جهانگیری: امکان ندارد امنیت را در خلیج فارس بدون ایران تصور کرد

کد خبر: 948376

معاون اول رئیس جمهور گفت: آمریکایی‌ها در اوج ناجوانمردی و در موقعیتی که ایران به همه تعهداتش عمل کرده بود و نوبت آنها بود تا به تعهداتشان عمل کنند از برجام خارج شدند.

جهانگیری: امکان ندارد امنیت را در خلیج فارس بدون ایران تصور کرد

خبرگزاری تسنیم: ‌اسحاق جهانگیری ظهر امروز در ‌بازدید از مجموعه صنعتی مپنا با بیان اینکه امتیاز بازدید از مجموعه‌هایی نظیر مپنا نسبت به جلساتی که در تهران برگزار می‌شود این است که در این بازدید ها از فعالیت، تلاش و پیشرفت های کشور انرژی مضاعف دریافت شده و امید به حل نیازهای صنعت و کشور افزایش می‌یابد، اظهار داشت: در طول دوران مسئولیت در دوران مختلف هر گاه از مپنا بازدید کرده‌ام شاهد تحولات چشمگیر بوده‌ام و از گزارش‌هایی که مسئولان این شرکت ارائه می‌کنند انرژی می‌گیرم.

وی افزود: دیدن این فعالیت ها نمایش بسیار مطلوبی از حرکت بالنده تولید در کشور است و نشان می دهد با وجود مشکلات موجود چرخ تولید در کشور حرکت خوبی دارد.

معاون اول رئیس جمهور مجموعه مپنا، مدیرعامل، مدیران و کارکنان این شرکت را سرمایه‌ای برای صنعت کشور توصیف کرد که کارشان را با عشق، علاقه و باور عمیق به توانستن و کمک به خوداتکایی کشور انجام می‌دهند و تصریح کرد: آنچه در مجموعه‌هایی مثل مپنا انجام می‌شود نتایجی ماندگار برای کشور دارد.

‌وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه این مجموعه الگوی خوبی برای نمایش توانمندی‌های فنی و صنعتی کشورمان در سطح جهانی است، ادامه داد:‌مپنا امروز با شرکت‌های معتبری همچون زیمنس در جهان رقابت می‌کند و از کشورهای صنعتی بزرگ تقاضای همکاری و انتقال تکنولوژی دارد.

جهانگیری افزود: مپنا در کشورهای دیگر و با شرایط نابرابر سیاسی و اقتصادی بر سر اجرای پروژه‌های بزرگ نیروگاهی رقابت کرده و برنده نیز می‌شود اینها همه برای کشورمان افتخارآمیز است.

معاون اول رئیس جمهور اضافه کرد: هر کس در عرصه اقتصادی و تولیدی کشور فعالیت دارد باید به مپنا به عنوان یک نماد در فعالیت‌های اقتصادی و صنعتی افتخار کند و بنده به عنوان یک مسئول از این مجموعه و مدیران و کارکنان آن تشکر و از آنها حمایت می‌کنم.

‌جهانگیری در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که آمریکایی‌ها در اوج ناجوانمردی و در موقعیتی که ایران به همه تعهداتش عمل کرده بود و نوبت آنها بود تا به تعهداتشان عمل کنند از برجام خارج شدند خاطرنشان کرد: آمریکایی ها نه تنها از برجام خارج شدند بلکه همانگونه که خودشان نیز بارها ادعا کرده اند سخت ترین و شدید ترین تحریم ها را علیه ایران اعمال کردند. که اگر این تحریم ها علیه هر کشور دیگری اعمال شده بود آنها را به زانو در می آورد و اقتصادشان را از هم فرومی‌پاشید.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: آمریکایی‌ها این دوره از تحریم‌ها را با هدف فروپاشی کامل اقتصاد ایران و در نتیجه ایجاد نارضایتی و به خیابان کشاندن مردم طراحی و اجرا کردند اما تحلیل آنان درباره مردم ایران و اقتصاد کشورمان صحیح نبود.

‌جهانگیری با بیان این که شرایط تحریم ما را با چند مسئله مواجه کرد اظهار داشت: مسأله اول این بود که در شرایط تحریم نسلی جدید و نوپا با ابتکارات و خلاقیت هایش وارد اقتصاد و صنعت کشور شد. در سال های قبل هم امثال این جوانان پا به عرصه فعالیتهای اقتصادی و صنعتی می گذاشتند اما نه آنان به خوبی دوره اخیر توانسته بودند توانمندی های خودشان را عرضه کنند و نه در دولت ها توانسته بودند از این توانمندی ها به نحو شایسته بهره گیری کنند.

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: بنده به اقتضای مسئولیت های مختلفی که داشته ام جلسات متعددی با فعالان اقتصادی و صنعتی برگزار کرده‌ام که درهمه آنها یک سری نکات مشترک مثل گلایه از کمبودها و عدم حمایت ها مطرح می شد اما اخیراً جلسه ای با فعالان استارت آپ ها در کشور داشتیم که به طور کامل مسایلی که در آن مطرح شد در نحوه طرح این مسایل با همه جلسات گذشته تفاوت داشت. این جوانان با سرمایه های اندک مالی و سرمایه های گرانسنگ فکری شان پا به عرصه اقتصاد و خدمات گذاشته بودند و دستاوردهایی داشتند که برای کشور افتخارآفرین است.

وی افزود: ضرورت دارد در شرایط اقتصادی فعلی به این نسل صاحب خلاقیت که می تواند در کشور تحول بیافریند بیشتر اعتماد کنیم.

‌جهانگیری در توضیح مسئله دومی که تحریم ها باعث شدند پیش چشم ما بروز و ظهور بیشتری داشته باشد گفت: نکته دوم تحولی بود که در صنعت کشور اتفاق افتاد و در آن همه فعالان این عرصه از دانشگاهیان، فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان صنعتی ترغیب شدند تا راه های تأمین نیازهای داخل بدون نیاز خارج از کشور را دقیق تر بررسی کنند که در نتیجه آن امروز شاهد هستیم تحولات مهمی در عرصه صنعت کشور در حال رخ دادن هستند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: در نتیجه این تحولات امروز شاهد هستیم که گروه صنعتی مپنا لوکوموتیو هایی می‌سازد که قابلیت رقابت در جهان را دارد و مشابه همین اتفاق در واحدهای تولیدی دیگر نیز اتفاق می افتد و امروز بیش از هر زمان دیگری اطلاع رسانی هنرمندانه و دقیق از این تحولات ضروری به نظر می رسد تا بتواند در شرایطی که دشمن سعی می کند با پمپاژ اخبار منفی روحیه مردم را تخریب کند نمایش توانمندی ها و قابلیت های جوانان این مرز و بوم برای مردم امید آنها را به آینده و عبور موفق از شرایط سخت بیش از پیش ارتقا دهد.

جهانگیری اظهار داشت: یک نکته مهم این است که امروز هم فعالان عرصه تولید و هم سیاست‌گذاران باید بیش از هر زمان دیگر متوجه شرایط سخت امروز باشند و از آن مهمتر این که در فردای عبور از شرایط سخت نباید فراموش کنیم که در روزگار سختی ها چه کسانی پای کار ایستادند؛ این ضرورت حفظ و تداوم روحیه جوانمردی است که از کسانی که در شرایط سخت پا به میدان نهادند در شرایط آسایش حمایت شایسته‌تری به عمل آید.

معاون اول رئیس جمهور در بخش پایانی سخنانش با اشاره به برخی موارد از فعالیت های شرکت مپنا از جمله کمک به تولید خودروهای الکترونیکی و ساخت دستگاه های آب شیرین کن تصریح کرد: در مورد تولید خودروهای الکتریکی اگر امکان تولید اقتصادی آن وجود دارد باید هر چه سریعتر حداقل در تولید خودروهای عمومی از این تکنولوژی استفاده کنیم و در زمینه آب شیرین کن ها نیز با توجه به اقلیم خشک مناطق مرکزی و شرقی کشور باید ارتباط مپنا با استان های این بخش از کشور را برقرار کنیم تا پروژه های انتقال آب به مناطق مرکز شرقی از دریای خزر و خلیج فارس تسریع شود.

‌جهانگیری همچنین با اشاره به تفاهم نامه ای که در این مراسم بین سازمان برنامه و بودجه کشور و گروه مپنا امضا شد اظهار امیدواری کرد: اجرای این تفاهم نامه کمکی به وصول مطالبات مالی مپنا از پیمانکاران و دستگاه‌های دولتی باشد تا مپنا با دقت و سرعت بیشتری خدمات خود به کشور و مردم ایران را توسعه دهد.

جهانگیری: امکان ندارد امنیت را در خلیج فارس بدون ایران تصور کرد

معاون اول رئیس جمهور گفت: ایران در خاورمیانه کشور بزرگی است امکان ندارد امنیت را در خلیج فارس بدون ایران تصور کرد آنکه می‌تواند برای منطقه امنیت تامین کند ایران است.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی البرز که امروز (سه‌شنبه) یکم مرداد در استانداری البرز برگزار شد گفت: البرز استانی استراتژیک و راهبردی است و مکرر گفته شده که البرز به معنای واقعی یک ایران کوچک است، به همین دلیل یک منطقه مناسب برای انجام مطالعاتی دقیق از زمینه‌ها و پیامدهای توسعه صنعتی ایران در سال‌های گذشته است.

جهانگیری افزود: اگر به خوبی موضوع پیامدهای صنعتی در سال‌های گذشته در البرز مطالعه شود می‌توان آن را به کل ایران تسری داد.

وی با بیان اینکه البرز ۳۵۰۰ واحد صنعتی دارد که برخی از آنها ملی و جهانی هستند ادامه داد: این استان زمینی بسیار حاصلخیز و آب زیرزمینی قابل قبولی نسبت به بسیاری از مناطق کشور دارد، واحدهای علم و فناوری متعددی در البرز مستقر شده و جاذبه‌های خوبی هم برای گردشگری در این استان وجود دارد.

جهانگیری ادامه داد: همه اینها فرصتهای خوبی برای توسعه ایجاد کرده البته نباید تهدیدها را نادیده گرفت.

وی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی یک دغدغه جدی است اعلام کرد: تاکنون چندین جلسه با رهبر انقلاب در خصوص آسیب‌های اجتماعی داشته‌ایم و پیرامون این موضوع بحث کرده‌ایم.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: بخشی از این آسیب‌ها ناشی از حاشیه نشینی است، حاشیه‌نشینی یکی از مسائل اصلی البرز است و برخی هم از فقر، نابرابری و اعتیاد ناشی می‌شود.

وی گفت: اینها واقعیت‌هایی است که می‌تواند تهدیدهای توسعه باشد بنابراین از استاندار می‌خواهم این موضوع را با توجه به دانشگاه‌های استان و نزدیک بودن به تهران بررسی کند.

جهانگیری در ادامه گفت: در مقطع کنونی ظالمانه‌ترین تحریم‌های تاریخ علیه ما در حال اعمال است؛ آن هم نه به خاطر اینکه ما خلاف بین الملل عمل کرده‌ایم، یک ظلم مضاعفی نسبت به ایران در حال انجام است با وجود اینکه ایران ثابت کرده می‌تواند با قدرتمندترین کشورهای دنیا گفت و گو کند و به نتیجه برسد، برجام چنین نتیجه‌ای بود که با شش قدرت نشستیم و توافق کردیم و به تعهدات خود عمل کردیم.

وی ادامه داد: در همین راستا محدودیت اعمال کردیم، جاهایی هم که باید تعطیل شود تعطیل شد در این مدت ۱۴ گزارش هم از طرف آژانس اعلام شد که ایران به همه تعهدات خود عمل کرده است.

جهانگیری اظهار کرد: واقعا آمریکایی‌ها فکر می‌کردند این تحریم‌ها اقتصاد ما را از هم می‌پاشد اما حالا اقداماتشان باعث شده ما اتکا به نفت را کاهش دهیم.

معاون اول رئیس جمهور اضافه کرد: در بیش از یک سال گذشته از آمریکایی‌ها که انتظار نداشتیم ولی انتظار داشتیم پنج کشور باقی مانده به برجام به تعهدات خود پایند می ماندند اما هیچ کار به درد بخور و جدی نکردند.

وی با بیان اینکه حالا تهدیدات آنان باعث ظهور فرصت‌ها شده است گفت: هزاران شرکت دانش‌بنیان در کشور شکل گرفته که هر کدام سرمایه ارزشمندی هستند، البرز هم می‌تواند یکی از مراکز اصلی توسعه شرکت‌های استارتاپی باشد.

وی با بیان اینکه ما مسئول شده‌ایم که گره از کار مردم باز کنیم خاطرنشان کرد: نسل جوان تحصیلکرده فرصت جدیدی است و باید از آنها حمایت کنیم.

این مسئول با بیان اینکه ما روزی باید به معمای فراوانی نفت پایان دهیم گفت: آثار نفت برای ما منفی بوده است، ما در طول این سال‌ها هزار میلیارد دلار درآمد نفت داشتیم، توسعه ما همزمان با کره و جلوتر از ترکیه شروع شد اما حالا آنها کجا هستند ما کجا هستیم.

وی ادامه داد: خود نفت ضرر ندارد بلکه نحوه استفاده از آن به ما آسیب زده است؛ در هر حال اگر تا الان از روی اراده تصمیم به اداره بدون نفت نگرفته بودیم حالا این شرایط به اجبار ایجاد شده است، نفت نباید هزینه جاری باشد این اتفاق ممکن است ایران را به توسعه برساند.

جهانگیری افزود: این ظرفیت در صنعت ایران وجود دارد، ایران می‌تواند یک واقعه ماندگار تاریخی از خود ثبت کند که از این مقطع عبور کند و روسیاهی آن برای غرب بماند که می‌خواستند از این مسیر به ما ضربه بزنند ولی ما از آن استفاده کردیم.

وی با اشاره به توقیف نفتکش ایران توسط انگلیس اعلام کرد: میخواستند با زبان زور صحبت کنند اما فهمیدند ما هم زبان زور داریم.

وی تصریح کرد: ایران در خاورمیانه کشور بزرگی است امکان ندارد امنیت را در خلیج فارس بدون ایران تصور کرد آنکه می‌تواند برای منطقه امنیت تامین کند ایران است آنها ده‌ها ائتلاف برای مقابله با داعش درست کردند هیچکدام ذره‌ای اندازه ایران در نابودی داعش نقش نداشت.

جهانگیری افزود: ایران حافظ امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس بوده و دیگران باید بدانند که پررویی دربرابر ایران نتیجه ندارد.

وی با بیان اینکه امروز در این شرایط کشور مردانه ایستاده‌ایم گفت: مردم وقتی ببیند در این شرایط مسئولین تلاش می‌کنند امیدوارم می‌شوند اما وقتی ببینید مسئولین دنبال مسائل دیگری هستند ناامید می‌شوند.

وی افزود: ما در هیچ دستگاهی با هیچ کس شوخی نداریم؛ همه باید هزینه‌ها را کاهش دهند تا ۷۰ هزار میلیارد تومان از کاهش درآمد نفتی را از این محل جبران کنیم.

جهانگیری اعلام کرد: یارانه پنهان در ایران بیش از هزار هزار میلیارد تومان است، یک چهارم این مبلغ را اگر بتوانیم به بودجه بیاوریم دو برابر کسری بودجه جبران می‌شود این تصمیمات شجاعت می‌خواهد، این کشور در این مقطع به تصمیمات بزرگ نیاز دارد.

وی در پایان گفت: البرز در این برهه باید کارهای بزرگی انجام دهد و پیشتاز باشد.

جهانگیری: ۵ کشور ‌طرف برجام ‌‌هیچ اقدام جدی اقتصادی برای ایران نکردند / اقتصاد کشور به ‌ثبات رسید‌ گروه استان‌ها ـ معاون اول رئیس جمهور گفت: انتظار ما از پنج کشور دیگر طرف برجام این بود که پای کار بایستند و فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم‌های آمریکا را جبران کنند، اما در این مدت هیچ اقدام جدی اقتصادی و کار موثری انجام ندادند.

