آمار غلط وزیر روحانی مسبب کمبود امروز معلم
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره به اینکه مسبب کمبود امروز معلم در کشور ارائه آمار عجیب و اشتباه ۳۵۰ هزار معلم مازاد توسط اولین وزیر آموزش و پرورش دولت روحانی است، گفت: در طول ۶ سال گذشته بیشترین خصوصی سازی مدارس در طول تاریخ انقلاب اسلامی را انجام دادند که بزرگترین ضربه به نظام آموزشی، خلاف قانون اساسی و نظر رهبری است.
خبرگزاری فارس: حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان و رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کمبود نیرو در آموزش و پرورش یک امر بسیار مشخص است و متاسفانه اولین وزیر آموزش و پرورش دولت آقای روحانی آمار و ارقامی ارائه کرد که تمامی مشکلات فعلی نتیجه آن اشتباهات عجیب است و ایشان اعلام کرد که ۳۵۰ هزار نفر نیرو مازاد وجود دارد.
وی افزود: این عدم اطلاع و ارائه آمار نادرست موجب اشتباه دولت و مجلس شد و گفته شد که با وجود این ۳۵۰ هزار نفر نیروی مازاد هیچ گونه استخدامی نباید در آموزش و پرورش انجام شود و به نوعی دانشگاه فرهنگیان را نیز تعطیل کردند و نیروی جذب نشد.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره به اهداف طرح این موضوعات بیان داشت: این موارد و آمار را بیان کردند تا مدارس را به بخش خصوصی واگذار کنند و در طول ۶ سال گذشته بیشترین خصوصی سازی مدارس در طول تاریخ انقلاب اسلامی را انجام دادند که بزرگترین ضربه به نظام آموزشی و خلاف قانون اساسی، خلاف نظر رهبری و خلاف ایدههای است که برای آن انقلاب شد.
حاجی بابایی گفت: امروز به سمت کمبود ۳۵۰ هزار معلم در آموزش و پرورش پیش میرویم و در سال گذشته ۱۹۴ هزار نفر کمبود معلم در کشور داشتیم و در چند سال آینده این آمار به حدود ۴۰۰ هزار نفر خواهد رسید.
وی ادامه داد: بایستی از طرق مختلف این کمبود جبران شود و دانشگاه فرهنگیان به حمدالله ظرفیت خود را افزایش داد که بایستی بیش از این ظرفیت پذیرش بالا رود و دورههای ۴ ساله را ۳ ساله کردند که سریعتر نیرو به آموزش و پرورش تزریق شود و باید از سیاستهای دیگر نیز استفاده و معلم به اندازه کافی تامین شود.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در بعضی از روستاهای کشور پایه متوسطه اول تعطیل شده است و در برخی نقاط کلاسها ادغام شده است و آموزش و پرورش مثل شربتی است که هر روز به آب آن اضافه میکنند و کلاسهای ۳۰، ۴۰ و ۵۰ نفره، ادغام کلاسها و حذف معاونت آموزشی، پرورشی و اجرایی شاهد مثال این موضوع است.
حاجی بابایی تصریح کرد: با این قبیل اقدامات چیزی از آموزش و پرورش باقی نمیگذارد و امکان برگزاری کلاس حتی در حسینیه نیز وجود دارد، اما کیفیت کاهش پیدا میکند.
دیدگاه تان را بنویسید