هزینههای تحمیلی به شهر با تعطیلی یک خط مترو
عضو سابق شورای شهر تهران با اشاره به تعطیلی خط ۷ مترو گفت: هر روز که یک خط مترو با ۲۳ ایستگاه تعطیل بماند یعنی اتلاف انرژی، بالا رفتن هزینهها، افزایش ترافیک شهری و هدر رفتن وقت مردم و در نهایت تشدید آلودگی هوا.
خبرگزاری فارس: عضو سابق شورای شهر تهران با اشاره به تعطیلی خط ۷ مترو گفت: هر روز که یک خط مترو با ۲۳ ایستگاه تعطیل بماند یعنی اتلاف انرژی، بالا رفتن هزینهها، افزایش ترافیک شهری و هدر رفتن وقت مردم و در نهایت تشدید آلودگی هوا.
محسن پیرهادی گفت: به زعم بسیاری از کارشناسان مسایل شهری، وضعیت تهران از منظر زیرساختی به حد قابل قبولی رسیده و مسئولان جدید در بسیاری از بخشها تنها بهرهبردار خواهند بود. عملکرد مترو و اتوبوسرانی تهران سالهاست که به روال مشخصی رسیده و طبق برنامه انجام میشود که یکی از دلایل این قاعدهمندی، انگیزه بالا و مدیران میدانی پرتلاش در دوره گذشته است.
وی یادآور شد:، اما در دوره فعلی که ۹ ماه از استقرار تیم جدید مدیریت شهری میگذرد، حداکثر پروژههایی مثل تعمیر پل کریمخان یا کاشت ۷۵۰ درخت در خیابان ولیعصر انجام شده که هنوز بخشهایی از همین پروژههای کوچک هم تکمیل نشده است.
پیرهادی با اشاره به عدم تکمیل خط هفت مترو و حوادث پیش آمده در خط پنج خاطرنشان کرد: در چند ماه گذشته خط پنج و هفت متروی تهران خبرساز بودهاند. آبان ماه گذشته بود که اعلام شد خط هفت متروی تهران به جهت ایمنسازی و رفع نواقص موقتاً تعطیل است و حالا با گذشت بیش از ۶ ماه، هنوز نواقص برطرف نشده است.
وی ادامه داد:فارغ از نگاههای جریانی و اجتماعی، تیم جدید مدیریت شهری در زمینه مسایل عملکردی و اجرایی بسیار کندحرکت میکند و هر روز که یک خط مترو با ۲۳ ایستگاه تعطیل بماند یعنی اتلاف انرژی، بالا رفتن هزینهها، افزایش ترافیک شهری و هدر رفتن وقت مردم و در نهایت تشدید آلودگی هوا. حال باید پرسید چگونه از مسئولانی که توان نگهداشت مناسب زیرساختهای از پیش ایجاد شده را ندارند، میتوان انتظار داشت خطوط و ایستگاههای جدید مترو و اتوبوس احداث کنند؟
دیدگاه تان را بنویسید