تل‌آویو: امنیت تأسیسات اتمی خود را ارتقا می‌دهیم

کد خبر: 873281

رئیس کمیسیون انرژی اتمی رژیم صهیونیستی با متهم کردن ایران به تلاش برای ساخت تسلیحات اتمی، گفت: تل‌آویو در واکنش به «تهدیدات ایران» امنیت تأسیسات اتمی خود را ارتقا می‌دهد.

تل‌آویو: امنیت تأسیسات اتمی خود را ارتقا می‌دهیم

خبرگزاری فارس: رئیس کمیسیون انرژی اتمی رژیم صهیونیستی با متهم کردن ایران به تلاش برای ساخت تسلیحات اتمی، گفت: تل‌آویو در واکنش به «تهدیدات ایران» امنیت تأسیسات اتمی خود را ارتقا می‌دهد.

«زئیو سنیر» مدیر کل کمیسیون انرژی اتمی رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه با بیان اینکه تل‌آویو امنیت تأسیسات اتمی خود را ارتقا می‌دهد، گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید بر برنامه هسته‌ای ایران نظارت بیشتری داشته باشد.

نماینده تنها رژیم دارنده تسلیحات اتمی در غرب آسیا که در نشست عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صحبت می‌کرد، گفت: «نمی‌توانیم تهدیدات مشخص و مکرری را که ایران و نایبانش برای حمله به تأسیسات اتمی اسرائیل مطرح می‌کنند، نادیده بگیریم.»

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، سنیر افزود: «این تهدیدات نفرت‌انگیز اسرائیل را ملزم کرده که دست به کار شده و به حفاظت و دفاع از تأسیسات اتمی خود ادامه دهد. این تأسیسات مرتب منطبق با دستورالعمل‌های ایمنی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارتقا یافته و تقویت می‌شوند تا در برابر هر حمله‌ای تاب بیاورند.»

او که رژیم متبوعش با وجود داشتن سلاح اتمی از پیوستن به معاهده منع گسترش تسلیحات اتمی (ان. پی. تی) خودداری کرده و بار‌ها در برابر حرکت به سمت انعقاد توافق «خاورمیانه عاری از سلاح اتمی» کارشکنی کرده، در بخش دیگری از سخنرانی‌اش ایران و سوریه را «تهدید اشاعه‌ای» در غرب آسیا توصیف کرد و گفت: آژانس باید بر این دو کشور نظارت بیشتری داشته باشد.

وی گفت: «سوریه یک رآکتور اتمی نظامی اعلام‌نشده و سری در دیرالزور ساخت. این دست از پنهانکاری‌های فعالیت‌های غیرقانونی نقض آشکار ان. پی. تی و تعهدات پادمانی سوریه است. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و جامعه بین‌الملل باید ۱۰ سال پیش اقدام می‌کردند و حالا هم باید اقدام کنند.»

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در تابستان سال ۲۰۰۷ به بهانه هدف قرار دادن یک «سایت مخفی اتمی» ساختمانی در دیرالزور را هدف قرار دادند. تل‌آویو مدعی است که در این سایت یک رآکتور اتمی فعال بوده و دمشق قصد داشته از این طریق به بمب اتم دست یابد. تل‌آویو چند ماه پیش با انتشار تصاویر این حمله، به انجام آن اعتراف کرد.

«سیمور هرش» روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی در کتابی که امسال منتشر کرد، نوشت در سفری که زمان آن حمله به دمشق داشته، مقام‌های سوری به او گفته‌اند که دمشق نه تخصص و نه بودجه لازم برای یک برنامه اتمی نظامی را داشته و اگر قصد ساخت چنین رآکتوری را داشت، آن را در فضای باز در بیابانی در نزدیکی مرز عراق و ترکیه نمی‌ساخت که در معرض حمله قرار داشته باشد. به گفته هرش، دمشق گفته این سایت یک مرکز ساخت موشک بوده است.

رئیس کمیسیون انرژی اتمی رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از سخنرانی امروزش، درباره ایران گفت: «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید راستی‌آزمایی قدرتمندی از فعالیت‌های مخفی ایران انجام دهد. برنامه مخفی تسلیحات اتمی ایران به صورت مستند ثبت شده است.»

تل‌آویو با وجود قطعنامه صریح شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکنون از ارائه دسترسی به بازرسان آژانس به تأسیسات «دیمونا» که قلب برنامه اتمی این رژیم به شمار می‌آید، خودداری کرده است. با این وجود، این رژیم نظام بازرسی تعبیه شده در توافق هسته‌ای گروه ۱+۵ با ایران را که به گفته مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی قدرتمندترین نظام بازرسی تاریخ این نهاد است، ناکافی خوانده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین