
اقتصادی ترین مدیران تکنولوژی دنیا
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد