وزیر علوم بار دیگر از مجلس کارت زرد گرفت/ بررسی بودجه سپاه با حضور سردار نقدی

کد خبر: 967228

جلسه علنی صبح امروز مجلس دقایقی پیش به ریاست مسعود پزشکیان آغاز شد.

وزیر علوم بار دیگر از مجلس کارت زرد گرفت/ بررسی بودجه سپاه با حضور سردار نقدی

خبرگزاری تسنیم: چهارصد و سومین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز (دوشنبه دوم دی) به ریاست مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد.

امیر حسین قاضی زاده هاشمی عضو هیئت رئیسه دستورکار را به شریح ذیل قرائت کرد:

**گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تعیین تکلیف کارگزاران بیمه کشاورزی

**گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی

** گزارش کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس در مورد طرح اصلاح موادی از قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی

**ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی درباره لایحه مالیات بر ارزش افزوده

** گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مشترک ایمنی مدیریت سوخت مصرف شده و ایمنی مدیریت پسماند پرتوزا

**گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مورد لایحه کمک به ساماندهی پسماند‌های عادی با اولویت استان‌های ساحلی و کلانشهر‌ها با مشارکت بخش غیردولتی

**سوال آقایان حسین مقصودی نماینده سبزوار و خانم پروانه سلحشوری نماینده تهران و چهار نفر دیگر از نمایندگان از وزیر علوم تحقیقات و فناوری

طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی اصلاح شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان، طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی را اصلاح کردند.

به گزارش مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، جهت تامین نظر شورای نگهبان چند ماده از طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی را بررسی و اصلاح کردند.

بر این اساس، متن زیر به انتهای تبصره ۱ ماده واحده طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی الحاق می‌شود:

چنان چه هر یک از دستگاه‌های مشمول این قانون علاوه بر رشته‌های مزبور به سایر رشته‌ها نیاز داشته باشند، می‌توانند فهرست رشته‌های مورد نیاز را به سازمان اداری و استخدامی کشور برای طرح و تصویب در شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی به منظور جذب ارائه کنند.

همچنین وکلای ملت تبصره ۴ ماده واحده این طرح را اصلاح کردند که بر اساس آن، کارشناسان بیمه کشاورزی که دارای مدرک تحصیلی و سابقه کاری بالاتری هستند از اولویت استخدام در بانک کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی برخوردار می‌باشند و افرادی که به عنوان کارگزار بیمه در صندوق بیمه کشاورزی مشغول خدمت می‌باشند و آزمون‌های ورودی یا آموزش‌های ضمن خدمت را با موفقیت طی نموده‌اند از شرکت در آزمون‌های عمومی و تخصصی معاف هستند و شرکت در آزمون عمومی برای سایر افراد فاقد یکی از دو شرط مزبور الزامی است.

وزارت جهاد کشاورزی مکلف است آیین‌نامه اجرایی مشتمل بر نحوه‌ی بکارگیری و سهمیه هر یک از دستگاه‌های مشمول این قانون را حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ این قانون تهیه کند و به تصویب هیات وزیران برساند.

در ادامه جلسه تبصره ۷ ماده واحده این طرح نیز اصلاح شد که مطابق با آن سازمان تامین اجتماعی موظف است با رعایت قوانین و مقررات ذیربط، سوابق گذشته و معوق فعالیت کارشناسان بیمه که به تایید بانک کشاورزی می‌رسد را با اخذ کل حق بیمه (شامل سهم کارفرما، سهم دولت و سهم بیمه شده) از کارشناسان بیمه کشاورزی به صورت نقد و اقساط بپذیرند.

قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی اصلاح شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، موادی از قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی را اصلاح کردند.

به گزارش مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ماده واحده طرح اصلاح مواد ۱ و ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی را جهت رفع ایرادات شورای نگهبان اصلاح کردند.

بر این اساس، یک ماده به عنوان ماده ۲۳ به قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی به شرح زیر الحاق شد:

مطابق با این مصوبه، امور تشکل‌های صنفی، قانون‌های بازنشستگی، انجمن‌های تخصصی غیرسیاسی و تشکل‌های صنفی دیگری که در قانون فعالیت احزاب، جمعیت‌ها و انجمن‌های سیاسی و صنفی و انجمن‌های اسلامی یا اقلیت‌های دینی شناخته شده طبق ترتیبات تعیین شده برای احزاب و گروه‌های سیاسی با آن‌ها رفتار می‌شد و اکنون از شمول این قانون مستثنی شدند، به عنوان وظیفه سازمانی به وزارت کشور محول می‌شود.

همچنین آیین‌نامه اجرایی این ماده پس از ابلاغ این قانون ظرف مدت سه ماه توسط وزارت کشور تدوین می‌شود و به تصویب هیات وزیران می‌رسد.

مجلس با تحقیق و تفحص از هلال احمر موافقت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تحقیق و تفحص از عملکرد جمعیت هلال احمر موافقت کردند.

به گزارش مهر، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مبنی بر رد تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد جمعیت هلال احمر در دستور کار قرار گرفت.

نمایندگان با ۱۴۷ رأی موافق، ۲۰ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۷ نماینده حاضر در جلسه علنی با رد این تحقیق و تفحص مخالفت کردند و به تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد جمعیت هلال احمر رأی مثبت دادند.

گفتنی است که بررسی سفرهای خارجی به لحاظ ضرورت و هزینه‌های مترتب آن، درآمدها و هزینه‌های کمک‌های مردمی، بررسی کارآیی اقدامات پیشگیرانه و آموزش همگانی، بررسی نحوه خریدهای انجام شده توسط جمعیت هلال احمر، بررسی وضعیت انبارهای جمعیت هلال احمر، بررسی عملکرد بیمارستان دوبی و بررسی پروژه‌های شرکت سرمایه گذاری هلال احمر از محورهای تحقیق و تفحص از عملکرد جمعیت هلال احمر است.

گفتنی است تقاضای این تحقیق و تفحص از سوی جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد و علی‌محمد مرادی نماینده مردم قروه و دهگلان مطرح شده است.

سردار نقدی به کمیسیون امنیت ملی رفت/ بودجه سپاه بررسی شد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بررسی بودجه سال ۱۳۹۹ سپاه در جلسه صبح امروز این کمیسیون خبر داد.

حجت الاسلام مجتبی ذوالنور در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره جلسه صبح امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس،گفت: سردار نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اتفاق جمعی دیگر از مسئولان ذی‌ربط در جلسه امروز این کمیسیون حضور یافت.

وی افزود: در این جلسه، بودجه سال ۹۹ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این جلسه با حضور اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و همچنین مسئولانی از سازمان برنامه و بودجه و دیوان محاسبات برگزار شد.

وزیر علوم بار دیگر از مجلس کارت زرد گرفت

نمایندگان مجلس شورای اسلامی پاسخ های وزیر علوم درباره تبعیض در جذب زنان به عنوان اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها را قانع کننده ندانستند.

به گزارش مهر، در جلسه علنی امروز سؤال پروانه سلحشوری نماینده مردم تهران از منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری درباره علت تبعیض در جذب فارغ التحصیلان زن به عنوان هیئت علمی در دستور کار قرارگرفت.

پس از اتمام پاسخ های وزیر علوم، پروانه سلحشوری گفت: وزیر علوم هیچ اطلاعات درستی به ما نداد و از آنجایی که وضعیت ارتقای زنان در وزارت علوم اسف بار است، بنده از پاسخ های وی قانع نشدم.

بر این اساس، پاسخ های غلامی به سؤال مذکور به رأی گذاشته شد که وکلای ملت با 77 رأی موافق، 82 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در جلسه علنی پاسخ های این وزیر را قانع کننده ندانستند و باز هم به وی کارت زرد دادند، چرا که وزیر علوم پیش از این هم چند بار از مجلس کارت زرد گرفته بود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها