سبحانی نیا: برنامه اروپا برای خریدن زمان از ایران است

کد خبر: 939532

عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس نهم گفت: حتی اگر اروپا رسماً ضرب‌‌الاجل ایران را رد نمی‌کرد، آشکار بود که طالب حفظ برجام و اجرای تعهدات خود نیست.

سبحانی نیا: برنامه اروپا برای خریدن زمان از ایران است

خبرگزاری فارس: حجت‌الاسلام حسین سبحانی‌نیا نماینده مردم نیشابور در مجلس نهم ، با اشاره به رد ضرب الاجل جمهوری اسلامی ایران درباره اجرای تعهدات طرف مقابل در برجام از سوی اتحادیه اروپا گفت: از همان زمان خروج آمریکا از برنامه جامع اقدام مشترک تحلیل‌هایی ارائه می‌شد مبنی بر اینکه واشنگتن و سه کشور اروپایی به گونه‌ای تقسیم کار کردند که یکی از توافق خارج شود و سه کشور دیگر بمانند و با ‌آن بازی کنند.

وی افزود: کارشناسان از همان یکسال پیش تصریح می‌داشتند که عدم خروج سه کشور اروپایی از برجام به دنبال آمریکا به این معنا نیست که دلشان به حال جمهوری اسلامی ایران سوخته است و نمی‌خواهند تعهدات بر زمین مانده آمریکا را اجرایی و به نوعی جبران کنند.

سبحانی‌نیا گفت: پس از چند ماه از خروج آمریکا از برجام هم سه کشور اروپایی راهکاری جهت اجرای برخی تعهدات ارائه دادند که نتیجه آن چیزی نبود که آمریکا بخواهد مانع آن باشد و در حقیقت تبیین جدید از مراودات سابق مالی ایران و اروپا بود.

وی خاطرنشان کرد: از مدت‌ها قبل پیش‌بینی می‌شد که اروپا به دنبال حل مشکلات بوجود آمده در زمینه تداوم برجام نیست و جمهوری اسلامی ایران نهایتا پس از گذشت زمان قابل توجهی فرجه‌ای به طرف‌های باقی مانده در برجام داد و به موازات آن دو مورد از تعهدات خود را کاهش داد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم با تاکید بر اینکه از همان مقطع خروج آمریکا از برجام ذهنیت و تحلیل صحیحی وجود داشت مبنی بر اینکه از اروپا هم چیزی عاید ما نخواهد شد،‌گفت: اروپا و به ویژه سه کشور انگلستان، فرانسه و آلمان تابع سیاست‌های آمریکا هستند و هرگز متضاد با آن کاری نمی‌کنند.

وی تصریح کرد: پس همان اردیبهشت سال گذشته که آمریکا از برجام خارج شد باید این نگاه برای مسئولان ما باید اثبات می‌شد اما به هر صورت این گونه نشد و بالاخره امروز بعد از گذشت یکسال چاره‌‌ای جز کاهش سطح تعهدات برای ایران نماینده است.

سبحانی‌نیا با اشاره به برنامه اروپا برای خریدن زمان از ایران گفت: خروج ایران از برجام بهانه را بدست طرف مقابل می‌داد تا به یکباره ایران را متهم به نقض توافق کرده و کشورمان را در مجامع بین‌المللی محکوم کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم خاطرنشان کرد: رهبری بارها اعلام کردند که اروپا هم مانند آ‌مریکا قابل اعتماد نیست و رد ضرب‌الاجل کشورمان از سوی اتحادیه اروپا که پس از صبر یکساله ایران صورت می‌گیرد اثباتی بر این حقیقت است. البته حتی اگر اروپا رسما هم در مقابل ضرب‌ الاجل ما واکنش نشان نمی‌داد پس از طی 60 روز همه به این نتیجه می‌رسیدند که آنها حقیقتا طالب حفظ برجام و اجرای تعهدات خود نیستند، همان‌طور که در یک سال گذشته به انحای مختلف ثابت شده بود.

حمایت فراکسیون امید از کاهش تعهدات برجامی ایران

فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام حمایت قاطع از اطلاعیه شورای عالی امنیت ملی و موضع‌گیری رییس‌جمهوری، مهلت ۶۰ روزه ایران به طرف‌های باقیمانده در برجام را آزمون پایبندی به تعهداتشان دانست.

به گزارش فارس، فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام حمایت قاطع از اطلاعیه شورای عالی امنیت ملی و موضع‌گیری رییس‌جمهوری، مهلت ۶۰ روزه ایران به طرف‌های باقیمانده در برجام را آزمون پایبندی به تعهداتشان دانست.

در بیانیه فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی به مناسبت سالگرد خروج یکجانبه آمریکا از برجام و بیانیه روز چهارشنبه شورای عالی امنیت ملی کشورمان در خصوص کاهش تعهدات برجامی، آمده است:

امروز و در سالگرد خروج یک‌جانبه و غیرقانونی دولت آمریکا از برجام، ایران تصمیمات جدید خود را به اطلاع کشور‌های باقی‌مانده در برجام رسانده و با شفافیت مردم را در جریان قرار داده است. فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام حمایت قاطع از اطلاعیه شورای عالی امنیت ملی، از موضع‌گیری سنجیده ریاست محترم جمهوری تقدیر می‌کند. طرف‌های باقی مانده در برجام باید در عمل پایبندی خود به این توافقنامه را نشان دهند. مهلت ۶۰ روزه ایران به آنها آزمون پایبندی به تعهداتشان است. ملت بزرگ ایران یکپارچه و منسجم راه توسعه را در پیش می‌گیرد و برای حفظ صلح و امنیت منطقه و تامین منافع ملی خویش از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد و از دشمنی دشمنان واهمه ندارد و درمقابل حرکتهای قلدر مآبانه آمریکا و رژیم صهیونیستی و دنباله‌روهای زبون آنها در سایه وحدت مردم و با اتکای به نیروهای مسلح قدرتمند خویش خواهد ایستاد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین