روزنامه جوان: برخي واحدهاي تجاري و اصناف محدوده حرم مطهر شايسته اين فضاي معنوي نيست، بايد براي رفع اين مشكل فكري جدي شود.
آيتالله عبدالله جواديآملي در ديدار شهردار و مديران شهري قم كه در مؤسسه علوم وحياني اسرا برگزار شد با تأكيد بر اينكه مديريت شهري در قم بايد تجربيات كلانشهرهاي ديگر را مورد توجه قرار دهد، اظهار داشت: مشكلات كلانشهرهاي كشور را در نظر بگيريد و مسيري انتخاب كنيد كه به مشكلات آنها برخورد نكنيد و با معضلاتي كه امروز در اين شهرها وجود دارد روبهرو نشويد.
وي با تأكيد بر اينكه شهرداري نبايد درگير معضلاتي چون تراكمفروشي در شهر شود، افزود: تمركز بر توسعه بيرويه، پلسازي و تراكم فروشي مسير نادرستي بوده كه در برخي كلانشهرها در آن حركت شده كه در قم نبايد اين روش نادرست تكرار شود. محور شهر فرهنگي قم حرم مطهر حضرت معصومه(س) است و بايد به ويژگيهاي اين شهر توجه داشت. وي با اشاره به وضعيت فعلي محدوده حرم مطهر حضرت معصومه(س)، لزوم بهسازي و ساماندهي اين محدوده را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان كرد: مديريت شهري قبل از اينكه اعتبار پروژهاي را تأمين كند نبايد عمليات اجرايي آن را آغاز كند.
برخي واحدهاي تجاري و اصناف محدوده حرم مطهر شايسته اين فضاي معنوي نيست، بايد براي رفع اين مشكل فكري جدي شود.
استاد برجسته حوزه علميه قم با تأكيد بر اينكه جهانبيني بايد در شهرداري شكل بگيرد، گفت: شهرداري بايد به سمت توليد و اشتغال حركت كند و اگر نميتواند در اين زمينه سرمايهگذاري داشته باشد به دنبال تقويت امكانات فضاهاي توليدي براي افزايش حضور مردم باشد.
وي با تأكيد بر اينكه باوجود ظرفيت ارزشمندي چون اهلبيت(ع) ديگر نبايد از ديگر كشورهاي دنيا عقب بمانيم، بيان كرد: اقتصاد مقاومتي راه علمي دارد و با بانك ربوي نميتوان آن را محقق كرد، نخستين كار اين است كه غده بانكهاي ربوي درمان شود. اقتصاد و توليد با اين بانكها سامان نميگيرد و بايد فكري جدي در اين زمينه شود.
دیدگاه تان را بنویسید