روزنامه صبح نو: «اعلام آمادگی شهر سالم برای چکاپ سلامت نامزدهای تصدی شهردار تهران» این، نه شوخی کاربران شبکههای اجتماعی با ماجرای استعفای شهردار سابق تهران و انتخاب شهردار جدید بود و نه جدیدترین لطیفه در محافل خانوادگی. این تیتر اطلاعیه رسمی شرکت شهر سالم شهرداری تهران برای تست سلامت از کاندیداهای تصدی مدیریت پایتخت است که دیروز منتشر شد. حاشیههای انتخاب شهردار جدید تهران روزبهروز بیشتر میشود.
دیروز در روزی که استعفای دو نفر از هفت کاندیدای نهایی تصدی شهرداری تهران، بهطور رسمی اعلام شد و صحبتهای سه کاندیدای دعوتشده به صحن علنی شورای شهر تهران همراه با واکنشهای برخی اعضای شورا، در رسانهها منتشر شد، جنجالیترین حاشیه در ساعتهای پایانی روز رقم خورد. جایی که اطلاعیه زیرمجموعه درمان و سلامت شهرداری تهران، آنقدر سروصدا به پا کرد که پس از مدت کوتاهی از روی خروجیهای این مجموعه حذف شد.
ماجرا این بود که شرکت شهر سالم شهرداری تهران که متولی امور درمانی و سلامت مجموعه شهرداری تهران است، در اطلاعیهای عجیب از آمادگی خود برای تست چکاپ سلامت گزینههای شهرداری تهران خبر داد. در این اطلاعیه آمده بود: «شرکت شهر سالم شهرداری تهران اعلام کرد: این شرکت آمادگی دارد تا در کوتاهترین زمان ممکن و پیش از انجام رأیگیری و انتخاب شهردار تهران، چکاپ سلامت نامزدهای تصدی پست شهردار تهران را انجام دهد.» این اطلاعیه در حالی منتشر شد که ماجرای بیماری «صعبالعلاج» آقای «محمدعلی نجفی» شهردار پیشین تهران -که سبب شد او از ادامه کار بهعنوان شهردار تهران عذر بخواهد- با وجود گذشت حدود دو ماه از استعفا و اعلام رسمی، اما مبهم بیماری او، همچنان نقل محافل است و حتی موضوع شوخیها و درخواستهای اعضای شورا هم شده است.
آقای «محسن هاشمی رفسنجانی» که نامش ابتدا در لیست اولیه کاندیداهای شورای پنجم برای شهرداری تهران بود، اما به لیست هفتنفره نهایی راه نیافت، دوم اردیبهشتماه امسال در حاشیه پنجاهوهفتمین جلسه علنی شورای شهر، با اشاره به اینکه اعضا علاقهمند به حضور بنده در شورا بودند نه شهرداری تهران، گفته بود: «البته راههای دیگری نیز وجود دارد، مثلاً بنده بگویم مریض هستم و نمیتوانم در شورا بنشینم، ولی میتوانم در شهر راه بروم.»
کلیدواژه «شهردار بیمار» چندروز بعد به ادبیات یکی دیگر از اعضای شورای شهر پنجم نیز راه یافت و او درخواست جالبی از کاندیداهای نهایی شهرداری تهران مطرح کرد. خانم «ناهید خداکرمی» هم پنجم اردیبهشتماه امسال در پاسخ به این پرسش خبرنگار «فارس» که آیا جزو شرایط انتخاب شهردار گذاشتهاید که فرد موردنظر بیمار نباشد و در وسط راه فعالیت را متوقف نکند، گفته بود: «در بین این هفتنفری که انتخاب کردهایم همه باید صادقانه اگر بیماری دارند بگویند تا مبادا در مسیر مدیریت اختلال ایجاد شود. البته ما قصد کنکاش در زندگی افراد را نداریم و اگر موضوعی است، خودشان باید بیان کنند.» این اطلاعیه البته بهخاطر محتوای جنجالی و خبرسازی که داشت، خیلی زود از روی خروجی کانال تلگرامی و سایت شرکت شهر سالم شهرداری تهران حذف شد.
اما قضیه واهمه اعضای شورای شهر و مدیران شهری از انتخاب شهرداری که بهدلیل بیماری و کهولت سن نتواند زمام امور پایتخت را برای یک دوره کامل در دست گیرد و به سرنوشت شهردار سابق و هفتماهه تهران دچار شود، همچنان خبرساز است. بهویژه اگر بدانیم حاشیههای جدال داخلی و سیاسی اعضای شورا برای تحمیل گزینه موردنظرشان به مجموعه شورا روزبهروز داغتر میشود. حالا باید منتظر ماند و دید سرنوشت پایتخت به کجا خواهد انجامید و آیا اعضای شورای شهر قادر خواهند بود از میان پنجگزینه نهاییشان برای شهرداری تهران به نتیجه مورد نظر دستیابند و آیا فرد موردنظر حاضر خواهد شد در چکاپ سلامتی شرکت درمانی وابسته به شهرداری تهران شرکت کند؟
دیدگاه تان را بنویسید