اسحاق جهانگیری عصر امروز ‌در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان البرز با بیان اینکه ایران حافظ امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز بوده و خواهد بود، اظهار داشت: ‌از امنیت این منطقه با جان خود حفاظت خواهیم کرد و اجازه نمی‌دهیم‌ که منطقه دچار ناامنی شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اقدام کشور انگلستان در دزدیدن نفتکش ایران افزود:‌ همه کشورها کم کم به این باور خواهند رسید که نمی‌توان با ملت ایران با زبان زور صحبت کرد.

وی با بیان اینکه انگلیسی‌ها به بهانه‌های واهی کشتی ایران را دزدیدند و بردند، تصریح کرد: ‌پس از آن فهمیدند که ما اگر بخواهیم اقدامی انجام دهیم، ده‌ها دلیل قانونی وجود دارد که بتوانیم کشتی‌های آنها را متوقف کنیم.

‌جهانگیری ‌با اشاره به نقش پراهمیت جمهوری اسلامی ایران در مبارزه و از بین بردن گروه تروریستی داعش خاطرنشان کرد:‌ کدام یک از کشورها حاضر شدند نیروهای خود را به کمک مردم عراق و سوریه اعزام کنند‌ جز ایران و چه کشوری قادر بود که در مقابل داعش بایستد.

معاون اول رئیس جمهور ده‌ها ائتلاف برای مقابله با داعش تشکیل دادند اما هیچ یک از این ائتلاف‌ها نقشی در از بین بردن داعش نداشت، تصریح کرد: ‌رئیس جمهور آمریکا نیز در تبلیغات انتخاباتی خود اعلام کرد ایران ‌با داعش مبارزه می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای زورگو باید بدانند که پررویی و گستاخی در مقابل ایران عکس‌العمل خواهد داشت، گفت: اما اگر با زبان احترام و گفتگو با ایران تعامل کنند خواهند دید که نتایج خوبی در برخواهد داشت.

‌جهانگیری با بیان اینکه امروز ظالمانه‌ترین تحریم‌های تاریخ علیه ملت ایران اعمال شده است، اظهار داشت:‌ امروز ظلم مضاعفی علیه ملت ایران درحال انجام است زیرا ایران اقداماتی در تضاد با قوانین بین‌المللی انجام نداده ‌که این تحریم‌ها هزینه آن اقدامات باشد.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه ملت ایران براساس سابقه، تمدن و فرهنگ خود ثابت کردند که حتی پیچیده‌ترین مسائل را می‌توان از طریق گفتگو با دیگر کشورها بر سر میز مذاکره حل و فصل کرد، گفت: ایران با 6 قدرت بزرگ دنیا به توافق رسید و به همه تعهدات خود در چارچوب برجام عمل کرد.

وی با بیان اینکه بر‌اساس تعهدات برجام آنجا که باید برخی اقدامات را تعطیل می‌کردیم و یا محدودیتی اعمال می‌کردیم همه را به صورت کامل انجام دادیم، تصریح کرد: 14 گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی موید و تأیید‌کننده تعهدات ایران در چارچوب برجام است.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه اما در آمریکا به عنوان یکی از کشورهای طرف برجام با تغییر رئیس جمهور به همه مقررات و تعهدات پشت پا زدند، گفت: آنها تصورشان نیز این بود که با اعمال تحریم‌ها علیه ملت ایران، اقتصاد ایران دچار فروپاشی می‌شود.‌

جهانگیری با بیان اینکه اقتصاد کشور و بودجه ما حتماً از درآمدهای نفتی متأثر است خاطرنشان کرد: ‌ما در سال‌های اخیر اراده کرده‌ایم اتکاء اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی را کاهش دهیم، اما آمریکا تصور می‌کرد می‌تواند درآمدهای نفتی ما را به صفر رسانده و در نتیجه آن اقتصاد کشور را دچار بحران کند و همزمان از طریق جنگ روانی وسیع که در رسانه‌های خود علیه ایران به راه انداختند، مردم ایران را به خیابان‌ها کشانده و نتایج مورد نظر خود را به دست آورند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به این که بیش از یکسال از خروج آمریکا از برجام می‌گذرد یادآور شد: ما در این مدت از آمریکا انتظاری نداشتیم اما انتظار ما از پنج کشور دیگر طرف برجام این بود که پای کار بایستند و فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم های آمریکا را جبران کنند اما در این مدت هیچ اقدام جدی اقتصادی و کار موثری انجام ندادند.

‌جهانگیری با بیان این که به فضل الهی شوک‌های اولیه را تا حد زیادی کنترل کرده‌ایم و اقتصاد کشور به درجه ای از ثبات رسیده است، افزود: در کنار تحریم‌ها فرصت‌هایی برای کشور نمایان شد و نسل جوان کشور قابلیت ها و توانمندی های خود را به عنوان گنجینه‌ای عظیم آشکار کرد و ده‌ها، صدها و هزاران شرکت استارتاپی و دانش بنیان توسط نیروی جوان تحصیلکرده در کشور شکل گرفت که هر یک ازا ین استارتاپ ها امروز به سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور تبدیل شده‌اند.

‌وی با تأکید بر اینکه مدیران استان‌ها باید از شرکت‌های استارتاپی و دانش بنیان حمایت کنند تصریح کرد: ‌این هنر نیست که یک تولیدکننده جوان که می‌خواهد فعالیت دانش بنیان انجام دهد را در پیچ و خم‌های اداری و سیستم بروکراسی کشور گرفتار کنیم.

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: ما مدیر شده‌ایم و مسئولیت پذیرفته‌ایم که گره از زندگی و کار مردم باز کنیم البته اقدامات ما باید در چارچوب قانون باشد و نباید به گونه‌ای از قانون برداشت و تفسیر کنیم که برای فعالان اقتصادی مانع‌تراشی شود بلکه باید با برداشت مثبت از قانون در صدد تسهیل امور آنها باشیم.

‌جهانگیری با بیان این که ‌به هر حال باید روزی به درآمدهای نفتی در کشور پایان می‌دادیم خاطرنشان کرد: باید مطالعه‌ای صورت گیرد که آثار نفت در توسعه کشور چه بوده است. درآمدهای نفتی فی نفسه مضر نیست، اما نحوه استفاده ما از این درآمدها منجر به توسعه کشور نشده است.

وی افزود: ما باید تلاش کنیم بودجه کشور را بدون نفت تنظیم کنیم و کاهش درآمدهای نفتی می تواند اتفاقی خیر برای کشور باشد و ما را به توسعه برساند.

‌جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که رسالت مدیران کشور در شرایط دشوار کنونی این است که مردانه پای اداره کشور بایستند گفت: باید از تمام وجود خود مایه بگذاریم و با همدلی و هماهنگی برای حل مشکلات مردم گام برداریم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه اگر مردم ببینند مسئولان در این شرایط همدوش آنها و به دنبال حل مشکلات هستند صبوری می‌کنند گفت: پیام اصلی همه نهادها، مدیران و مسئولان به جامعه باید انسجام، همدلی و وحدت باشد.

‌جهانگیری با اشاره به بودجه 447 هزار میلیارد تومانی تنظیم شده از سوی مجلس برای سال جاری و کاهش درآمدهای نفتی و نیز ضرورت حذف هزینه‌های غیرضروری گفت: استانداران مکلفند با هر دستگاهی که هزینه بی‌جا و بریز و بپاش دارد با قاطعیت برخورد کنند و در این زمینه با هیچ دستگاهی مماشات نخواهد شد.

معاون اول رئیس جمهور با بیان این که هنر مدیریت در شرایط سخت باید توانمندی خود را نشان دهد به اجرای برخی طرح های عمرانی نظیر تکمیل آزادراه تهران ـ شمال و بزرگراه همت اشاره کرد و گفت: هنر این است که با یافتن راهکارهای مناسب، طرح هایی که می تواند بخشی از مشکلات مردم را برطرف کند به اتمام برسانیم.

‌جهانگیری با تأکید بر اینکه اگر یک چهارم یارانه‌ای که در حوزه انرژی پرداخت می‌شود در بودجه بیاید تمام کسری‌ها برطرف می‌شود گفت: کشور در این شرایط نیاز به تصمیمات مهم دارد و تصمیمات مهم نیازمند تصمیم‌گیران و انسان‌های بزرگی است که نتیجه آن توسعه کشور خواهد بود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها