۴ نقل قولی که سهم‌خواهی اصلاح‌طلبان را نشان می‌دهد

کد خبر: 698113

جابه‌جایی افراد و تغییر مسئولیت آن‌ها از سمتی به سمت دیگر کمک‌کننده نیست. در این راستا، به غیر از وزیر نفت، باید کل تیم اقتصادی دولت و تیم سیاست داخلی تغییر کنند.

۴ نقل قولی که سهم‌خواهی اصلاح‌طلبان را نشان می‌دهد
سهم خواهی اصلاح طلبان
سرویس سیاسی فردا: تجربه مدیریتی اصلاح طلبان نشان می‌دهد هرگاه به قدرت برسند با نزاع و درگیری‌های درون گروهی به قلع و قمع یکدیگر می‌پردازند و به طور کلی خدمت برای مردمی را که به انان اعتماد کردند فراموش می‌کنند. مهم‌ترین شاهد این ادعا موضوع منحل شدن شورای شهر اول بود که پس از دعواهای فراوان اتفاق افتاد. اما این روز‌ها که بحث چینش کابینه یازدهم بسیار داغ است این بار اختلافات درونی اصلاح طلبان با دولت مطلوبشان به این موضوع اختصاص دارد.
۱. عارف در نشست هم‌اندیشی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با شوراهای اصلاح‌طلب سراسر کشورگفته بود: «بعضی‌ها پیروز می‌شوند یادشان می‌رود چه کسانی برایشان زحمت کشیدند و من این گله را دارم. در انتخابات اردیبهشت هیچ شکی نیست که پیروزی روحانی مدیون اصلاح‌طلبان است. خواهش ما در آستانه تشکیل دولت دوازدهم همراهی و هماهنگی با فراکسیون امید است و هیچ سهم‌خواهی نخواهیم داشت. انتظارمان از روحانی این است با شورای عالی اصلاح‌طلبان مشورت کند. البته این گفته‌های عارف بی پاسخ نماند و مشاور نام آشنای دولت در توئیتر به واکنش نشان داد و نوشت: «امان از سهم‌خواهی افراد به اسم جریان.» پیش از این نیز آشنا با انتشار مطلبی در صفحه توئیتر خود به سهم خواهی اصلاح طلبان از دولت دوازدهم واکنش نشان داده بود و نوشت: «کاسبان اصلاح طلبی که باج خواهی رسانه‌ای و سیاسی از رئیس جمهور را آغاز کرده اند، بدانند روحانی خاتمی نیست؛ نه تعارف می‌کند و نه ماخوذ به حیا می‌شود.»
۲. علی تاجرنیا در خصوص ضرورت تغییر کابینه تاکید کرده است: «دولت دوازدهم نقش مهمی را در مطلوب نشان‌دادن تفکر اصلاح‌طلبی و اعتدال برعهده دارد و سرنوشت چهار سال آینده نیز تا حدود بسیار زیادی به نوع عملکرد دولت دوازدهم بستگی دارد؛ به عبارت دیگر، اگر این دولت خوب عمل کند، می‌تواند موجب تمدید مدیریت اصلاح‌طلبان و اعتدالگرایان در دولت سیزدهم شود، ولی با کم‌کاری می‌تواند زمینه بازگشت پوپولیست‌ها را فراهم کند. حدود دوسوم دولت باید تغییر کند. تغییر در دولت باید تغییر در کل چهره‌ها باشد. جابه‌جایی افراد و تغییر مسئولیت آن‌ها از سمتی به سمت دیگر کمک‌کننده نیست. در این راستا، به غیر از وزیر نفت، باید کل تیم اقتصادی دولت و تیم سیاست داخلی تغییر کنند.»
۳. الیاس حضرتی، نماینده اصلاح‌طلب مجلس از ورود کسانی، چون محمود واعظی، وزیر ارتباطات برای بیرون راندن اصلاح‌طلبان و مهندسی کابینه دولت آینده گفته بود: واعظی قصد دارد ظریف را کنار زده و جای او بنشیند، اما این اخبار توسط واعظی تکذیب شد.
۴. محمدعلی وکیلی، از اعضای فراکسیون امید گفته است: «تن‌ها ۶ وزیر موفق در کابینه دولت یازدهم وجود دارد. برخلاف کسانی که فیگور عدم سهم‌خواهی می‌گیرند و به‌رغم مشارکت پایین، بیشترین سهم را می‌خواهند، ورزای کنونی را ارزیابی کردیم. شش وزیر ضریب بالای سه‌ونیم را از پنج گرفتند که نمره خیلی موفق را گرفتند. پنج‌وزیر عملکرد متوسطی داشتند و هفت‌وزیر متاسفانه نمره زیر متوسط را دارند و این به‌معنای عدم موفقیت این افراد است و اگر دوباره در کابینه باشند، ما به آن‌ها رأی نخواهیم داد.» الیاس حضرتی نیز در توئیتر خود با اشاره به گمانه‌زنی‌ها درباره چینش کابینه دوازدهم نوشت: «ابقای آقایان ظریف، قاضی‌زاده هاشمی، زنگنه، دهقان، سلطانی‌فر و واعظی در دولت دوازدهم قطعی است.»
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها